Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
çok maharetliisn ya maşallah:)çok beğendim yaptığın modelleri saçlarında çok sağlıklı duruyor:)bende de saç belimde ama yapacak kişi nerdeee:84:

üff bende yapamıyorum yaa sen ne güzel yapmşsın ben aynaya bakmadan yapınca daha güzel oluyo özenince yapamıyorum

çok maharetliisn ya maşallah:)çok beğendim yaptığın modelleri saçlarında çok sağlıklı duruyor:)bende de saç belimde ama yapacak kişi nerdeee:84:

tesekkurlerr
bence bikac model dene heveslenirsin hep yaparsin

üff bende yapamıyorum yaa sen ne güzel yapmşsın ben aynaya bakmadan yapınca daha güzel oluyo özenince yapamıyorum

sende aynaya bakmadan yap oyle rahatsan resimlere bakip bakip aynasiz yap

allahallah neden goremiyosunki herkes gorebiliyo :44:
uzuldum canim yaa percem deneseydin
[/QUOTE]

Alnmda döner varmışta ben bunu yeni öğrendim zaten kurabiye suratlının tekiyim suratım iice küçüldü tabiri caizse kaşık

vallah pek anlamadim $u doner isini ama neyse ama kucuk suratlilarda cok tatli sirin oluyo bence yaaa

Cesaret edemedim ama çok özeniyorum işin aslında :2::2: döner şey şimdi kahkül kesildi diyelim benim kahkülün bir kısmı sürekli sol tarafa ayrılacak sürekli fönle düzeltmem gerekecek ve dedilerki benim tanıdığım sen isen eğer sen kahkülle kafayı yersin dediler bunalırmışım alışamazmışım sürekli saçlarımı topladığımdan

cok tsk acikladigin icin guzelim
ya cok hevesleniyosan bence bi ara dene kisa bi sureligine icinde kalmasin, seni bilmiyorum ama ben bisey denemek isteyince denemeden duramam

harikalar demekki elleriniz marifetli..

tskler :78:

ay canımcım ya bu gün yaptım bu modeli ve kendimi çok güzel hissettim ... çok merci şeker öptüm yanaktan

ayy cok sevindimmm
bisey deil canimm

50. saç modelini çok seviyorum ben ama kuaförüme yaptırıyorum yapılışını anlatır mısın canım, teşekkürler :))

bayıldım ben buraya saç modellerının coguna baktım.pc ekledım bakalım yapabıldıgımı eklerım yapamadıgım yerlerı sorarım canım sana. 50. sac modelınden baslıcam yarın.bakalım yapabılecekmıyım.

supersin eklersen cok sevinirim canim tskler begendigin icin
50. modelin yapilisinida bugun eklicem ztn

49. sac modeli anlatimi - dugum topuzu anlatimi

saclarinizi arkaya dogru atin
yanlardan iki tutam alin, bir dugum yapin arkaya ve tel tokayla tutturun :

yine yanlardan tutam alin yine dugum yapin ve tel toka ile tutturun

yine ayni islemi yapin

(isterseniz saciniz boyle de durabilir, cok orijinal duruyo)
sonuna kadar ayni islemi yapin

sonunda illaki saclar kaliyo, kalan saclarlada dugum yapin bitene kadar ve kucuk lastikle baglayin

bagladiktan sonra kalani ice dogru rulo yapin ve tek toka ile tutturun
ve sonuc :

50. sac modeli anlatimi

saclarinizi baglayin, bagladiktan sonra lastigi cekin resimdeki gibi, ve ice dogru rulo yapin

ruloyu tel tokalarla tutturun ve goreceksinizki yanlari boyle dusuyo gibi olacak

isterseniz modeli boyle birakabilirsiniz (1970-80'leri animsatacak cok $ik bi model olur), veya benim yaptigim gibi katlayin kenarlari

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…