bu topik şahaneee, rüyamsıın gerçekten süpersin hepsi çok işe yarar modeller, birbirinden güzel!
kaç zamandır neden görmedim diye üzüldüm
sokakta gezerken böyle güzel saç modelleri olan kızlara hem kıskanarak hem de kesin kuaförde yaptırdı diye hasetlenerek bakıyordum
denemeye başlıcam tek tek, bende artık standart topuz, at kuyruğu, jöleyle kıvırma haricinde birşeyler yapabilicem sayende çünkü anlatımların çok güzel ve detaylı :128:
tabi ben pek yetenekli değilim, senin maşallah ellerin çok yatkın kesinlikle aynısı olmaz ama idare eder en azından...
ciddi emek harcamışsın, ellerine sağlık canım alkışlar sana gelsinnn
saçların çok güzel ve sağlıklı maşallah
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
boyalı olmasına rağmen yıpranmamış çok iyi durumda, önceki sayfalardaki ürünler haricinde bakım yaptırıyor musun veya özel bir ürün vs kullanıyor musun acaba?
bir de ben saçıma dalga yapmak için yıkadıktan sonra gliss in sıvı saç kremini sürüp (başka türlü açılmıyo zaten
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
) fönle kurutuyorum, sonra saçlarımı tutam tutam yuvarlayıp küçük topuzlar şeklinde tokalarla toplayıp yatıyorum sabah kalkıp açınca aynı bukleler oluyor.
yanlış anlamazsan, bu şekli de söylemek istedim,çünkü ıslak saç toplayınca biraz ekşi koku yapıyor sabaha kadar ya da benim gibi sinüziti olan arkadaşların ıslak saçla yatma şansı yok, baş ağrısından ölürüz