Yaprak Dökümü - Kanal D

ayyyy ben izleyemiyorun koçiş maç izliyo bende netten bakıyım dedim ama izleyemiyorunki duraklayıp duruyo offfff ya heycanlı bölümdü kaçırdım

eşim maçı açtı kaldım böölee seyredemem artık pekde hayecanlı bölümdü netten bakıcam artık maçıda serederim demi ama
aynen canım maçı seyrediyolar.artık netten seyredicez başka yolu yok.:nazar:bu arada maçın keyfini çıkarmak lazımhihoyyyt

kocamla babamı kovduk izlicez diye
ama hiç bişi anlamadım -tatlicadiarzu-

İyi dedi Ali Rıza amca, oh olsun Necla'ya :mymeka:

Fikret'te Leyla'yı güzel benzetti, ben konuşsam Fikret kadar sakin olamazdım :mymeka:

DyGLu sana katılıyorum; Şevket'te az salak değil, döner Ferhunde'ye :1closedeyes:

leyla utandırıcam hepinizi çok mutlu olcam derken
fikret ne ağır konustu la
ben bilem utanabildim :roflol:

İyi dedi Ali Rıza amca, oh olsun Necla'ya :mymeka:

Fikret'te Leyla'yı güzel benzetti, ben konuşsam Fikret kadar sakin olamazdım :mymeka:

DyGLu sana katılıyorum; Şevket'te az salak değil, döner Ferhunde'ye :1closedeyes:

nası döncek laa boşandılar ya :bbo:

evet fragmanı verdiler haftaya kopuyo millet valla ağzım açık istedim leylada çok mutlu bu arada amaan mutlu olsun herkez leylaya söyleniyo cem de nejlaya dönmüştü tekrar unutmayın

evet fragmanı verdiler haftaya kopuyo millet valla ağzım açık istedim leylada çok mutlu bu arada amaan mutlu olsun herkez leylaya söyleniyo cem de nejlaya dönmüştü tekrar unutmayın

nası kopuyo herkes
leyla mutluluğu hakediyo
necla nazmi mevzusunda leyla için mutlu olmayı hakediyo demişti
herseyi necla baslattı çalmaaydı kocasını büle olmıcaktı alirıza efendi neclaya sölediği laflara rahatladım şakkıdı

noldu sımdı kızlar ben izleyemedım bu hafta ?
öldü mü rıza amca ?
necla delisi nee eder?
sülalace mannak bunnar :nazar:

noldu sımdı kızlar ben izleyemedım bu hafta ?
öldü mü rıza amca ?
necla delisi nee eder?
sülalace mannak bunnar :nazar:

niye izlemedin :nazar:
ölmedi şakkıdı
necla mı leyla mı sengözlerimebaksanab
bence de mannak -tatlicadiarzu-

X