Yaprak Dökümü - Kanal D

şimdi bu haftaki fragmanı izledim inanamadım yaa bi insan anca bu kadar salak olur pess pess resmen yatmış oğuzla bu leyla:1shok: insan yaşadıklarını nasıl unutur anlamıyorum sonundada babası görüyo sanırsam ne gelirse babalarının başına bu leyla yüzünden gelecek bence adam felçmi olur kalp krizimi geçirir allah bilir artık olur yani böyle bi durumdaşakkıdı

zaten ilk evine gittigi gece yatmisti belliydi kafamçokkarıştı

al leylayı vur neclaya yaşadıkları yaptıkları aynı biri napıyorsa öbürüde aynını yapıyor hatalardan ders çıkarmak yok neclada sonradan göreme bişey oldu bir ara dedim çok akıllandı falan cem askerden gelince yine sapıttı

evet salak necla bir aralar leylanin yaptiklarini yapiyor kürkler sicak havada hava atmak icin, sonra su "iyi bir askiya asmak lazim" lafinda yapistiracaktim suratina bir tane edepsiz

Fragmani yeni izledim bende, aman Allah'im onlar ne sahneler öyle :1shok: Leyla Oguzla yanyana yatiyorlar eyvah ki ne eyvah, ah Ali Riza amcacim nedir senin bu cektiklerin :bbo:

Fragmani yeni izledim bende, aman Allah'im onlar ne sahneler öyle :1shok: Leyla Oguzla yanyana yatiyorlar eyvah ki ne eyvah, ah Ali Riza amcacim nedir senin bu cektiklerin :bbo:

bu kızların bitmek bilmeyen arzuları istekleri ve başta ben annelerini çoksuçlu görüyorum .........ailenin dağılmasına alirıza beyin de felç geçirmesine neden olacak:çok üzgünüm:

leyla ve şevket ofsayt hiç akıllanmıyorlar 1dak .........neclayı unuttuk otam bir faul

ya bu kadar mi saf olur bir insan..akillari kit mi ne ya sinir oluyorum artik...essek kadar kizlar ya

en çok leyla sinirime gidiyor şuan nasıl intikamsa intikamdan çok ödül oldu oğuza sonuç ne olurssa olsun sonuçta onunla yatarak kendini basitleştirdi küçük düşürdü intikamlık birşey kalmadı ortada oguzunda canına minbnet zaten ailesine söylediği yalanlarda cabası nasıl yüzlerine bakacak acaba gerçi alışmışlar artık olaganda gelebilir yani onlara

şevkette ferhundeye dönerse hiç şaşırmam

aynen varyaa .. bencede hiç şaşırmam çunkuu heran herşey olabilirr.. salaklaştılar iicee :eek:klava:
leyla gerizekalı ona dönduu
şevket dizin,n başından beri aptal hayırsız evlatt yine başına bela aldıı
vee .. olaylar yine ferhunde için işlemeye başldıı hiçç mağlup olmucak bu kadınn
Fikretin kaynanasıda sıktı artıkk

kısacası sıkıldım bu dizidenn bence haziranı beklemeden bitsinn :nazar:

bunalım takılıyolar güzel bişeylerde olmazmı canım hayatta yaprak dökümü anladık ama bazı şeylerde güzel biter yani ders alırlar okadar badireler atlattılar hala aynı hataları yapmaya devam ediyolar insan birazda beladan uzak durur dimiya leylayla necla sonunda ya akıl hastanesine yada kötü yola düşecekler kendi tercihleri bence yaşadıkları leyla neyse zaten bunalım nazmiyi redetti o kadar iyi huylu çocuğu bırak sen git oğuzla beraber ol saçma neclada bulduda bunadı yakında aklını başına almassa sonu çok kötü olacak evliliğinin kıymetini bilsin artık şevketten hiç bahsetmiyim adam şimşekler çakan havada gezen elinde sivri bişey var sanki şimşekleri üzerine çekiyor nerden bulur böyle belalı insanları şaştım doğrusu şevket yürüyen felaket bence

Hayriye’nin endişeleri su yüzüne çıkıyor

Leyla ve Oğuz’u havaalanında birlikte gören Ferhunde, ayağına gelen bu fırsatı değerlendirmek için hemen harekete geçer. Ferhunde’ye yakalandığını öğrenen Leyla büyük panik yaşamaktadır. Oğuz bir yandan Leyla’yı cesaretlendirmeye çalışırken, bir yandan da Ferhunde’nin yakaladığı fırsatı kendi lehine kullanmayı başarır. Oğuz’un eski hesapların peşine düştüğünden habersiz olan Leyla için asıl mücadele bundan sonra başlayacaktır. Ceyda Oğuz’un yokluğunda saklı gerçeklerin izini sürmeye başlar. Yeni işinde hiç beklemediği büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalan Şevket, yoluna devam edebilmek için yalan söylemeye mecbur kalır ve Erkan’ın bulduğu çözüme boyun eğer.
Evin yeni sahibi Mithat, bir an önce eve yerleşmek için Ali Rıza Bey’e yeni bir planla gelir. Mithat’ın baskılarıyla bunalan Hayriye Hanım’ın bastırdığı endişeleri giderek su yüzüne çıkar. Leyla’yla ilgili şüphelerinin üzerine giden Ali Rıza Bey, gerçekleri ortaya çıkarmak için yoluna çıkan yalanları takip ederken, yeşermesini beklediği yaprak rüzgara kapılmış gitmektedir.

özeti, bilmedğimiz heyecan verici bi olay yok gibi...
:bbo:

dizi uzadı diyolar ama reytınklerin maşallahı var her hafta yükseliyo...bunedir.......benneyaptımki

X