- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
cemre25'e katılıyorum....
ayrıca bence finali izlerken ağlayan insanlar buna bende dahil,kendinden,kendi hayatından veya kendi ailesinden de bişiler bulduğu için ağladı....sadece oyuncular ağladı diye ağlamadı bunca insan bence...kırmızıyla belirttiğim yerlerde de çelişkiye düşmüşsünüz....
ha bölüm ilk başladığında heyecan yoktu bişey yoktu,sıradan ilerledi evet bunu bende söyledim izlerken ama aşk-ı memnuyla kıyaslayarak değil...çünkü o dizi baştan sona heyecandı zaten....sürekli ha yakalandılar ha yakalanacaklar üzerine kuruluydu ve haliyle finalde bunun üzerine kurulu oldu ama yaprak dökümünde böyle bi durum söz konusu değildi...sürekli farklı olaylar, farklı heyecanlar, farklı üzüntüler sevinçler yaşandı hep....ha benim heyecan beklentim o tür bi heyecan değildi...atraksiyon olmalı hafif diye düşünmüştüm ki zaten o tür bişey de yaptılar,fikret ve tahsinle ilgili....fikretin tahsinin cebini karıştırması ordaki numaralara bakması,kaynananın eve gelen solisti fikretin yanında ağzından kaçırması....hah şimdi fikrette tahsinden temelli kopacak herhalde dedirtti....bu da yeterliydi bence bu dizi için....çünkü "aslolan" ali rızanın durumuydu...şevkete kavuşup kavuşmayacağı vs....
kim ne derse desin ben beğendim finali....ali rızanın ölüsünü buldukları an ve sonrasındaki tren sahnesi tam olması gerektiği gibiydi....
2 dizinin bu şekilde kıyaslanmasını da yaprak dökümüne haksızlık olarak görüyorum.....
çünkü konular çoook farklı....aşk-ı memnu da kendi çapında iyi bi yapımdı izledik ettik ama yaprak dökümü,onun insanlara verdiği mesajlar çoook önde gider....
Kırmızı ile belirttiğiniz yer , AĞLAMAMALIYIZ olcaktı , yanlış yazmışım pardon