• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
rüyamsın sana bir kere daha teşekkür ederim .bugün saçlarımı topuz yaptım çokta memnun oldum saçlarımı unutmuşum sanki yeni modellerini ve önerilerini bekliyorum bir de söylemeden geçemeyeceğim takıların ve giysilerin de çok hoş emeğine sağlık

Ruyamsiin "canım babam" dizisinde genç kızın bir at kuyruğu modeli vardı onu denedim ama beceremedim sen kesin halledersin diye sana sorayım dedim

$juj.jpg

Eklentiler

• $gg.jpg
    $gg.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleme:
Ruyamsiin "canım babam" dizisinde genç kızın bir at kuyruğu modeli vardı onu denedim ama beceremedim sen kesin halledersin diye sana sorayım dedim
nette videoları izledim ama o kısmını gene kaçırdım sanırım:41:
benzer bir foto buldum
fotodaki kırmızı yerlerde lastik tokalı
ama 2 lastik toka arası düz durmuyor böyle tombik tombik duruyor
ben gene diziyi izleyim belki bu sefer kaçırmam
Eki Görüntüle 240177

o modeli rüyamsın yapmıştı. hangi sayfada bilmiyorum ama gördüm. hatta farklı versiyonlarını da yapmıştı.
ilk sayfalara bakmak lazım

o modeli rüyamsın yapmıştı. hangi sayfada bilmiyorum ama gördüm. hatta farklı versiyonlarını da yapmıştı.
ilk sayfalara bakmak lazım
ilk 12 ve sondan 12 sayfaya baktım
ama fenalık geldi
acaba numarasını yada verdiği modelin ismini hatırlıyormusunuz??
öff mod arkadaşa söylesekte 1. mesaja toplasa hepsini:31:

Eki Görüntüle 240180

ay nasıl yapıyorsun söylesene:84:

ay mızlama dur,nasıl anlatıyımki bilemedimki,,:97:ya şöyle kestirmeden anlatmaya çalışayım,şimdi önce saçını tarayıp tam tepeden bağlıyosun,sıkıyosun sonra bikarış aşağıdan ikinci tokayı takıyosun ve birazcık alttan sıkıyosun ilk tokayla 2.toka arası bombeli oluyo sonra uzunsa saçın 3.tokayıda takıp sıkıyosun arada iki tane bombe oluyo sonrada spreyliyosun bukadar keşke resimli yapabilsemde anlatabilsem göstersem burda çok basit inanki,dene bak anlayabilmişsindir inş.:16:

ay mızlama dur,nasıl anlatıyımki bilemedimki,,:97:ya şöyle kestirmeden anlatmaya çalışayım,şimdi önce saçını tarayıp tam tepeden bağlıyosun,sıkıyosun sonra bikarış aşağıdan ikinci tokayı takıyosun ve birazcık alttan sıkıyosun ilk tokayla 2.toka arası bombeli oluyo sonra uzunsa saçın 3.tokayıda takıp sıkıyosun arada iki tane bombe oluyo sonrada spreyliyosun bukadar keşke resimli yapabilsemde anlatabilsem göstersem burda çok basit inanki,dene bak anlayabilmişsindir inş.:16:
alttan sıkmak derken :44:
2. tokayı yukarı doğrumu çekiyorum
eğer öyle ise olmuyo denedim muhakkak saç uçlarını tutmak gerekiyor
o zamanda yukarı sıvanmıyor:31:

alttan sıkmak derken :44:
2. tokayı yukarı doğrumu çekiyorum
eğer öyle ise olmuyo denedim muhakkak saç uçlarını tutmak gerekiyor
o zamanda yukarı sıvanmıyor:31:
:44::44::44::44:sende niye olmadıki ince telli saçlarınmı var yoksa bilemedimki şimdi:97:
ya saçlarının dalgası ve rengini çok beğendim.maşallah çok güzel olmuşsun..dalga seviyorumda bana onu anlatırmısın?düzleştirici değildir inş. yapamadım bi türlü onu:(

canım anlatıcam düzleştirici değil merak etme çokta basit mesela yaptığım şeyi anlatıyım,banyodan sonra nemli saçıma(banyoyu akşamdan yapıp sabaha kadar olacak)sonra saçıma briyantin sürüyorum ve her iki yanımdanda örüyorum ,bildiğin örme işlemi sağ ve sol iki yana örüyorum ve öylece yatıyorum,sabah olunca açmadan önce sprey sıkıp açıyorum bidaha sprey çok az ama sabit kalsın diye,ama çoğunda yapmam sprey kurutuyo diye bunda sprey yoktu mesela,işte okadar hayran kalırsın saçlarına çok tatlı oluyolar bayada gidiyo yani bozulmadan yat kalk bozulmuyo:64::64::64:

silvartcım son modeli nası yaptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:26:

anlatayım canım ama kötü anlatabilirim şimdiden söyleyeyim :1:
saçımızı at kuyruğu yaptık mı? tamam güzel :1::1::1:
sonra kalınlığına kendim karar verdiğim tutamlar alıyorum ... onları içe doğru büküp tel tokalıyorum ... saçım uzun olduğu için ucu düz bir şekilde kalıyor ama no problem onu sonradan halledeceğiz ...
işte böyle bütün saçlarımı karmaşık bir şekilde tokalıyorum ... sonra incecik bir lastik toka alıp at kuyruğunun birleştiği yerden topluyorum ve tel tokaları çıkarıyorum ...
altta kalan saçları bu topuzun etrafına tolayıp ucunu lastik tokanın içine sokuyorum ... böylece tokalar hiç gözükmüyor ... ve bol sprey (ah rüyamsinn)
aslında çok uğraşılmış bir model gibi durmuyor ama ben seviyorum böyle özen gösterip sonra da sanki tamamen doğalmış gibi gözükmesini :34:

anlatayım canım ama kötü anlatabilirim şimdiden söyleyeyim :1:
saçımızı at kuyruğu yaptık mı? tamam güzel :1::1::1:
sonra kalınlığına kendim karar verdiğim tutamlar alıyorum ... onları içe doğru büküp tel tokalıyorum ... saçım uzun olduğu için ucu düz bir şekilde kalıyor ama no problem onu sonradan halledeceğiz ...
işte böyle bütün saçlarımı karmaşık bir şekilde tokalıyorum ... sonra incecik bir lastik toka alıp at kuyruğunun birleştiği yerden topluyorum ve tel tokaları çıkarıyorum ...
altta kalan saçları bu topuzun etrafına tolayıp ucunu lastik tokanın içine sokuyorum ... böylece tokalar hiç gözükmüyor ... ve bol sprey (ah rüyamsinn)
aslında çok uğraşılmış bir model gibi durmuyor ama ben seviyorum böyle özen gösterip sonra da sanki tamamen doğalmış gibi gözükmesini :34:

sağol cnmm anladım:71:

:44::44::44::44:sende niye olmadıki ince telli saçlarınmı var yoksa bilemedimki şimdi:97:

canım anlatıcam düzleştirici değil merak etme çokta basit mesela yaptığım şeyi anlatıyım,banyodan sonra nemli saçıma(banyoyu akşamdan yapıp sabaha kadar olacak)sonra saçıma briyantin sürüyorum ve her iki yanımdanda örüyorum ,bildiğin örme işlemi sağ ve sol iki yana örüyorum ve öylece yatıyorum,sabah olunca açmadan önce sprey sıkıp açıyorum bidaha sprey çok az ama sabit kalsın diye,ama çoğunda yapmam sprey kurutuyo diye bunda sprey yoktu mesela,işte okadar hayran kalırsın saçlarına çok tatlı oluyolar bayada gidiyo yani bozulmadan yat kalk bozulmuyo:64::64::64:

çok teşekkür ederi.bu aralar saçlarımda değişim istiyordum..sağol.

Back