Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Rüyaaammm senin yaptıklarından sonra bir karışım olarak bir model aklıma geldi yapıp patlaşmak isterdim ama saçlarım modeli gösterebilecek kadar uzun değil :5::5::5: hani senin yaptığın 19. model varya bide senn ikili örgü dediğin bnmde mısır dediğim örgü çeşidi ikisi birleştirilebilr nasılmı ???? senn 19. model gibi saçı enseden toplasak kalan saçlarıda 2 li örgü yapsak nasıl olur acaba ???:16::16: öptüm seni cnm:54:

bakınnn maşamı aldıktan sonraki ilklerimden biri
nebi.jpg

oooo harika olmusss bayildiiimm
saclarinin rengi de cok hosmus cok guzel yapmissin canim

Ruyamsiin
evet aklimdaydi
maskeden memnunum ama kutu cok kucuk hemencecik bitiyo
kokusuda cok super :69:
etkisi dier maskeler gibi sanirim yani saclari baya yumsatiyo parlatiyo
eksisi kutunun kucuk olmasi yoksa tekrar alacagim bi urun :31:

serumuda begendim
hem kutusu biraz buyuk
hem sadece 1kere siktigin icin cok uzun sure kullanabilirim
ama kokusu yok malesef
begendim ama elsevinki daha etkili gibi geliyo yani daha cok parlatiyo
ama frieda nin serumunda koruyucu ozelligi de var
sacima ayri bi koruyucu surdugum icin galiba bidahaki serum aldigimda elsevinkini alirim :31:

şu an elsevein arı sütlü maskesini kullanıyorum ama bitince onu da denicm o zaman mutlaka :66: saol cnm..:71:

elseve in maskelerini hic kullanmadim cunku sac kremi pek hosuma gitmiyo :50:
tamam canim sende kullaninca sonuclari yazarsin :54:

topuzlarına bayılıyorum cnm yaa :69: sayende aklıma değişik değişik modeller geliyor ama hayal olarak kalıyor tabii..:31::27:

aklina modeller geliyosa yapmaya calis belki hemen basaramazsin ama onlari yapmaya calisinca ortaya daha deisik ama cok guzel bisey cikacak :34: bence denemelisin tatlim

Rüyaaammm senin yaptıklarından sonra bir karışım olarak bir model aklıma geldi yapıp patlaşmak isterdim ama saçlarım modeli gösterebilecek kadar uzun değil :5::5::5: hani senin yaptığın 19. model varya bide senn ikili örgü dediğin bnmde mısır dediğim örgü çeşidi ikisi birleştirilebilr nasılmı ???? senn 19. model gibi saçı enseden toplasak kalan saçlarıda 2 li örgü yapsak nasıl olur acaba ???:16::16: öptüm seni cnm:54:

hmm yani oruyosun lastik bagliyosun sonra tekrar orup lastik bagliyosun ve ayni islemi yapiyosun sonuna kadar oylemi??
cok guzel fikir :81: en kisa zamanda denicem tatlimm :66:

Son düzenleme:
hmm yani oruyosun lastik bagliyosun sonra tekrar orup lastik bagliyosun ve ayni islemi yapiyosun sonuna kadar oylemi??
[/QUOTE]

yok hayır tatlım hani saçlarını at kuyruğu yapıp tokayı gevşetim tam ordasından saçı geçiriyorsun ya o şekilde enseden toplayıp at kuyruğundaki saçlarıda örelim diyorum ama sennkide olabilir desene bi taşla iki kuş vurduk :D:1::1::1::1:

ayyy canım nasıll uğraşıyorsun yaa ne güzel
ben hayatta uğraşamam ama çok özendim tarifleri aldım uygulamak istiyorum :)

ama benim saçım dalgali düz saçda model yapmak daha kolay galiba ben hep salıyorum
bide kehkül kullamıyorum galiba o da güzel gösteriyorr

soru sorabilir miiym
modellerde önce kehküllerinemi fön çekiyorsun
kehkülsüz saç modelleri güzel durur mu?
bir de dalgalı saçlar için modelerin varmı :D

kuaför gibiisn maşalah yaa :)

yok hayır tatlım hani saçlarını at kuyruğu yapıp tokayı gevşetim tam ordasından saçı geçiriyorsun ya o şekilde enseden toplayıp at kuyruğundaki saçlarıda örelim diyorum ama sennkide olabilir desene bi taşla iki kuş vurduk :D:1::1::1::1:[/QUOTE]

haaaa ama o 14. model o yuzden ben oyle anladim :60:
evet aynen bi tasla iki kus vurduk :9: :7:
bilmiyorumki nasil olur denicem sende dene :13:

sağol rüyacımmm teşekkür ederim.o senin hoşluğun canım benim...

ben tesekkur ederim canim :34::48::48:

ayyy canım nasıll uğraşıyorsun yaa ne güzel
ben hayatta uğraşamam ama çok özendim tarifleri aldım uygulamak istiyorum :)

ama benim saçım dalgali düz saçda model yapmak daha kolay galiba ben hep salıyorum
bide kehkül kullamıyorum galiba o da güzel gösteriyorr

soru sorabilir miiym
modellerde önce kehküllerinemi fön çekiyorsun
kehkülsüz saç modelleri güzel durur mu?
bir de dalgalı saçlar için modelerin varmı :D

kuaför gibiisn maşalah yaa :)

tesekkur ederim canim :54:

sorulara geciyorum
- hayir fon cekmiyorum kahkullerime duzgun durmuyo ama duzlestiriyorum genelde. Bazen duzgun duruyo duzlestirmiyorum, duzgun olmadiginda duzlestiriyorum. Ama duzgun olmadigi halde resim cekip ekledim bikac modeli :1:

- kahkulsuz sac modelleri guzel durur ama yaptigin modele bagli canim.

- dalgali saclar icin bikac model ekledim ama benim duz saclarla yaptigim modelleride dalgali kullanabilirsin. dalgali saclar icin fazla model yapmadigimin farkindayim cunku pek fikrim yok dalgali saclar icin, internetten arastirmam lazil.
senin fikirlerin varsa yazabilirsin canim

model yaptigindada sonucu yaz/ekle istersen

yok kiz ne kuaforu kac aydir gitmiyorum kuafore biliyomusun :9:
ama haftaya gidiyorum yeni bi sac rengi ile karsinizda olcammmm :82::82:

ruyamsiin kullandığın koruyucu tam olarak ne.benim saçlarım düzleştiriciden yıpranıyor.yeni kestirdim ve bidaha kırılmasını istemiyorum.yazmıştın ürünlerini ama bulamadım.serummu kremmi kullandığın?

tatlım harikasın, yılbaşı saçları hepsi güzel ama ben ne giyeceğime daha karar veremedim :9: bu arada ellerine sağlık bende çok meraklıyımdır tüm saç modellerin güzel ve basit, sende daha basit anlatmaya çalışmışsın ve çok güzel anlatmışsın canım biraz karışık cümle oldu sanırım neyse umarım anlamışsındır, Ellerine sağlık tatlım :92:

ruyamsiin kullandığın koruyucu tam olarak ne.benim saçlarım düzleştiriciden yıpranıyor.yeni kestirdim ve bidaha kırılmasını istemiyorum.yazmıştın ürünlerini ama bulamadım.serummu kremmi kullandığın?

kullandigim urunler 10. sayfada canim :54:

tatlım harikasın, yılbaşı saçları hepsi güzel ama ben ne giyeceğime daha karar veremedim :9: bu arada ellerine sağlık bende çok meraklıyımdır tüm saç modellerin güzel ve basit, sende daha basit anlatmaya çalışmışsın ve çok güzel anlatmışsın canım biraz karışık cümle oldu sanırım neyse umarım anlamışsındır, Ellerine sağlık tatlım :92:

cok tesekkur ederim canim :78::54:
anladim merak etme ben karisik cumlelerin uzmaniyimdir :51: bende cok yaparim :60:
begenmene sevindim damlacim :69:

31. sac modeli - yilbasi modeli 9

bu model ister dalgali ister bukleli ister duz olabilir
ilk defa yaptigim icin cicegimi biraz assagi yapmisim daha yukari daha guzel olur
(saclarimin haline bakmayin bu modeli daha yeni yaptim ve daha yeni yataktan kalktim ^^)

Son düzenleme:
haaaa ama o 14. model o yuzden ben oyle anladim :60:
evet aynen bi tasla iki kus vurduk :9: :7:
bilmiyorumki nasil olur denicem sende dene :13

Rüyam denemeyi bende çok istiyorum ama saçlarım anca omuzlarıma geliyorrr :49:

quote]

]

[ı]ben tesekkur ederim canim :34::48::48:[/ı]

[ı]tesekkur ederim canim :54:

Sorulara geciyorum
- hayir fon cekmiyorum kahkullerime duzgun durmuyo ama duzlestiriyorum genelde. Bazen duzgun duruyo duzlestirmiyorum, duzgun olmadiginda duzlestiriyorum. Ama duzgun olmadigi halde resim cekip ekledim bikac modeli :1:

- kahkulsuz sac modelleri guzel durur ama yaptigin modele bagli canim.

- dalgali saclar icin bikac model ekledim ama benim duz saclarla yaptigim modelleride dalgali kullanabilirsin. Dalgali saclar icin fazla model yapmadigimin farkindayim cunku pek fikrim yok dalgali saclar icin, internetten arastirmam lazil.
Senin fikirlerin varsa yazabilirsin canim

model yaptigindada sonucu yaz/ekle istersen

yok kiz ne kuaforu kac aydir gitmiyorum kuafore biliyomusun :9:
Ama haftaya gidiyorum yeni bi sac rengi ile karsinizda olcammmm :82::82:[/ı]

saoll canım cevapların için :)
ben uğraşamıyorum uğraşana çok özeniyorum ama
yeni rengini de merak ediyorum saçının gerçi bu da çok güzellll:)

Son düzenleme:
aleyna84 ewet çok güzel oluyor.hele hele saçların katlı kesimse dahada güzel oluyor :32: 19-20 yaşımdayken çok yapardım bunu ozaman katlıydı saçlarım ordan biliyorum bende .şimdi kat yok.ben katlı kesimdeki halini kendimde daha çok beğeniyorum.
bişey sorucam saçlarına bebek yağını sürme sebebin ne ?ne işe yarıyor biliyorumda :50:
benim saclarım kuru kabarıyo o yüzden bebek yagı sürüyorum onuda bu formda okudum

bakınnn maşamı aldıktan sonraki ilklerimden biri
nebi.jpg

ay cok hoş olmuş sacların benimde maşam var ama ben kullanmasını beceremiyorum kullanma kulavuzuda yok içinde

nasıl yaptın önce fön falan cekiyomusun yada maşa yapmadan önce saclarına bişe sürüyomusun tarifini veirmisin canım bide kac dakka bekletiyosun

ben de yapıyım yarın akşama kapalıyım ama evde acıgım akşam eşim eve geldiyinde deyişik görsün beni:69:

Son düzenleme:
benim saclarım kuru kabarıyo o yüzden bebek yagı sürüyorum onuda bu formda okudum

ay cok hoş olmuş sacların benimde maşam var ama ben kullanmasını beceremiyorum kullanma kulavuzuda yok içinde

nasıl yaptın önce fön falan cekiyomusun yada maşa yapmadan önce saclarına bişe sürüyomusun tarifini veirmisin canım bide kac dakka bekletiyosun

ben de yapıyım yarın akşama kapalıyım ama evde acıgım akşam eşim eve geldiyinde deyişik görsün beni:69:
sağol aleynacım teşekkür ederim.bende bu yaz almıştım maşamı ilk başlarda baya baya zorlanıyordum hatta eşim yapıyordu saçımın arka taraflarını:60:
hayır ben fön falan çekmiyorum hatta hiç bişeyde sürmüyorum jole köpük vs falan sevmediğim için maşalayıp nereye gideceksem o şekilde gidiyorum.ama burda bu cadı rüyamızın:75: sayesinde bi köpük aldım ama öyle duruyor kullancam ama bi gün :86:
gelelim nasıl yaptığıma walla en yüksek ısısında(230derece) 10-15sn kadar sayıyorum ama 170 derecede 25-30kadar sayıyorum.ama bazen değişiyo sayılar.bazende dumanlar çıkıyo o zaman hemen korkarak çekiyorum saçımdan :37:yanar manar allah korusun.böyle yapıyorum işte aleycacım.
hadi sende yap yarın eşine süpriz yaparsın resimlerini yüzünü saklayıp buraya ekle dicem ama kapalıymışsın belki yapmazsın o yüzdende ekle demiyorum.aman dikkatli maşala saçlarını benim bi kere kulağım yandı simsiyah oldu allaha şükür geçti ama çok acıdı aman dikkatli ol.kolay gelsin şimdidennn:71:

saoll canım cevapların için :)
ben uğraşamıyorum uğraşana çok özeniyorum ama
yeni rengini de merak ediyorum saçının gerçi bu da çok güzellll:)

bisey degil canim insallah yardimci olabilmisimdir
yeni rengi bende merak ediyorum ama kuafore birakacam yine
bu rengin 1-2 ton daha acik bi renk dusunuyorum :31:

rüyamsın cok hoş sac modellerin ellerine saglık canım

tesekkur ederim aleyna'cim:71:

sağol aleynacım teşekkür ederim.bende bu yaz almıştım maşamı ilk başlarda baya baya zorlanıyordum hatta eşim yapıyordu saçımın arka taraflarını:60:
hayır ben fön falan çekmiyorum hatta hiç bişeyde sürmüyorum jole köpük vs falan sevmediğim için maşalayıp nereye gideceksem o şekilde gidiyorum.ama burda bu cadı rüyamızın:75: sayesinde bi köpük aldım ama öyle duruyor kullancam ama bi gün :86:
gelelim nasıl yaptığıma walla en yüksek ısısında(230derece) 10-15sn kadar sayıyorum ama 170 derecede 25-30kadar sayıyorum.ama bazen değişiyo sayılar.bazende dumanlar çıkıyo o zaman hemen korkarak çekiyorum saçımdan :37:yanar manar allah korusun.böyle yapıyorum işte aleycacım.
hadi sende yap yarın eşine süpriz yaparsın resimlerini yüzünü saklayıp buraya ekle dicem ama kapalıymışsın belki yapmazsın o yüzdende ekle demiyorum.aman dikkatli maşala saçlarını benim bi kere kulağım yandı simsiyah oldu allaha şükür geçti ama çok acıdı aman dikkatli ol.kolay gelsin şimdidennn:71:

ayy esinmi yapiyodu ne guzelll :69:
bakhele iki dkda cadi yapti beni yaa :60:
canim kopukle super dalgalar oluyo bazen bukle bile oluyo saca gore degisiyo bende bukle olmuyo ama arkadasimda oluyo :31: ama kopugu surdukten sonra saca ne sekil verirsen tutuyo
neeeeeeee 230 derecemiiiiiiiiiiiiii :53::53:
10-15 sn miiiiiiiiiiiiiiiiiii :53::53:
hemde koruyucu surmeden miiii:53::53:
delimisin kizzz sacmi dayaniiirrr :84:
kiz sen sacini yakiyosun tabi dumanlar cikar
230 derece cok fazla
10-15 sn de cok fazla
150-70 de yap ama o kadar cok bekletme
ben en fazla 7sn bekletiyorum
ve MUTLAKA bi koruyucu alll
saclarin yanar vallah sacsiz kalirsin soylemedi deme :9:
o kadar cok acarsan tabi kulagin yanar simsiyah olur :63:

keşke benim saçlarda bu kadar uzun olsa neler yapardım ama uzatıcam inşallah henüz omuzlardan az aşağıda

kolay gelsin canim

canım şu yılbaşı için 6. saçı yopuz olanı nasıl yaptın ya ...

o gun topuzu yaptigimda yapilis icin resimleride cekmistim eklerim bugun canim

Back