Yaprak Dökümü - Kanal D

şimdide necla oguza sulanmazsa hiç şaşmam.......mirmirmirmir

:roflol: yaparmı yapar valla. leylaya inat o havada kürkle gelen kıs yine leylaya inat yapabilir.
ama benim anlamadığım şu. nazminin olayları öğrenmesiyle neclanın bi alakası yokki, niye hemen neclaya küsüldü, hadi başta onun kaynanası söyledi sandılar, onun söylemediği ortaya çıktı, hadi öyle olsaydı bile neclamı söyletti sankide hemen neclaya cephe alındı.

neclaya msji ceken oguzmus demekk yaa
kimse akıllanmazmı bu dizide ya .bende artık leyla mutlu olur diye sevinmiştim

şakamı bu ya
leyla oğuzla beraber oluyor
resim neclaya gidiyor

yok daha neler

oğuz masum görünüyordu ama yine şeytanlık peşinde kötüler hiç akıllanmazlarmıya necla ,leyla ferhunde, oğuz i şevket akıllnamayanlar

canım kuyruk acısı vardı leylanın kocası çaldıgı için.. bu olayda bahane oldu...
.

utanmaz bu kız leyla.necela yaptıgından utandı bida oguza dönmedi bu çok yüzsüz çıktı leyla......klava:

bence öyle birşey varsa ben görmedim mesaj olayını leylada çok öfkeliydi neclaya karşı belkide leyla yollamıştır hiç belli olmaz olmaz olmaz demeyin olmaz olur

Allah Oğuz gbi kişileri bizlerin karşısına çıkarmasın valla ne diyeyim klava:

Bu arada Necladaki tavır değişiklerine ne diyorsunuz ... Tam buldumcuk oldu artık bence...

Heyecanla bekliyorum akşamı :)

dizi cok sacmaladi son bölümlerde iyice karman corman oldu
kimin eli kimin cebinde belli degil
necla nin aglamasi leyla icindir kendi icin degildir sanmiyorum
leyla nin cektigi acilari bildigi icin tekrar ayni seyleri yasamasindan korkuyo olabilir

kizlar yaprak dokumunde en son neler oldu.ben uzun zamandir seyredemiyorum.
nejlanin kocasi cem askerden geldimi.ferhunde ne durumda
fikretin cocugu varmi.sorularimi cevaplarsaniz sevinirim tsk

kizlar yaprak dokumunde en son neler oldu.ben uzun zamandir seyredemiyorum.
nejlanin kocasi cem askerden geldimi.ferhunde ne durumda
fikretin cocugu varmi.sorularimi cevaplarsaniz sevinirim tsk

Fikretin çocuğu olmadı. cem askerden döndü ama neclayı tanıyamıyor artık çok değişti necla görmemiş gibi davranıyor. Ferhunde yine yalnızları oynuyor, bu aralar leylala uğraşıyor. Film tekrar başa döndü yani.şakkıdı

[ı]akŞam bakalım neler olcak hoŞ flagman hepsını gÖsterıyor[/ı]

yaaa epey karismis isler.fragmani seyrettim.bu leyla ile nejla hic akillanmiyor.helenejla hem suclu hem guclu.

yaptin bi manyaklik,yasadiklarindan ve ailene yasattiklarindan ders al,duzelt kendni,
yok biraz toparlanmaya baslayinca ,gene ayni yolda devam ediyolar,bi gun babalarini kalpten goturecekler,necla,leyla ve sevket,,

akillari fikirleri belden asalarinda necla ve leylanin,,sevkete zaten ne denirki,salaklar baskani...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…