Yaprak Dökümü - Kanal D

ya kizlar nasil oluyorda mithat ferhundeyle konusurken ali riza sesini duymuyo ferhunde cirtlaginin
yaninda oturuyordu of uzattikca uzatiyorlar mirmirmirmir

seneye devam etmesin bu ne dallasi gecti zatennndelikafadulden offff fikret oooo nejlaaaa offf leyla oofff hayriye biktik sizden delikafadulden

nedense bu dizide bir sedefi bozmadilar o da yakindir bekleyin anacim seneyeeeeeeedelikafadulden ferhunde de vicdanini rahatlatmak icin senin yuzunden diyor oburude senin yuzunden nazmi kaza yapti diyor kumalar gibiiişakkıdı

en güzel lafı nehir dedi bu böyle sürer gider kızım sen karışma diye al işte diziyi özetledi kadın

sirf ayak yapiyor nejlaa gecede odaya atacakkkdelikafadulden yalanci kadin ya paradan gidemiyorrrr

ßu dizinin ßen 88 yılındaki versiyonuna ßaktim..... Konu$malar, tavırLar, her $ey farkLı..... ßir tek Leyla deği$memi$ aynı karaktersizLiklerine devam ediyor.....

evi yerkediyorum .döndüğünde beni evde görmüceksin
dediğimde kocamda bana cevap vermeden gitse........
viyaklamak nedemek çışlığımla evi yıkarım

kıslar haftaya cem nejlaya önce okulu bitir sonra evcilik oynarız diyoya,necla çocukmu istedi acaba
sankim bana öööle geldi,işini saglama alıyooo gacı aklınca
bide şevkete ne öliyiii işimi batırdı tam anlayamadımmm
bu cem birini bulmassa iyidir valla neclanın üstüne

Kızlar benide baydı ya bu dizi, son anda gözüm dalmış.
Tam yazılar yazarken gözümü açtım, Cemmi geldi Neclayı almaya?

yanı kızlarr bır de su var...

cem okulu bıtırdiğine göre neclanın da son bır senesı felan var heralde...
akılsız okulunu bitir kocanın yanında calıs...
bu necla salak.. leyla deli.. biz akıllılar da bakıyoruz :)

kıslar haftaya cem nejlaya önce okulu bitir sonra evcilik oynarız diyoya,necla çocukmu istedi acaba
sankim bana öööle geldi,işini saglama alıyooo gacı aklınca
bide şevkete ne öliyiii işimi batırdı tam anlayamadımmm
bu cem birini bulmassa iyidir valla neclanın üstüne

ayy inş bulur inş gıcık oluorum neclaya dun ce ona bağırıken oh canıma değsin dedim...

X