Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Saçlar hoş olmuş senide Hürreme benzettim bu arada

harbiden ya bende acayip hürreme benzettim ve saçların çok hoş olmuş

ay teşekkür ederim kızlarda harbidende hürreme benziyormuşum ben ya yeni farkettimm en sondaki halim dimii bence kesin ben hürrem sultanım

Son düzenleme:

Önlerini kısaysa uzat ve sürekli elinle arkaya at bi süre sonra alışıyor saçlar. Hem bu modeli rahatlıkla yapabilirsin hem de çok seksi bi hava veriyor...

Hürrem'i mi gördüm ne... Ayrıca örgün çok hoş.

aha ... bumbada modeli ...

Haha ay çok güldüm... Ay şu sinirli halimle bile güldürdün beni Allah da seni güldürsün.. Ben bu modeli lisedeyken çok yapardım bi arkadaş da aynı tepkiyi gösterirdi.

sağ ol bebişim sen moralin bozuk olunca haber ver ben hemen şaklabanlık yaparım

Oha bu kadar olur bu ne benzerlik! Canım kendi göz rengin ne?
o bana benziyo bikerembide kendi göz rengim siyah alkası yok yani maviyle
teşekkür ederim tatlım
ayyyyyyyy inanmıyorum aynı meryem üzerli muhteşem bir şey bu niye öyle dedin canım ben çok beğendim yoksa senin gözlerin daha mı güzel hadi çekinme koy resmini
olmaaaz hayallerinizde hürrem olarak kalmak istiyorum gözlerim siyah olduğu için pek hürrem olmuyorum ama harbi göz hariç baya benzettim bende kendimi ama o bana benziyo
kızlar hani rüyamsin bantlı modeller denemişti ya işte bende koyayım dedim bari resmimi

Eki Görüntüle 222201 Eki Görüntüle 222200
valla sende çok hoş durmuş canım güzel,ama şahsen ben hiç sevmiyorum öyle modelleri kendimde tabi,ee genç işi onlar ben yaşlandım iki ç-ocuk annesi oldum bana gitmez onlar dimi:84yaş 23 buarada )okadarda değil yolun yarısındayım diyelim 46 olunca yaşlanmış olurum heralde daha değiiill:84::84:ama yakışmış sana

15 tl canım ya aslında çok değil de ne bilim bi lastik üstünde bi kaç papatya bence o kadar etmez yani

valla bi toka için yani öyle bi toka için 15tl tuzlu ben olsam almazdım vermezdim o parayı

Son düzenleme:
15 tl canım ya aslında çok değil de ne bilim bi lastik üstünde bi kaç papatya bence o kadar etmez yani

haklısın canım bi bant için fazlaymış ben bu tarz bantlardan gg de beğendim birtane 49.00 du ve tabi almadım=)

Son düzenleme:
maşallah kızlar ne guzel yeteneklisiniz.ben tepede topluyorum saçlarımı ona bile üşeniyorum.
takip edeceğim sizleri

silvart bende çok beğendim saç rengini.kendinmi boyadın?

tatlım 23 yaşlı değil ki çok genç ha 19 ha 23 yalnız jennifer'in dediği iyice kazık onun yanında benimki beleş gibi kaldı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…