Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu birinci model biraz daha ugrasitracak beni sanki![]()
çok beğendim çok güzel ve yaratıcı
Gayet güzel modeller ortaya çıkarmısın canım devamını bekleriz![]()
emeğine sağlk :) hakikatten çok uğraşmışsın resimlemek ve anlatmak için, saçlarında çok güzel maşallah :)
bütün modeller çok güzel olmuş canım emeğine sağlık ama bizim için 4.ve 5. saç modelini anlatırsan sevinirim tatlım
ben evde model yapmayı çok sevyorum bi iki tane kendi kendime uydurmuştum ama yapana kadar kollarım kopuyodu bunlar hem basit hemde çok güzelmiş ben de deneyeceğim tabi becerebilirsem kollarım kopmazsa :) o krepe mi ne onun hastasıyım hülya koçyiğit gibi dolanırım evde![]()
Çok sevdim ben bu topiği... Yıllardır aradığım böyle bir şeydi. Takip edicem yeni modellerini de...![]()
2.model "Gyaru" topuzu çok hoş,sana da çok yakışmış..ama kısa saçla yapamayız değil mi:44:
süper modeller, ben bu 4.ncü modeli denedim başaramadım ya, sen çok güzel yapmışsın tebrikler canım:)
cnm 4. modeli anlatabilir misin?
bütün modeller çok güzel olmuş canım emeğine sağlık ama bizim için 4.ve 5. saç modelini anlatırsan sevinirim tatlım
canım süper bir topik tam aradığım şey. 2. ve 4. modeli anlatırsan sevinirim emeğine sağlık![]()
2.model "Gyaru" topuzu çok hoş,sana da çok yakışmış..ama kısa saçla yapamayız değil mi:44:
canım süper bir topik tam aradığım şey. 2. ve 4. modeli anlatırsan sevinirim emeğine sağlık![]()
cnm modeller ve anlatımın çok hoş dağınık topuz modeli de eklersen super olur..![]()
hepsi cok güzel ya .. cok güzel ve saglikli saclarin varmis masallah .. paylasimlarin devamini bekliyoruz canim ..
![]()
çok beğendim canım,hepsi de birbirinden güzel bence eline sağlık:81:
saçların da çok güzelmiş maşallah:82: