Saç Kesim Şekilleri Yaptigim gunluk sac modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
neden zorlaniyorsunki cok basit aciliyo?
cok tskr ederim :73:, ama malesef saclarim gur degil ince telli
uyguladigim urunleri bikac sayfa once gostermistim canim

Bazıları çok sert oluyor açamıyorum:)
Şimdi baktım gördüm ürünleri memnun kaldınmı canım o ürünlerden?

Bazıları çok sert oluyor açamıyorum:)
Şimdi baktım gördüm ürünleri memnun kaldınmı canım o ürünlerden?

schwarzkopf maskelerden cok memnunum
elsevin serumundanda
john frieda nin maskesini aldim ve ondanda memnunum cok yumusatiyo saclari ve internetten bazi yorumlari okudum uzun sure kullaninca cok super etkisi oluyomus saclara
john friedanin serumunu da aldim ama fazla denemedim

ama dogal maskelere baslamayi dusunuyorum canim :66:

oooo döktürmüşsün cnm yine...:34:

evt tatlim biraz oyle oldu :82: :66: :66:

Son eklenen modellerde güzel teşekkürler ;) ama ayrıca ben 1. modelin yapımını merak ettim onu bi anlatabilirmisin rica etsem

bugün at kuyruğuyla topuz modellerini bende denedim canım senin resimlere bakarak.benim saçlar seninki gibi güzel ve havalı durmadı ama yinede baya bi değişiklik oldu benim için.saçımı hiç şekle sokamıyordum.farklılık oldu bana.bide şu kendi kendime örmeyi becerebilsem süper olacak.çok teşekkür ederim sana.takibindeyim :34:

yardimci olabildiysem ne mutlu bana cok sevindim badattacim:70:
yapa yapa elin alisir aklina super modeller yapmak gelir :34:

Son düzenleme:
canim selamlar bu topigini yeni gördüm ben , cok güzel seyler paylasmisin ... hic anlamayan birisi olarak bu islerden imrendim vallahi...
sonra daha detayli inceliyecegim :4: öptüm simdilik

Canımm harikasın sen senin kadar yetenekli olmayı çok isterdim senden saç önüne yapabileceğimiz değişik modeller eklemeni rica ediyorum çünkü beni ençok saçımın önü uğraştırıyor bir türlü beceremiyorum saç önüyle ilgili değişik modeller eklersen sevinirim teşekkürler:71:

cok tskrler kizlar :71: :71: :71:

evet selayhus hic sacina model verdigini gormedim :5:
topuz felan cok yakisir sana diye dusunuyorum, arada bir yap cok guzel hava katacak goreceksin :34:
bu arada gecmis olsun canim :69: :54:

tskrler mavicemcim
sacin onu derken? anlamadim canim :26: percemlemi degisik modeller istiyosun?

gayet basirilisin canim :34: bende kendime estikce yeni sacmodelleri yapiyorum davetdede annemin sacini yapmistim zevkli ugras hele birde sonuc güzel oldumu :32:

Evet canım pardon aynı konuyu sormuşum sana... Orda anlayamadığım bir nokta var benim saçım örneğin katlı sayılır arkadan nasıl gelicek diğer yandan kalan saçlar... Diğer taraftaki saçları almak zor olmuyormu? birde arkadan görünüşü merak ettim...

mafe tskrler canim, ama ben bunu yetenek olarak gormuyorum, sonucta herkesin yapabilecegi kolay seyler :48:

hobimsen tatlim 6. sayfada anlatmistim 1. sac modelin yapimini, ve orda "saclariniz katli ise, obur taraftan cikan saclari orgunun tarafina dogru getirip tel toka takin" demistim canim.
benim saclarimda katli tel tokadan baska cozum yok malesef yoksa saclar cikiyo ama sacin yukaridaki katlari cok fazla kisa deilse duzgun duruyo cikmiyo sadece assagidaki katlar cikiyo (bende oyle).
aslinda sac boyunla ilgili, saclarin ve katlari cok kisa olmamasi lazim. bence orguyu yapmayi dene, sac cikarsa tel toka koy

tatlim percemle degisik model olarak az model yapabilirsin
ornegin 16. model (orgulu percem) gibi yapabilirsin, pompadur yapabilirsin, percemi kivirtabilirsin, ucundan azcik yukari kaldirabilirsin
baska bisey gelmiyo aklima :26:

ya kızlar burayı yeni gördüm.çok güzelmiş.benim saçlarım uzun ve bakımlı ama hep salıyorum düzleştirip yada örgü kıvırcıkla tek bi toka bile takmıyorum.evde de doğru düzgün tokam yokmuş şimdi farkettim :D bir iki model denicektim ama önce bir kaç toka almam lazım :D emeğinize sağlık ben bile heveslendim :) :) :)

Back