Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu modelleri kesin denicem özellikle doğal dalgaları denemek istiyorum ama gece topuzlarla nasıl uyicam onu düşünüyorum=//
evet zor oluyo ya sagdan ya soldan uyumak zorundasin
sonucu mutlaka yaz hatta resmini koy canimm
daha guzel olmasini istiyorsan sacinin onunden (kucuk bi tutam sagdan ve kucuk bi tutam soldan) duzlestirici/masa ile kivirt ve geri kalan dogal olsun. ben oyle yaptim cunku onleri fazla dalgali olmuyo daha cok arkalari oluyo![]()
öndeki saçlarım yüzümle aynı uzunlukta zaten canım onları bırakır diğerlerine uygularım
sprey de edinmem lazım en son kullanmadığım için üzerinden bayağı zaman geçmişti ve çöpe atmıştım ama lazım oluyor ya en iyisi yeni bir tane almak
kıyafetlerine hiç dikkat etmemiştim Rüyamcım,hatta aynı kıyafetler olduğunu sen söylemesen farketmeyecektim,direk saç modellerine odaklandım..bana da herkesin her gün kolayca yaptığı saç modellerinden gibi geldi tekrar baktığımda..Ama haklısın herkes yapabilir diye düşünüyoruz ama yapamayanlar da vardır muhakkak..Güle güle kullan yeni yeni saç modellerini..![]()
7. ve 8.i beğendim canım güzel olmuş paylaşım için teşekkürler
Rüyamsıın, bence gayet güzel modeller, ayrıca o kadar uğraşıp anlatmış resimler de koymuşsun. Zaten senin iddian da "Hiç kimsenin yapamadığı, muhteşem modeller" değil, günlük modelleri sergilemek burada ve bizlere fikir vermek. O yüzden paylaşımların için çok teşekkürler canım.
Güzel görünüyorlar
Benimki genelde ya maşalıdır ya da düz
Çok uğraşmışsın bu arada eline sağlık
Takip edicem bu topiği
ya cok gusel oluo ama benım bu modellerı yapcak sasım yok((((
ellerıne sağlık cnm yetenek te var ::))
cnm bugun orgulu bantli olani denedim guzel oldu ama seninki gibi olmadi tbi=D
bikac kez daha yaptiktan sonra elim alisir daha guzel olur diye dusunuyorum...
bu arada ilk modelide anlatabilirmisin canim
kacli orgu o oyle![]()
canım saçımı dün akşam dediğin gibi ikiye ayırdım topuz yapıp öle yattım
ama dün akşam yapmadan önce yıkamıştım bebe yağı sürüp kurutmuştum
sabah saçlarımı bi açtım süper olmuşlar bebe yağı sayesinde hafif ıslak canlı bir görüntü de kazanmışlar
erkek arkadaşım hemen farketti ne güzel olmuş saçların dedi
kısacası teşekkürler rüyam=))
cok sevindimmm :124: evet bikac kez yaptiktan sonra super olur ins
bidahakine yaptiktan sonra buraya koyy merak ediyorumm ^^
tamam canim yarin aksam 1. modeli anlatirim
uclu orgu, cok basit gorceksin ama insallah anlatmayi basaririm :26:
bundan oncekileri cok guzel anlatmissin canim eminim onuda cok guzel anlatacaksin...
yanliz sende biraz guvensizlik sezdim.Turkcen gayet iyi neden bukadar tedirginsin ki...
bidahakine bende resim eklerim senin yorumlarini alirim:13:
krepeyi yarin bende deniyecegim canim fotomuda koyarim :)
cnm bugun orgulu bantli olani denedim guzel oldu ama seninki gibi olmadi tbi=D
bikac kez daha yaptiktan sonra elim alisir daha guzel olur diye dusunuyorum...
bu arada ilk modelide anlatabilirmisin canim
kacli orgu o oyle![]()