Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
olabilir şeker..bi ara bende resim eklerim,,,,ya dışarı çıkarken saçım genelde açık dalgalıdır.bant,tokalarla işte bi hareketlilik veririm..bu hoşuma gidiyor..evdeyken işte baleci topuzu.örgü yaparım...seninde dediğin gibi çoğu kişi saçına şekil veremiyor.en azından,saçı düzleştirip at kuysuğu şeklinde toplayıp halka küpe takmak bile kişiye farklı bi hava katıyor...aksesuarlar kıyafate ve saç şekline göre çok önemliii

evet katiliyorum tatlim :13:
en kucuk ayrinti bile cok hos hava katabiliyor

cok güzel, örgülü modellere bayiliyorum zaten
keske saclarim uzunken ekleseymisin
simdi bob kestirdim deneyemicem :)

9. sac modeli - dogal dalgalar

kizlar bu dalgalar dogal sadece ondeki bukleyi duzlestirici ile yaptim, gerisi dogal.

Yapilisi : aksam saclarinizi yikadiktan sonra saclariniza iki kucuk topuz yapiyosunuz biri yukariya biri asagi tarafina. sonra topuzlari yaptiktan sonra saclarinizi kurutuyorsunuz. Sabah kalktiginizda once sprey sikip sonra topuzlari aciyorsunuz ve boyle dalgalariniz oluyo

veya boylede yapabilirsiniz : aksam saclarinizi yikadiktan sonra saclariniz azcik nemliyken topuzlari yapiyorsunuz, uyuyorsunuz, kalkinca sprey sikip aciyorsunuz topuzlari

Kolay gelsin :16:

cok güzel, örgülü modellere bayiliyorum zaten
keske saclarim uzunken ekleseymisin
simdi bob kestirdim deneyemicem :)

begenmene cok sevindim bende cok severim orgulu modelleri, daha cok eklerim orgulu modellerden, kisa saclarlada yapilacak modelleri eklerim merak etme canim :16:

2.modelini beğendim canım kulaklarım kepçe olmasa bende yapardım:D

tskr canim begenmene sevindim :16:

harika bayıldımm walaa..
ellerine sağlık..

saol canim :71:

6.modelı nasıl yapıyosun guselım
sacında sac modellerıde cok gusel .. de benım saclarım pek uzun deıl :(

6 ve 7 çok güzel, bu modelleri nasıl yapıyorsun canım? (Düz krepeli model ve örgülü saç bandı)?

şu krepe yapmayı bi ben mi beceremiom yavvv

6. sac modeli anlatimi
ve krepe anlatimi :

once saclarinizi tutam tutam ayiriyorsunuz, ben uc tutam ayiriyorum, tutamlari bagladim resimde :

sonra mor lastigi ile bagli tutamin lastigini cikarip, resimde taragin oldugu yerden bi kac kere saci dibe dogru tariyorsunuz (ince ve siki telli tarak lazim) ve bol spray sikiyorsunuz :

$oyle :

su sekil oluyor :

ikinci tutamida (onun ustundeki tutam, yani kirmizi lastikle bagli tutami) ayni sekilde yapiyorsunuz

son tutamida ayni sekilde yapiyorsunuz, ama yaptiktan sonra ustten azcik tariyorsunuz krepe gorunmesin diye, bant takin ve bol spray sikin

canim cok yakismis yaptiklarin saclarinda cok saglikli gorunuyor..masallah
sac uzunluklarimiz hemen hemen ayni bende genelde acik birakirim bi bant veya bi tokayla
suslerim ama bunlarida bi deneyeyim...

tskr bitanemm :16:

canim cok yakismis yaptiklarin saclarinda cok saglikli gorunuyor..masallah
sac uzunluklarimiz hemen hemen ayni bende genelde acik birakirim bi bant veya bi tokayla
suslerim ama bunlarida bi deneyeyim...

begendiysen ne mutlu bana canim tskrler bencede dene deisik hava katacak gorceksin :34: :16:

ne güzel anlatıyosn cnm .. emeğine sağlık..

Hepsi çok güzeL :)

begenmenize sevindim kizlarr :71:

Gerçekten elinize sağlık ben de krepe atmayı beceremeyenlerdenim..Hemen sönüveriyor..Bu 3 toka yöntemiyle tekrar deneyeceğim :)
Bir de kendi saçımı öremiyorum kesinlikle çok sevdiğim halde :(
Ben hep kısa saçı severim şu anda saçlarım bob modeli..Kısa saçlar için de bir şeyler paylaşırsanız çok memnun olurum..Tekrar teşekkürler fikir verdiğiniz için..

Son düzenleme:
[/B]
6 ve 7 çok güzel, bu modelleri nasıl yapıyorsun canım? (Düz krepeli model ve örgülü saç bandı)?

7. sac modeli anlatimi

ilk once saclarinin ust kismini topluyosun ve alt kismi ikiye boluyosun $oyle :

sonra ikiye ayirdigin kisimlari yukariya dogru oruyosun, ama en dibinden baslama :

ikisini ordukten sonra, sol daki orguyu bu sekilde saga dogru goturuyorsun bant gibi, ve kulaginin arkasindan tel toka ile tutturuyosun, ama iyi tuttur cunku kayiyo

tutturduktan sonra, sagdaki orguyu obur orgunun uzerinden sola dogru goturuyosun, bu sekilde sagdaki orgu obur orguyu sikistiriyo ve obur orgu gevsemiyo :

sonra bagladigin ust kisimdaki saclari ac ve one dogru getir :

Insallah iyi anlatabilmisimdir canim :16:

Gerçekten elinize sağlık ben de krepe atmayı beceremeyenlerdenim..Hemen sönüveriyor..Bu 3 toka yöntemiyle tekrar deneyeceğim :)
Bir de kendi saçımı öremiyorum kesinlikle çok sevdiğim halde :(
Ben hep kısa saçı severim şu anda saçlarım bob modeli..Kısa saçlar için de bir şeyler paylaşırsanız çok memnun olurum..Tekrar teşekkürler fikir verdiğiniz için..

cok tskr ederim canim :38:
krepe yapinca bol spray kullanmaktan korkma, evet bende sevmiyorum bol spreyli krepeyi ama sonmesini istemiyosak mecburuz
tmm kisa saclar icinde modeller koymaya calisirim
kendi sacina normalmi orgumu oremiyorsun yoksa "saca yapisik" orgulerimi (1.ci model gibi)?

cok tskr ederim canim :38:
krepe yapinca bol spray kullanmaktan korkma, evet bende sevmiyorum bol spreyli krepeyi ama sonmesini istemiyosak mecburuz
tmm kisa saclar icinde modeller koymaya calisirim
kendi sacina normalmi orgumu oremiyorsun yoksa "saca yapisik" orgulerimi (1.ci model gibi)?

Saça yapışık örgüleri öremiyorum..Hem kolum hemen ağrıyor hem de yamuk yumuk oluyor,başkasına çok güzel örüyorum halbuki..Saçım kısa olduğu için iki yanı bant gibi örmek istiyorum ama olmuyor işte,düzgün görünmüyor..
Bu arada yukarıdaki model anlatımında harikaydı,ilk defa uzun saça özendim :)

Saça yapışık örgüleri öremiyorum..Hem kolum hemen ağrıyor hem de yamuk yumuk oluyor,başkasına çok güzel örüyorum halbuki..Saçım kısa olduğu için iki yanı bant gibi örmek istiyorum ama olmuyor işte,düzgün görünmüyor..
Bu arada yukarıdaki model anlatımında harikaydı,ilk defa uzun saça özendim :)

anladim canim
aslinda cok seker duruyo kisa sacda orgu, bence el aliskanligi lazim, hergun dene, deneye deneye alisacaksin ve sonunda super yapacaksin :34:
aa iyimi anlattim tskrler beceremem saniyordum :9:

anladim canim
aslinda cok seker duruyo kisa sacda orgu, bence el aliskanligi lazim, hergun dene, deneye deneye alisacaksin ve sonunda super yapacaksin :34:
aa iyimi anlattim tskrler beceremem saniyordum :9:

Sanırım dediğin gibi deneye deneye alışkanlık edinmem lazım :)
Cidden çok güzel anlatmışsın emeğine sağlık,devamını bekleriz ama :)

Back