Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ayy esinmi yapiyodu ne guzelll :69:
bakhele iki dkda cadi yapti beni yaa :60:
canim kopukle super dalgalar oluyo bazen bukle bile oluyo saca gore degisiyo bende bukle olmuyo ama arkadasimda oluyo :31: ama kopugu surdukten sonra saca ne sekil verirsen tutuyo
neeeeeeee 230 derecemiiiiiiiiiiiiii :53::53:
10-15 sn miiiiiiiiiiiiiiiiiii :53::53:
hemde koruyucu surmeden miiii:53::53:
delimisin kizzz sacmi dayaniiirrr :84:
kiz sen sacini yakiyosun tabi dumanlar cikar
230 derece cok fazla
10-15 sn de cok fazla
150-70 de yap ama o kadar cok bekletme
ben en fazla 7sn bekletiyorum
ve MUTLAKA bi koruyucu alll
saclarin yanar vallah sacsiz kalirsin soylemedi deme :9:
o kadar cok acarsan tabi kulagin yanar simsiyah olur :63:
[/I]
yok yok bişey olmuyo rüyacımmm denedim ben ama öyle saati alıpta yavaş yavaş saymıyorum hızlı hızlı sayıyorum açıyorum .bide tutamları küçük almıyorum küçük alırsam saç kalmaz kız o sıcaklığa tabikide :52: ilk aldığımda yakmıştım kendimi ama o zaman derecesi kaçtı bilemiycem bak şimdi.hem kararması için derece önemli değil kaç derecede olursa olsun kararıyo wallah:60: çok kişiden duydum.köpük hiç sürmeden kıvırdım ama köpüklü kıvırmaya kalkarsam kaç derecede nasıl olcak deneyip görürüm.tabiki köpük varken saçın zarar görmesi daha daha fazla olur dikkat etmek gerek ...

28. sac modeli anlatimi

once at kuyrugu yapin (ama resimdekinden daha yuksekten yapin)

sonra at kuyrugundan bi tutam alip orun (isterseniz bi kac tutam alip 1den fazla orgu yapabilirsiniz)

kalan saclarla 2. sac modeli yontemiyle (gyaru topuzu) topuz yapin
orguyu topuzun etrafina dolayin ve tel toka yardimiyla sabitleyin
sonuc

yok yok bişey olmuyo rüyacımmm denedim ben ama öyle saati alıpta yavaş yavaş saymıyorum hızlı hızlı sayıyorum açıyorum .bide tutamları küçük almıyorum küçük alırsam saç kalmaz kız o sıcaklığa tabikide :52: ilk aldığımda yakmıştım kendimi ama o zaman derecesi kaçtı bilemiycem bak şimdi.hem kararması için derece önemli değil kaç derecede olursa olsun kararıyo wallah:60: çok kişiden duydum.köpük hiç sürmeden kıvırdım ama köpüklü kıvırmaya kalkarsam kaç derecede nasıl olcak deneyip görürüm.tabiki köpük varken saçın zarar görmesi daha daha fazla olur dikkat etmek gerek ...

bisey olursa zamanla olur zaten hemen olmazki :9:
sen yinede dikkatli ol canim az kis ayarini ne olur ne olmaz ve KORUYUCU KULLAN
ben kopukle hic masa/duzlestirici kullanmadim
kullanirsan nasil oldugunu farki varmi felan yaz/ekle canim
kopuk kullaninca elimle sekil veriyorum

bisey olursa zamanla olur zaten hemen olmazki :9:
sen yinede dikkatli ol canim az kis ayarini ne olur ne olmaz ve KORUYUCU KULLAN
ben kopukle hic masa/duzlestirici kullanmadim
kullanirsan nasil oldugunu farki varmi felan yaz/ekle canim
kopuk kullaninca elimle sekil veriyorum

yok yok olmaz tatlım merak etme öyle dakka başı yapmıyorum ki zaten özel günlerde yapıyorum.kıs sen benden çok kullanıyorsundur maşayı düzleştiriciyi süslü :60: koruyucu bile korumayacak bak yakında senii:60:
şaka bi yana bende hiç köpükle maşa/düzleştirici kullanmadımki zaten işlemden sonraa en son kullanmak daha iyi bence sevmiyorumda zaten köpük vs. ama merak etim 1 kere deniycem bakalım sonuç güzel olcakmı zararlı zaten onlar köpüktü jöleydi vs vs.her zaman kullanmamak gerek.artık boyamıyorum bile saçlarımı düşün yani ne kadar düşünüyorum saçlarımı :21:..

masa kullanmiyorum ama duzlestiriciyi genelde haftada 2 kez kullanirim :26: ama bazen kullanmam moralime bagli :8: koruyucuma guveniyorumm :82: :60:
bende fazla boyamadim saclarimi bu renkten once kucukken sari rofleler vardi mahfetti saclarimi :43:
ondan once saclarim o kadar guzeldikii :5:
bidaha asla sari yapmicam sacimaaa :47:
sali veya carsamba kuafore gitcem yeni bi renk icin
bakalim nasil olcak :66:

yetenek lazım bunları yapmak için :46:
o da bende yok :9: ama çok güzel olmuş,özellikle bob modelini yakıştırdım sana :34:

Rüyam bekliyorum modeli en iyisi sen benim yerime dene teşekkür ederim canım :D eğer şu yaptığım bakımlar işe yararda saçlarım uzarsa bende eklemek isterim inşallahh :32::32::32:

yetenek lazım bunları yapmak için :46:
o da bende yok :9: ama çok güzel olmuş,özellikle bob modelini yakıştırdım sana :34:

cok tesekkur ederim ameliee'cim
bob'u mu yakistirdin ben hic yakistiramiyorum :50:
yetenek degilde biraz ugras diyelim :34: biraz ugrassan sende basarirsin canim :54:

Rüyam bekliyorum modeli en iyisi sen benim yerime dene teşekkür ederim canım :D eğer şu yaptığım bakımlar işe yararda saçlarım uzarsa bende eklemek isterim inşallahh :32::32::32:

eklicem en kisa zamanda nur'cum
oleeyyy :62: insallah bakimlar ise yararda sende eklersinn

kizlar kuaforden geliyorum yeni sac rengimi sizlerle paylasmak istedim

eski rengim : Loréal 5,35
yeni rengim : Matrix 6.MB

ama magzalarda bulunmuyorlarmis sadece kuaforde olan renklermis

bu arada mutlu yillar herkese :71::16:

Son düzenleme:
çok beğendim canım rengini güle güle kullan :34:
bende kızıldan sıkıldım böyle bi renge dönücem en kısa zamanda :31:

güle güle kullan cnm yeni saç rengini :16:
ben 8 den daha aşağı tonlarda rahat edemiyorum maalesef
ama bu tonlarda çok hoş parlıyor...
:31:

Canim sac modelleri gercekten cok güzel :46:
Bana ilk yaptigin örgülü modeli nasil yaptigini anlatabilir misin acaba? Daha önceden anlattiysan o sayfaya da yönlendirebilirsin beni.
Sac rengin de cok güzel olmus güle güle kullan :71:

çok beğendim canım rengini güle güle kullan :34:
bende kızıldan sıkıldım böyle bi renge dönücem en kısa zamanda :31:

güle güle kullan cnm yeni saç rengini :16:
ben 8 den daha aşağı tonlarda rahat edemiyorum maalesef
ama bu tonlarda çok hoş parlıyor...
:31:

harika görünüyor

Canim sac modelleri gercekten cok güzel :46:
Bana ilk yaptigin örgülü modeli nasil yaptigini anlatabilir misin acaba? Daha önceden anlattiysan o sayfaya da yönlendirebilirsin beni.
Sac rengin de cok güzel olmus güle güle kullan :71:

cok tesekkur ederim fazla degisim olmadi ama yinede sevdim bende :69:
Slania'cim 1.sac modelin anlatimi 6. sayfada:16:

cok tesekkur ederim fazla degisim olmadi ama yinede sevdim bende :69:
Slania'cim 1.sac modelin anlatimi 6. sayfada:16:
Tesekkür ederim :71: Ellerine saglik canim ugrasmissin koymussun resimlerle birlikte yapilislarini :71: Bos zamanim olursa deneyecegim 1. modeli gercekten güzelmis :8:

Rüyammm tatlım saç rengin çok güzel olmuşşş acayip parlak canlı ve sağlıklı görünüyor güle güle kullann hafif böyle tatlı bir karamelle çikolata kahvesi karışımı gibi çok güzel olmuşşş :81::81::62::62::62::62::62:

gyaru topuzu olan modele denedim bugün olmadı yaa:43: sanırım o model için saçım fazla kıvırcık:26: hufff ne kaa güzel düz saçların varrr:60:

Back