Yaprak Dökümü - Kanal D

koşa koşa babasına gitti boşandım diye bende bi pok oldu sandım -tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: çok güldüm bu yoruma a.s.

ßu arada bende fragmanı izledim kızlar haftaya bayagı bi heyecanlı kafamçokkarıştı

niye izlemedin :nazar:
ölmedi şakkıdı
necla mı leyla mı sengözlerimebaksanab
bence de mannak -tatlicadiarzu-

namüsayit vaziyeteydim bebişim..
leyla kadrolu deli de necla danasını merak ediyim ben..
cem vurdumu teppiki şakkıdı

kim kimi boşadı ?
rıza amcam karıyı defetti dime delikafadulden :nazar:

ya şu fikrette kocasına öyle davranıyo ya deli oldum. kocasının ne suçu varsa.
ayrıca izleyemeyenler için şu an tekrar var bakabilirler :KK66:

Evet şu an tekrarı var yarım saatlik özet onun ardından belki fragmanı verirler bakın kızlar -tatlicadiarzu-

harbiden bende biara gördüm o sahneyi allah bi işe yaradı inşaat işi oluo heralde dedim ama nerdee salak şevket babasıda koydu lafı ama

Evet şu an tekrarı var yarım saatlik özet onun ardından belki fragmanı verirler bakın kızlar -tatlicadiarzu-

siz annatın boluy daha zevkli vala bak :Saruboceq: :1rolleyes:

namüsayit vaziyeteydim bebişim..
leyla kadrolu deli de necla danasını merak ediyim ben..
cem vurdumu teppiki şakkıdı

kim kimi boşadı ?
rıza amcam karıyı defetti dime delikafadulden :nazar:

necla konusup duruyo cem az kaldı ama boşucak da görücek -tatlicadiarzu-
ferhunde ilen seffet boşandı kaydirigubbakcemile

bişi mi kaçırdım laa noldiii

kaydirigubbakcemile2

necla konusup duruyo cem az kaldı ama boşucak da görücek -tatlicadiarzu-
ferhunde ilen seffet boşandı kaydirigubbakcemile

bişi mi kaçırdım laa noldiii

kaydirigubbakcemile2

nası koydu ya kulaamduymadıı :bbo:
ne dedi ki babası :nazar:

mıymıntı sümsük şefket sonunda boşadımı ferhundeyi. hayratım şaştı şakkıdı

bu inşaat işi neki ?
inşaata mı çıktılar noldi kafamçokkarıştı

valla ben fikretin yerinde olsam gözlük yerine o kadının kafasını kırardım ne o öyle göz göre göre kıza eziyet ediyo ice abarttı uyuz karıkötükedihüsoalirıza beyde nejlaya konuşurken hem haklı buldum hem haksız sonuçta oda onun evladı okadarda ağır konuşulmaz canımmm herşeyi sen başlattın diyo orası yanşıl bence oğuzla ilk giden leylaydı ilk hatayı yapan oydu neyse bu hafta öyle böyle bitti hee bide oğuzun karısı bak bu babann metresi demedimi sanki kendi çok merem bişey kendisi zamnında onun metresi değildi sankim nikahla herşey temizlendi paklandı:1closedeyes:
haftaya gelince fragmanı izledim güzel bir bölüm bizi bekliyo leyla mutlu ama herşeyinde farkında resmi senin gönderdiğini biliyorum dedi oğuza intikam duygumuz bizi birbirimize yakınlaştırıyo falan dedi garib bi durum yanifisfisfis

aklandık şimdi paklandık dedi :roflol:

onu duyduk la :mymeka:
koydu lafı dediydi de ne idi koyan laf -tatlicadiarzu-

mıymıntı sümsük şefket sonunda boşadımı ferhundeyi. hayratım şaştı şakkıdı

bu inşaat işi neki ?
inşaata mı çıktılar noldi kafamçokkarıştı

babalarına karne götüren çocuklar gibiydi şabanoluşaban :nazar:

şaban şevket inşaat işine kalkıştı da hiç bi pok yapamaz :nazar:

nası koydu ya kulaamduymadıı :bbo:
ne dedi ki babası :nazar:

aklandık paklandık dedi ama manaalı dedii iş becermiş gibi geldin bana oluum ama ne deişti giden gelirmi gibisinden salak sefket işte zati oyuncu değişince hepten uyuz bi tip oldu

ayrıca bende şevketin ferhundeye döneceğini düşünmeye başladım leyla oğuza döndükten sonra buda anormal gelmez yaneeeşakkıdı

valla ben fikretin yerinde olsam gözlük yerine o kadının kafasını kırardım ne o öyle göz göre göre kıza eziyet ediyo ice abarttı uyuz karıkötükedihüsoalirıza beyde nejlaya konuşurken hem haklı buldum hem haksız sonuçta oda onun evladı okadarda ağır konuşulmaz canımmm herşeyi sen başlattın diyo orası yanşıl bence oğuzla ilk giden leylaydı ilk hatayı yapan oydu neyse bu hafta öyle böyle bitti hee bide oğuzun karısı bak bu babann metresi demedimi sanki kendi çok merem bişey kendisi zamnında onun metresi değildi sankim nikahla herşey temizlendi paklandı:1closedeyes:
haftaya gelince fragmanı izledim güzel bir bölüm bizi bekliyo leyla mutlu ama herşeyinde farkında resmi senin gönderdiğini biliyorum dedi oğuza intikam duygumuz bizi birbirimize yakınlaştırıyo falan dedi garib bi durum yanifisfisfis

alirıza bey iyi etti şakkıdı necla çok konusuyodu ama kendisi sütten çıkmış ak kaşlık gibi leylayı sucladı habire aptal diye :nazar:
ceyda da zamanında çok temizdi ya pehh şakkıdı

tamam işte kıs, koyan laf o. daha ne olsun.
ayrıca şevket o inşaat işinde belaya bulaşacak. tekrar hapis onu beklio bence

X