Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Aslında ciddi anlamda hic ugrasmadım cok cabuk sıkılıyorum bırakıyorum hemen.
Sac uzatma tarifine sinamekiye baslayacagım tekrar bu sefer sıkılmayacagım kararlıyım.. :52:
Kaynak yaptırmayı düsündüm sacları kestigini ögrendim silikon oluyormus kesmiyor dedi bir kac kuaför ama risk almak istemedim ince telli saclarım bende vazgectim haliyle.

Kansızlıgım vardı en son sac incelmesi kesin bu yüzden oldu haplarımı icsem iyi olacak.:25:

aa bilmiyordum saclari kestigini ama evet ince telliyse saclarin bencede o riski alma
evet kansizliginda etkisi olur, demir vitaminin faydasi var iyi hatirliyorsam
ama dedigim gibi ugrasa ugrasa basaracaksin canimm
basarincada cok mutlu oluyo insan :61:

bir-iki gun yoktum yeni yeni modeller gelmis:52:
ruyamsin cnm supersin yine:65:

bu fiyonk cok tatli duruyo, denemek isterim..

yapisik orgude cok gzl:27:
yapip eklemek isterim bende ama benim saclarim siyah ya galiba o yuzden
resimde orguler fln pek belli olmuyo:26:

bu tpiği daha önce görmem çok büyük kayıp olmuş benim için :30:rüyamsın üşenmeyip tek tek anlatmışsın tatlım :38: fiyonklu modeli denicemm :32::32:

bir-iki gun yoktum yeni yeni modeller gelmis:52:
ruyamsin cnm supersin yine:65:

bu fiyonk cok tatli duruyo, denemek isterim..

yapisik orgude cok gzl:27:
yapip eklemek isterim bende ama benim saclarim siyah ya galiba o yuzden
resimde orguler fln pek belli olmuyo:26:

begenmene sevindim fistigiimm :48:
evet siyahsa gorunmez ama flash i acarsan gorunur
fiyonk u yaparsan ekle canim :54:

Harikasınn
ne kadar beceriklisin çeşit çeşit ne güzel

tskrler begenmene sevindimmm :71:

bu tpiği daha önce görmem çok büyük kayıp olmuş benim için :30:rüyamsın üşenmeyip tek tek anlatmışsın tatlım :38: fiyonklu modeli denicemm :32::32:

ayy su smile cok tatliymiiss :30: :9:
cok tskrler canim, denersen sonucu yazmayi unutma :16:

cnm john friedanın serumları yoğun bayağı fazlası saçı yağlandırıyor..
1 kere basmak yeterli oluyordu bana saçımızın uzunluğu da aynı sayılır
:34:

Son düzenleme:
en son koyduğun at kuyruğu modeli çok hoşuma gitti bu arada değişik duruyor yapımını bekliyorum en kısa zamanda...:34:

canim denedim ama cok ugrastirdi bende biraktim, cunku basinin bir ucundan dier ucuna kadar orgu yapman lazim ve egik basla zor oluyo, kendi kendine yapmak zoru oluyo baskasi yapmasi lazim

Anladım canım senin ona benzer yaptığın vardıya oda çok hoş ve pratik :):):) diğer modellerinede baktımda içim açıldı valla çok yaratıcı ):):): buarada gliss sadece saçlarını kırık yıpranmış göstermiyor bide kolay taranıyor senin aldığın ürünlerde çok güzel ama sadece dıştan fayda sen genede saçlarını korumaya bak dışardan bakım biyere kadar çünkü :)

canım saçlarını düzleştirmeden doğal dalgasıyla bişeyler yaparmısın benim saçlarım dalgalıı:12:
biçoğumuzun dalgalı artık dalgalı modellere geçsen :31:

merhabalar hani böyle fiyonk gibi duran toplu bi model vardıya onun o boğumları nasıl yapılıor?:26:

cnm john friedanın serumları yoğun bayağı fazlası saçı yağlandırıyor..
1 kere basmak yeterli oluyordu bana saçımızın uzunluğu da aynı sayılır
:34:

bilgilendirdigin icin saol canim
peki sen memnunmusun?

en son koyduğun at kuyruğu modeli çok hoşuma gitti bu arada değişik duruyor yapımını bekliyorum en kısa zamanda...:34:

evet cok sik duruyo bende cok seviyorum, buklelide cok guzel durur
tmm anlatirim yarina tatlim

Anladım canım senin ona benzer yaptığın vardıya oda çok hoş ve pratik :):):) diğer modellerinede baktımda içim açıldı valla çok yaratıcı ):):): buarada gliss sadece saçlarını kırık yıpranmış göstermiyor bide kolay taranıyor senin aldığın ürünlerde çok güzel ama sadece dıştan fayda sen genede saçlarını korumaya bak dışardan bakım biyere kadar çünkü :)

maskeler vs korumak icin aliyorum zaten cnm
ve duzlestiriciyi kullanmadan once mutlaka sacimi koruyacak bisey kullaniyorum

ay eklediklerin nekadar şeker şeker öyle hele fiyonklara bayıldım dağınıkta idaalı olmuş ççookk beğendim :):3::3::3:

tskrler canim begenmene sevindim :71:

canım saçlarını düzleştirmeden doğal dalgasıyla bişeyler yaparmısın benim saçlarım dalgalıı:12:
biçoğumuzun dalgalı artık dalgalı modellere geçsen :31:

canim ben duz kullaniyorum diye illede duz kullanilmaya gerek yok
her duz yaptigim modelleri dalgalida kullanabilirsiniz
mesela orguyle en cok dalgali iyi gider bence

merhabalar hani böyle fiyonk gibi duran toplu bi model vardıya onun o boğumları nasıl yapılıor?:26:

yazdigim gibi daginik topuz 1 anlatiminda gostermistim :34:

evt cnm bayağı memnun kalmıştım ısıya karşı serumundan
sadece saç boylarıma sürüyorum.. saçı koruyor gerçekten ve fönü de kolaylaştırıyor..elimde yok ama şu an yenisini almayı düşünüyorum sen o serumdan memnun kalmadın mı cnm az sürerek dene bir de memnun kalırsan bu sefer ondan alabilirim..:34:

Son düzenleme:
rüyamsın şu en son yaptığın at kuyruğuda çok hoşuma gitti.yapılışını anlatıcaksın dimi? :69:

paylaşımların için tekrar teşekkürler tatlım.... :16::16: :16:

rüyamsın gerçekten kabiliyetlisin çok güzel modeller yapmışsın benimde saçım son zamanlarda bir şekil almıyor sanki ,değişik bir at kuyruğu yapmışsın onu ve krepeyi nasıl yaptığını anlatırmısın bir türlü beceremiyorum krepe yapmayı...

evt cnm bayağı memnun kalmıştım ısıya karşı serumundan
sadece saç boylarıma sürüyorum.. saçı koruyor gerçekten ve fönü de kolaylaştırıyor..elimde yok ama şu an yenisini almayı düşünüyorum sen o serumdan memnun kalmadın mı cnm az sürerek dene bir de memnun kalırsan bu sefer ondan alabilirim..:34:

cok surdumya o yuzden zor oldu
ama sadece bi kere basmak gerekiyosa iyi olur bencede
denicem canim

3.modele bayıldım fıstığım..
kolyende ne kadar hoş..
:nazar:

cook tskr ederim tatlim :70: :71:

rüyamsın şu en son yaptığın at kuyruğuda çok hoşuma gitti.yapılışını anlatıcaksın dimi? :69:

paylaşımların için tekrar teşekkürler tatlım.... :16::16: :16:

rica ederim canim
at kuyrugu yapilisi ilerleyen saatlerde :82:

rüyamsın gerçekten kabiliyetlisin çok güzel modeller yapmışsın benimde saçım son zamanlarda bir şekil almıyor sanki ,değişik bir at kuyruğu yapmışsın onu ve krepeyi nasıl yaptığını anlatırmısın bir türlü beceremiyorum krepe yapmayı...

tskrler elacim :71:
son at kuyrugu yapilisi ilerleyen saatlerde
krepeyide resimli anlatmistim canim ilk sayfalara bak :34:

Evet ben de krepe modeli detaylı öğrenmek istiyorum :3:

fistigim krepeyi resimli anlatmistim ilk sayfalara bak istersen

Beceriklisin vesselam...Şu saçlarıma bi şekil vermeyi beceremedim ,iyi mi?:63:

tskrler :16:
bence cok istedikten sonra sekil verebilirsin saclaraina, ilk baslarda zor oluyo cunku biraz inatcilar kendileri, ama biraz ugrastiktan sonra insan sonucu gorunce ugrasmayi seviyo ve hep yapasi geliyo. Yaptikcada hersey kolaylasiyo. Sadece biraz ugrasmak lazim :34: :71:

Back