Yaprak Dökümü - Kanal D

tek onemli sey tahsin fikrete aldattigini soyledi ordada bitti zaten digerleri hep ayni he bide necla anlatti aliye ferhundeyle is iliskisini kesti neclayi istemeye gitti ali riza yine uyuzlandi cok yavas gidiyor konular aslinda fragmani izlemek diziyi izlemis kadar oluyor artik

aynen yaa izlemiyorum bile artık çarşamba günleri lostun yeni bölümü çıkıyo nette onu açıp izliyorum yaprak dökümüne de arada bakıyorum
baydı artıkk akannehir

152.bolum fragmani ciktiii kizlar fikret yine terkediyo tahsini galba ama evde cildiriyo kadin kafayi yicek sonunda ferhunde yine aliyi ariyo necla o kadar masum deil dikkat et diyo oguzun yerini buluyo patronu yine ise cagiriyo tahsin yerlerde surunuyo resmen pek hareketli deil yani

fragmanı izledim fikret içindekileri kusuyor.ee bunca yıl içine attı attı en sonunda dışarı çıkardı onun acil tedavi görmesi gerek bence.alıp çocuğu gidiyo tahsin yalvarıyo fikrete affet diye.ama affetmez artık.:1no2:

fragmanı izledim fikret içindekileri kusuyor.ee bunca yıl içine attı attı en sonunda dışarı çıkardı onun acil tedavi görmesi gerek bence.alıp çocuğu gidiyo tahsin yalvarıyo fikrete affet diye.ama affetmez artık.:1no2:
cok zor...zaten cadoloz kaynanasi cevriye hanim fazlasiylan yetiyordu fikrete..birde oglu ihanet etti tam oldu..

kızlar hani fikret bebeğiyle takside giderken sacide birine sarılıyor reyhan mı acaba oCADIARZU reyhansa o samimiyeti nerden oluşturdular hiç denk gelmedim de

kızlar hani fikret bebeğiyle takside giderken sacide birine sarılıyor reyhan mı acaba oCADIARZU reyhansa o samimiyeti nerden oluşturdular hiç denk gelmedim de

yok reyhan değilsi kıvırcık saçlı bi hatundu
ali rıza telefonda yazıklar olsun diye şevkete mi diyo yoksa tahsine diyor da bize şevket gibi mi gösteriyorlar
bence tahsine diyor olayı öğrendi

yok reyhan değilsi kıvırcık saçlı bi hatundu
ali rıza telefonda yazıklar olsun diye şevkete mi diyo yoksa tahsine diyor da bize şevket gibi mi gösteriyorlar
bence tahsine diyor olayı öğrendi

eminim tahsindi o kızdığı çünkü montaj değilse tahsinin sesi vardı

Fikretin aglamasina icim gitti valla.. Elinden geleni yapti, yiprandi.. Sonra daha toparlanamadan agir bir darbe daha aldi...

Ben bu Sacide hanimi anlamiyorum.. Neymis, kizi icin bu isi bulmusta calisiyormus.. Baska is yokmus gibi. Sarhoslarin onunde 'namuslu namuslu' calisacaksin madem, sapiklarina da katlan.. Yol actigi seyleri biliyordu, tuttu sarhosken kendi girdi Tahsin'in koynuna, sonra da 'Beni sarhoslara meze yaptin..!' diye Tahsine bagiriyor, bile bile sarhosa meze ol her gece, sarhos adamin koynuna gir evli oldugunu bildigin halde, sonrada sucu baskasina yukle, vicdan azabi cektir, namuslu ayagina yat!! :mymeka:

Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu :eek:klava:

bide farkettinizmi leyla geçmişi hatırlarken herkes ne kadar farklıymış ...
yıllar nasıl değiştiriyor insanları..
alirıza gençmiş zayıfmış...
leyla kiloluymuş yanaklar tombul tombul
ayyyy hele neclaaaa ne kadar çirkinmiş yaaa o saçlar kaşlar böööğ çok değişti ve güzelleşti valla hatun...
hayriyede gençmiş.
bir tek fikret hiçmi hiç değişmemiş aynı tip kaç yıl geçsede hep aynı ne kilosu değişmiş ne saçı ne başı...
ama bariz fark neclada....

Evet harbiden ya...

Çocuk gibiymiş leylayla nejla...

Nejla koyu bilal gibi kavrukmuş o zamanlar :nazar:

Evlilik yaradı işte :nazar:

nekadar aptal bu tahsin..okadını başından tamamen atsa ve fikrete sölemese olmucaktı sanki...salakmıdır nedir..

bitsin artık bu dizi ya sapıttılar iyice az daha uzatırlarsa ayşede kötü yola düşcek ohaoldumsmile

nekadar aptal bu tahsin..okadını başından tamamen atsa ve fikrete sölemese olmucaktı sanki...salakmıdır nedir..

Vicdani el vermedi ki.. Boyle bi buyuk bi durum varken Fikret'in yuzune bakamadi iste.
En azindan soyledi, haksizlik etmedi Fikrete

X