Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
emeğine sağlk :) hakikatten çok uğraşmışsın resimlemek ve anlatmak için, saçlarında çok güzel maşallah :)

[/I][/B]
bu birinci model biraz daha ugrasitracak beni sanki:6:

elin alisinca cok zevkli ve basit oldugunu gorursun canim:34:

çok beğendim çok güzel ve yaratıcı

saol canim :54:

Gayet güzel modeller ortaya çıkarmısın canım devamını bekleriz ;)

cok tskrler devami gelecek zamanla ama herkes eklese super olur cok sevinirimm :38:

emeğine sağlk :) hakikatten çok uğraşmışsın resimlemek ve anlatmak için, saçlarında çok güzel maşallah :)

evet zaten ugrasmak icin biseyler ariyodum iyi geldi=)
begenmene sevindim saol canim :54:

bütün modeller çok güzel olmuş canım emeğine sağlık ama bizim için 4.ve 5. saç modelini anlatırsan sevinirim tatlım

tskrler :71:
tamam yarin anlatirim canim

aa yeni farkettim gecen gunde yarin anlatirim demisim ama unuttum
hafta ici oldugundan unuttum galiba
ama yarin haftasonuya unutmam ;)

Son düzenleme:
ben evde model yapmayı çok sevyorum bi iki tane kendi kendime uydurmuştum ama yapana kadar kollarım kopuyodu bunlar hem basit hemde çok güzelmiş ben de deneyeceğim tabi becerebilirsem kollarım kopmazsa :) o krepe mi ne onun hastasıyım hülya koçyiğit gibi dolanırım evde :21:

ben evde model yapmayı çok sevyorum bi iki tane kendi kendime uydurmuştum ama yapana kadar kollarım kopuyodu bunlar hem basit hemde çok güzelmiş ben de deneyeceğim tabi becerebilirsem kollarım kopmazsa :) o krepe mi ne onun hastasıyım hülya koçyiğit gibi dolanırım evde :21:

aa ne guzel sende paylasirsan modellerini cok sevinirim tatlim :16:

2.model "Gyaru" topuzu çok hoş,sana da çok yakışmış..ama kısa saçla yapamayız değil mi:44:

Çok sevdim ben bu topiği... Yıllardır aradığım böyle bir şeydi. Takip edicem yeni modellerini de... :54:

saol tatlim cok sevindim :71:

2.model "Gyaru" topuzu çok hoş,sana da çok yakışmış..ama kısa saçla yapamayız değil mi:44:

tskrler :54:
saclarinin kisaligina bagli. aksam eklicem anlatimini, o zaman anlarsin canim

kizlar 2 ; 4 ; 5 modeller icin anlatim icin resimleri felan cektim ama su an ekleyemem cikmam lazim gelince eklerim ve 1 yeni model eklicem
optm hepinizi :54:

çok beğendim canım,hepsi de birbirinden güzel bence eline sağlık:81:
saçların da çok güzelmiş maşallah:nazar::82:

süper modeller, ben bu 4.ncü modeli denedim başaramadım ya, sen çok güzel yapmışsın tebrikler canım:)

cnm 4. modeli anlatabilir misin?

bütün modeller çok güzel olmuş canım emeğine sağlık ama bizim için 4.ve 5. saç modelini anlatırsan sevinirim tatlım

canım süper bir topik tam aradığım şey. 2. ve 4. modeli anlatırsan sevinirim emeğine sağlık:71:

4. model anlatimi

ilk once gevsekce saclarinizin tumunu orun (resimde orguyu yana aldim iyi gorunsun diye ama normalde arkaya dogru oreceksiniz)

sonra saclarinizin ustunu, yani orguye kadar tarayin (tarakla 1/2 kere gecin ustunden)
sonra yaptiginiz orguyu orgunun alt tarafindan rulo gibi sarin

orgunun basladigi yere kadar rulo gibi sarin

iyice yukariya kadar sarin, ustteki fotodaki oldugu gibi oldugunda ruloyu sacinizin icine dogru bukun, tel toka ile tutturun ve yine azcik ustunu tarayin

Son düzenleme:

5. model anlatimi

ilk once alninin ustundeki tutami aliyosun

resimdeki gibi bukuyosun

boyle yapiyosun :

benim gibi saclarin cikiyosa resimdeki gibi yapip spray sik (ama ben resimde spray sikmicam cunku bugun bu modeli kullanmak istemiyorum)

sonra saclarini at kuyrugu yap

sonra yan taraflari duzgun dursun diye ve kucuk saclar cikmasin diye taragina spray sik :

ve saclarin yan taraflari tara :

sonra saclarini asagidan yukari kadar krepe yap
hem yandan :

hem saclarini yukariya kaldirarak yukardan asagiya dogru krepe yap, ust taraflarina daha cok yap

ve saclarini azcik tara, krepe fazla gorunmesin diye, ama sakin fazla tarama sadece ustunden gec

canım süper bir topik tam aradığım şey. 2. ve 4. modeli anlatırsan sevinirim emeğine sağlık:71:

2. model anlatimi

once saclarinizi yukariya ve yan tarafa dogru at kuyrugu yapiyorsunuz
(benimkinden azcik daha yukari yapsaniz daha guzel olur ben biraz asagi yapmisim):

sonra 5. model gibi krepe yapiyorsunuz, ama daha fazla :

sonra, 5. model gibi taramiyorsunuz sadece parmaklarinizi geciriyorsunuz icinden biraz duzgun olsun diye, ve lastiginizin etrafina doluyorsunuz saclarinizi

ve tel toka ile tutturup spray sikiyorsunuz

(biraz asagi olmus ama siz biraz daha yukari yapin)

saol canim :70:
anlattim bile :64:

cnm modeller ve anlatımın çok hoş dağınık topuz modeli de eklersen super olur..:34:

tskr tatlim :71:
eklicem bitane birazdan

:nazar: hepsi cok güzel ya .. cok güzel ve saglikli saclarin varmis masallah .. paylasimlarin devamini bekliyoruz canim .. :69:

saol canim :29:
bende sizden paylasim bekliyorum :34:

çok beğendim canım,hepsi de birbirinden güzel bence eline sağlık:81:
saçların da çok güzelmiş maşallah:nazar::82:

tskrler :69:

Back