Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
en son koyduğun at kuyruğu modeli çok hoşuma gitti bu arada değişik duruyor yapımını bekliyorum en kısa zamanda...:34:

rüyamsın şu en son yaptığın at kuyruğuda çok hoşuma gitti.yapılışını anlatıcaksın dimi? :69:

paylaşımların için tekrar teşekkürler tatlım.... :16::16: :16:

rüyamsın gerçekten kabiliyetlisin çok güzel modeller yapmışsın benimde saçım son zamanlarda bir şekil almıyor sanki ,değişik bir at kuyruğu yapmışsın onu ve krepeyi nasıl yaptığını anlatırmısın bir türlü beceremiyorum krepe yapmayı...

14. sac modeli anlatimi - at kuyrugu 2 anlatimi

sacimin haline bakmayin, bugun cok zor sartlar altinda kaldilar :1:
guya orgu ile dalgalarim vardi gunun basinda ama yarim gun yagmurun ruzgarin altindaydim ve bu hale geldiler :27:

sacinizi normal at kuyrugu yapin

resimdeki gibi yapin :

boyle delik yapin :

en onemli bolum : sacinizi alttan kivirip deligin icinden gecirin, ve sikin

ve sonuc :

Son düzenleme:
tşk cnm at kuyruğu anlatımı içn :71: tam da düşündüğüm gibiymiş yapılışı denicem bunu:34:..en son eklediğin model de super perçemlerimi düzleştirmek istemediğim zamanlar yapabilirim bunu ama alna yapışık değil de normal açık perçem gibi bir görüntü nasıl elde edebilirm bu modelde bi kaç kişide görmüştüm :26:.. dediğim şekilde anlatım eklermsn cnm rica etsem:31:..

rüyamsın süper bunlar ya bu arada kıyafetlerine bayıldım çok şık giyiniyor takılarınaıda yakıştırıyorsun balım .şu tepeden tpuz modelini anlatırmısın lütfen ...

emeğin için teşekkürler tatlım :29:bizler için zahmet veriyorsun amabirde dalgalı modelleregeçsen artık :52:

bisey degil tatlim, zaten saclarimla ugrasmak hobbi oldu, sizlerle paylasmak, insanlara yardim etmek hosuma gidiyo cunku cogu kisinin model yapamadigini gordum sitede.
Canim dalgali model dediginde neyi kastediyorsun? cunku en son koydugum model, pek belli olmasada, dalgali, ve burda bi cogu modeli dalgalida kullanabilirsin :34:

tşk cnm at kuyruğu anlatımı içn :71: tam da düşündüğüm gibiymiş yapılışı denicem bunu:34:..en son eklediğin model de super perçemlerimi düzleştirmek istemediğim zamanlar yapabilirim bunu ama alna yapışık değil de normal açık perçem gibi bir görüntü nasıl elde edebilirm bu modelde bi kaç kişide görmüştüm :26:.. dediğim şekilde anlatım eklermsn cnm rica etsem:31:..

bisey degil canim yaptiginda sonucu yazmayi unutma
yapisik degil ama normal acik percem gibi??? anlamadim canim resim bulabilirmisin?

cnm resim bulamadım ama şu resimdeki gibi perçemin hacmini bozmadan sadece sarıyla gösterdiğim yerde olacak örgü alında yapışık değil :31: ...

$member_pic5.php.jpg

bende bugun bunlari aldim:3:
$DSC08449.jpg

Elseve sampuan ve spray..
kepek ve kiriklarim icin:66:
isidan koruyan biseylerde aradim duzlestirmeden
once kullanmak icin ama bulamadim:50:

14. sac modeli anlatimi - at kuyrugu 2 anlatimi

sacimin haline bakmayin, bugun cok zor sartlar altinda kaldilar :1:
guya orgu ile dalgalarim vardi gunun basinda ama yarim gun yagmurun ruzgarin altindaydim ve bu hale geldiler :27:

sacinizi normal at kuyrugu yapin

resimdeki gibi yapin :

boyle delik yapin :

en onemli bolum : sacinizi alttan kivirip deligin icinden gecirin, ve sikin

ve sonuc :

değişik bir yapılışı varmış. :96:

teşekkürler.... :69:

bende bugun bunlari aldim:3:
Eki Görüntüle 113095

Elseve sampuan ve spray..
kepek ve kiriklarim icin:66:
isidan koruyan biseylerde aradim duzlestirmeden
once kullanmak icin ama bulamadim:50:

bi ara bende elseve sampuanini ve sac cremini kullaniyordum
seviyorum, iyi bi marka
sonra deistirdim, bi sampuani uzun sure kullanmayi sevmiyorum
schwarzkopfa gectim, schwarzkopf daha hosuma gidiyo neden bilmiyorum :61:

isidan koruyan urun edin mutlaka canim, cok onemli

değişik bir yapılışı varmış. :96:

teşekkürler.... :69:

bisey degil tatlim :69:

az önce denedim 14.saç modeli at kuyruğu 2 anlatımını
çok güzel oldu,çok tşk ederim:)

bisey degil canim, yardimci olduguma sevindim
bu arada, yeni farkettim at kuyrugu 2 olmicakti at kuyrugu 3 olcakti yanlis yazmisim :26:

a>

Bu da benim yaptıgım bi model kızlar umarım beğenirsiniz..

sukur ekleyen oldu :64: ama bende gorunmuyo :26:

yeni yeni modeller eklemişsin rüyam
hepsi çok güzel ve sana çok yakışmışlar
burda görünce çok özeniyorum ama evden çıkmadan önce gene salık bırakıyorum yada yarım topluyorum
zaten çok sıkı toplamaları topuzları falan yapamıyorum başımı ağrıtıyor
ama sen devam et model geliştirmeye sadece bizim için değil internetten de aratanlar için çok faydalı bir topic:46:

Son düzenleme:
Back