en son koyduğun at kuyruğu modeli çok hoşuma gitti bu arada değişik duruyor yapımını bekliyorum en kısa zamanda...
rüyamsın şu en son yaptığın at kuyruğuda çok hoşuma gitti.yapılışını anlatıcaksın dimi?
paylaşımların için tekrar teşekkürler tatlım....
rüyamsın gerçekten kabiliyetlisin çok güzel modeller yapmışsın benimde saçım son zamanlarda bir şekil almıyor sanki ,değişik bir at kuyruğu yapmışsın onu ve krepeyi nasıl yaptığını anlatırmısın bir türlü beceremiyorum krepe yapmayı...
emeğin için teşekkürler tatlımbizler için zahmet veriyorsun amabirde dalgalı modelleregeçsen artık
tşk cnm at kuyruğu anlatımı içntam da düşündüğüm gibiymiş yapılışı denicem bunu ..en son eklediğin model de super perçemlerimi düzleştirmek istemediğim zamanlar yapabilirim bunu ama alna yapışık değil de normal açık perçem gibi bir görüntü nasıl elde edebilirm bu modelde bi kaç kişide görmüştüm :26:.. dediğim şekilde anlatım eklermsn cnm rica etsem ..
rüyamsın süper bunlar ya bu arada kıyafetlerine bayıldım çok şık giyiniyor takılarınaıda yakıştırıyorsun balım .şu tepeden tpuz modelini anlatırmısın lütfen ...
cnm resim bulamadım ama şu resimdeki gibi perçemin hacmini bozmadan sadece sarıyla gösterdiğim yerde olacak örgü alında yapışık değil...
Eki Görüntüle 112913
14. sac modeli anlatimi - at kuyrugu 2 anlatimi
sacimin haline bakmayin, bugun cok zor sartlar altinda kaldilar
guya orgu ile dalgalarim vardi gunun basinda ama yarim gun yagmurun ruzgarin altindaydim ve bu hale geldiler
sacinizi normal at kuyrugu yapin
resimdeki gibi yapin :
boyle delik yapin :
en onemli bolum : sacinizi alttan kivirip deligin icinden gecirin, ve sikin
ve sonuc :
bende bugun bunlari aldim
Eki Görüntüle 113095
Elseve sampuan ve spray..
kepek ve kiriklarim icin
isidan koruyan biseylerde aradim duzlestirmeden
once kullanmak icin ama bulamadim
değişik bir yapılışı varmış. :96:
teşekkürler....
az önce denedim 14.saç modeli at kuyruğu 2 anlatımını
çok güzel oldu,çok tşk ederim:)
Bu da benim yaptıgım bi model kızlar umarım beğenirsiniz..
isidan koruyan urun edin mutlaka canim, cok onemli
evet canim ariyorum hala , illa elseve olmasina gerek yok glissin bayagi bi urunu vardi baktim ama
goremedim maalesef
hepsi çok güzeller eline sağlık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?