• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapmacıkmışım….

Böyle bir durumda herseyin başı adalet. Esiniz galiba sizin onun Hatiri icin yinede iyi davranmaya ugrasmayi ve.gülümsemeye calismanizi kavrayamadi heralde. Bazi aile üyeleri aileden olmasa selam vermeyecegimiz cinsten, ama insan zoraki bir sekilde muhatap oluyor. Esinize acik sebeplerinizi burda yazdiginiz gibi anlatin. Madem surat asmadiginizi yapmacik buluyor, onun sundugu cözüm neymis? Annesi yine sacmalamaya baslasa sizi koruyacak mi? Cünkü esiniz gerekeni yapsa eminim ki suratiniz sallanmaz. Yalnis anlasilmasin: Herkes kendi delisinden sorumlu. Kimse annesini vursun kirsin demiyor. Ama evliligin cizgileri gerektigi yerde aileye de cizilmeli
Kesinlikle katılıyorum her dediğinize.. eşim gereken sınırı çizmiş olsa benim yüz ifadem de düşmezdi, bunu kendisine de söyledim. Bana dedi ki benim de olduğum ortamda bazen sesin çok çıkıyor, o zaman senin sesin çıksın ki bana gerek kalmasın dedim… aşırı sinir bozucu. İşin ilginç tarafı geçen yıl annesinin asla hiçbir şeye karışmasına izin vermemişti, ne bize ne evimize ne bebeğimize. Hatta kadın sırf bize karışamıyor diye kalktı kış ayında köye döndü. Ama bu yıl tam tersi kadın ne derse desin eşime batmıyor. Çok tuhaf geliyor bana bu keskin değişim

Yaa ne güzel siz az görüşüyormuşsunuz biz haftanın 3 günü falan görüşüyoruz torun torun diye tutturuyor eşime bu kadar sık görüşmek istemediğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum bende
Bence de bu işin sırrı az görüşmek bizde haftasonları görüşüyoruz hemen hemen her haftasonu görüşüyoruz daha aza düşüremedim siz yakın falan mı oturuyorsunuz biz yakın otursaydık Allah korusun her gün gelirdi

Bence de bu işin sırrı az görüşmek bizde haftasonları görüşüyoruz hemen hemen her haftasonu görüşüyoruz daha aza düşüremedim siz yakın falan mı oturuyorsunuz biz yakın otursaydık Allah korusun her gün gelirdi
Yok o kadar yakın değiliz araba ile 10 - 15 dakika falan sürüyor ama torunum da torunum diye baslıyor… bazen eşim hadi annemi çağıralım ya da hadi anneme gidelim torununu görsün vs diyor, bende azaltmak istiyorum ama nasıl azaltacağımı bilemiyorum

Sadece eşim olsa kolay ama torununu da görmek istiyor, bebeğim 1 buçuk yaşında ben kendim de olmadan babasıyla babaannesine göndermek istemiyorum böyle olunca kendim de gitmek durumunda kalıyorum ama bir şekilde azaltacağım.. yoo annesini kötülemiyorum artık baktım her seferinde yine suçlu ben oluyorum ağzımı açmıyorum ana kuzusu sonuçta
Anası iyi olmasa da toz kondurmak istemiyorlar en iyisi susmak aynen bende çocuklarımın başında olmak için gidiyorum yalnız bırakamam onları başlarında olmak istiyorum

Evet gerçekten herhalde anaları diye hatalarını bile göremiyorlar, bu çok sinir bozucu ama ya
Aslında erkekler herşeyin farkında, ama karısına haklısın dese hepten ipin ucu kopacak diye diyemiyor. Kadın ondan yüz bulup istediği gibi at koşturacak diye çoğu erkek salağa yatıyor.

Kızlar neredeyse 3 yıllık evliyim kaynanamla başından beri anlaşamıyoruz kısa kesmek istiyorum çok müdahale eden aşırı kontrolcü bir kadın. Her şeyimize ev düzenime, bebeğime ve daha bir sürü şeye sürekli müdahale ediyor sürekli akıl veriyor benide aşırı geriyor. Yaptığı emrivakiler bizim yerimize karar vermeler de cabası..

Kadını kim görse sen çok iyi katlanıyorsun benim kaynanam olmasını asla istemezdim diyor. O derece değişik bir insan. Neyse ilk başlarda ben pasif agresif davranıp yaptıkları karşısında sadece surat asıyordum ters cevap veriyordum bazen. Bu sefer de eşimle tartışıyorduk anneme saygısızlık ediyorsun vs derdi. Şimdi ise yüzümü hemen düşürmemeye çalışıyorum yeri geldi mi lafımı esirgemiyorum direkt çekinmeden söylüyorum ne konuda olursa olsun, bebeğime asla karışmasına izin vermiyorum ama bazen sinirlerimi çok zıplatıyor öyle bir şey yapıyor ki sinirlerimi alt üst ediyor, yine de gülümsemeye çalışıyorum surat asmamaya dikkat ediyorum.

Eşimle en son az önce tartıştık annesi sebebiyle, çünkü kadın dün bizdeydi (normalde yaklaşık 8 aydır köydeydi daha yeni geldi buradaki evine) ve eşim inanılmaz derecede değişti kadının bir ayaklarını yıkamadığı kaldı, bana da mesafeli uyuz davrandı bende akşam konuyu açtım annesinin yanında neden bana böyle saçma salak davrandığını sordum. Normalde anneci bir insan değildir hele bebeğimize karşı asla karıştırmazdı kaç defa kavga etmişliği var, benimde gönlümü yapmaya çalışır normalde annesi saçma bir şey yapınca ama bu sefer hiç öyle olmadı. Ben öyle neden annesinin yanında öyle davrandığını sorduğumda dedi ki sende kendini görmüyorsun gülümsemen hareketlerin o kadar yapmacık ki aşırı belli oluyor zorlama olduğu, bazen annemle konuşurken üslubuna dikkat etmiyorsun karşında bir arkadaşın varmış gibi kelimelerin tuhaf vs dedi. Bende dedim ki sen önce aradaki dengeyi kurmayı öğren sonra bunları konuşuruz, eğer sen aradaki dengeyi iyi kurabilsen belki böyle olmaz dedim. Ne yapsam yaranamıyorum ben napıcam kızlar?

Senin nasıl davrandığını bilmeden objektif yorum yapamayızki. Belki kvye sorsak oda senin tavırlarına hareketlerine birsürü şey söyler.
Herzaman seni savunan adam birden böyle davranıyorsa belki gerçekten hareketlerinde bi tuhaflık vardır.

Aslında erkekler herşeyin farkında, ama karısına haklısın dese hepten ipin ucu kopacak diye diyemiyor. Kadın ondan yüz bulup istediği gibi at koşturacak diye çoğu erkek salağa yatıyor.
İnşallah böyledir en azından analarının hatalarını görmüş olsunlar yaa bize itiraf etmeseler de olur

Öyle mi dersin? Baya cahil neler neler diyor ağzım açık kalıyor. Ciddiye almasam belkide bu kadar çok sinirlenmem aslında haklısın ya gülüp geçeyim en iyisi
Benim yetişme tarzım aile ortamım gerçekten çok farklı olduğu için cahil cahil konuşmaları kafama takıyorum 12 yıllık evliyim hala alışamadım

Senin nasıl davrandığını bilmeden objektif yorum yapamayızki. Belki kvye sorsak oda senin tavırlarına hareketlerine birsürü şey söyler.
Herzaman seni savunan adam birden böyle davranıyorsa belki gerçekten hareketlerinde bi tuhaflık vardır.
Tabii kaynanama sorsan çok surat asıyormuşum neden böyle yapıyormuşum çok üzülüyormuş falan der söyledikleri geliyor kulağıma. Ama hangi hareketlerinden rahatsız olduğumu çok net biliyor hala da yapmaya devam ediyor bile bile

Kaynana iyi biri olsa zaten sizin işinize karışmaz böyle de tatsızlıklar çıkmaz o yüzden sen saygı da kusur etme tabiki sevmeye bilirsin ama eşinin yanında saygısızlık edersen aranıza soğukluk girer dikkat et

Kaynana iyi biri olsa zaten sizin işinize karışmaz böyle de tatsızlıklar çıkmaz o yüzden sen saygı da kusur etme tabiki sevmeye bilirsin ama eşinin yanında saygısızlık edersen aranıza soğukluk girer dikkat et
Ama napabilirim eşimin yanında hal ve hareketleri değişiyor iyice şımarıyor değişik bi hal alıyor, eşim yokken normal biri hatta seviyorum bile o zamanlar onu. Ama eşim hele de ablası varsa o kadar uyuz birine dönüşüyor ki

Ama napabilirim eşimin yanında hal ve hareketleri değişiyor iyice şımarıyor değişik bi hal alıyor, eşim yokken normal biri hatta seviyorum bile o zamanlar onu. Ama eşim hele de ablası varsa o kadar uyuz birine dönüşüyor ki
O halde aklıma tek seçenek geliyor öncelik olmak istiyor oğlunun önceliği, kıskanç kaynana sorunsalı yani Allah yardımcın olsun inşallah

Back
X