Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
cok guzel modeller 8.modelı (ıkılı orguyu)anlatırmısın canım cok hosuma gıttı :):81:

8.model anlatimi - ikili orgu anlatimi

oncelikle krepe yapmak istemedigim zaman volum yapip toka takiyorum ilk resimdeki gibi (baska bi anlatimda daha detayli gostermistim ama hangisinde hatirlayamadim :26:)
sonrada butun saclari orguyu yapmak istedigim tarafa aliyorum

bi tarafa getirdiginiz saclari iki tutama ayirin
ve ikinci resimde gosterdigim gibi tutun

sonra yapmaniz gereken sey, tutamlarin dis tarafindan tutam alip dier tutamin ic tarafina eklemek. Yani sag tutamin dis tarafindan (SARIYA CIZDIGIM YER) sol tutamin ic tarafina (YESILE CIZDIGIM YER) bas parmaginizla alacaginiz kucuk tutami ekleyin. Ve ayni zamanda sol tutamin dis tarafindan (SARILI YER) sag tutamin ic tarafina (YESILLI YER) bas parmaginizla alacaginiz kucuk tutami ekleyin

yani $oyle :

bu islemi orgu bitene kadar tekrarlayin. Siki siki yapin
Baslarda zor olacak ama sakin yapamiyorum diye birakmayin cunku orgu orguye basladiktan biraz sonra belli oluyo pes etmeyin sakin :20:

ve sonuc

:87: :92::92:

cnm buna hasır örgü deniyor balık sırtı olan üçlü örgü lisede kurtarıcımdı bu örgü benim...:1:

rüyamsın yılbaşı modellerini bekliyorum cnm... gerçi topuzlarını yapamıyorum ama izlemek yetiyor birgün deneyip yaparım umarım...:31:

Son düzenleme:
yapabiliyosunya canim gecen yapmistinya cok guzel olmustu :31:
yilbasi icin bitane model hazir 1/2 tane daha yapim eklerim

Son düzenleme:
22. sac modeli - yilbasi modeli 2

kizlar ben cok krepe yapmadim baska modellerde yapcam diye ama siz daha cok krepe yaparsaniz cok daha uygun ve guzel olacaktir

Son düzenleme:
hımmmmm hepisine baktımmmmm çok gözellll:)) ama azzzzzzzz:)))) yalnız rüyamm senin bu saç rengine maşallahhhh maşallahhh diyorummm ne kadar canlı ve parlak boyada var gibi demiiiiiiiiiiiiii :)))

bu arada eklediklerinin hepsi güzel tek tek bunu nasıl şunu nasıl yaptın diye sormuyorum hepsinin tarifini yazarsan memnun ve bahtiyar olacağım ehüm ehümmm :69:

wayyy bayıldımmm 1 ve 3. modele :16: topuz galiba daha önce anlattığın modelin karıştırılmış hali :26: super olmuş.:34:

hımmmmm hepisine baktımmmmm çok gözellll:)) ama azzzzzzzz:)))) yalnız rüyamm senin bu saç rengine maşallahhhh maşallahhh diyorummm ne kadar canlı ve parlak boyada var gibi demiiiiiiiiiiiiii :)))

dun ikitane daha yapmistim eklemeyi unuttum canim
yavas yavas yapar ve eklerim yilobasindan once :)
insallah fikir olmustur
kuafor 2 renk karistirmisti hatirlattigin iyi oldu kuaforu aramam lazimdi yarin ararim artik
tesekkur ederim cimcimecim :78::71:

bu arada eklediklerinin hepsi güzel tek tek bunu nasıl şunu nasıl yaptın diye sormuyorum hepsinin tarifini yazarsan memnun ve bahtiyar olacağım ehüm ehümmm :69:

tamam anlatirim balim ama 1. cok basit
saclarini masa/duzlestirici ile bukle yapiyosun ve hepsini yan tarafa tokaliyosun bu kadar :34:
oburlerin anlatimini sonra eklerim

wayyy bayıldımmm 1 ve 3. modele :16: topuz galiba daha önce anlattığın modelin karıştırılmış hali :26: super olmuş.:34:

teskkur ederim canim :69: :54:
hayir topuz baska bi yontemle yapildi normalde cok daha guzel olabilirdi ama coktan yapmadigim icin elimin aliskanligi gitmisti ve biraz ugrastim bukleler felan tum gitmisti anca boyle yapabildim
anlatirim sonra

dun bunlari koymayi unutmusumm insallah fikir olur, aciklamalarinida cekmistim dun ama zamanim olmadi eklemeye yarin eklerim kizlar

26. sac modeli - yilbasi modeli 4

bu model cok daha guzel olabilirdi ama topuzlardan yaptiktan sonra yaptigim icin anca boyle oldu

Son düzenleme:
27. sac modeli - yilbasi modeli 5

bu topuz deminki topuzun aynisi fakat yandan yapildi
ispanyol turu elbiseyle super olur bence
ama kahkulsuz daha guzel olur

dun ikitane daha yapmistim eklemeyi unuttum canim
yavas yavas yapar ve eklerim yilobasindan once :)
insallah fikir olmustur
kuafor 2 renk karistirmisti hatirlattigin iyi oldu kuaforu aramam lazimdi yarin ararim artik
tesekkur ederim cimcimecim :78::71:

tamam anlatirim balim ama 1. cok basit
saclarini masa/duzlestirici ile bukle yapiyosun ve hepsini yan tarafa tokaliyosun bu kadar :34:
oburlerin anlatimini sonra eklerim

tamam rüyammm acele etme.ara kuaförünü bakalım ne dicekk:)).ewet 1 çok basit gibi görünüyor. bende maşa var onla yaparım bayada uğraştırıyor o maşa beni ama alışasıya kadar zaman geçecek belli ne güzel millet ince uçlu düzleştiriciyle hemen kıvırıveriyor saçlarını benimki kalın amannn benimkide daha güzel düzleştiriyor ama :)))) olsun maşaylada daha kıvır kıvır oluyor ama maşamla yaparım bende pekte güzel olurum ayollll:)))
ayyyyy :60: sabah sabahhh maşaydı düzleştiriciydi geldilermi bana ne :52: :)))))))))))) neyse görüşürüz rüyammmm :48:

tamam rüyammm acele etme.ara kuaförünü bakalım ne dicekk:)).ewet 1 çok basit gibi görünüyor. bende maşa var onla yaparım bayada uğraştırıyor o maşa beni ama alışasıya kadar zaman geçecek belli ne güzel millet ince uçlu düzleştiriciyle hemen kıvırıveriyor saçlarını benimki kalın amannn benimkide daha güzel düzleştiriyor ama :)))) olsun maşaylada daha kıvır kıvır oluyor ama maşamla yaparım bende pekte güzel olurum ayollll:)))
ayyyyy :60: sabah sabahhh maşaydı düzleştiriciydi geldilermi bana ne :52: :)))))))))))) neyse görüşürüz rüyammmm :48:

saçların yeterince uzunsa kalınla da oluyor cnm ama el alışkanlığı gerekli biraz...

Back