- 6 Aralık 2022
- 441
- 29
- 28
- 27
- Konu Sahibi karcicegi94
Ya belki de haklısındır bilmiyorum ama hareketleri tavırları yani nasıl anlatsam görmen lazım, baskın bir karakter hazır cevap 5 saniyede tüm evi tarayabiliyor öyle meraklı bir tip .. ben daha önce hiç böyle bir tiple karşılaşmadım. Tamam kavanozlara bölecek iyi hoş da neden kendi kafasına göre hareket ediyor, bana gelip de kızım şunları kavanozlara bölmek istiyorum diyebilir ama demiyor kendi kafasına ne eserse onu yapıyor bilmiyorum bana garip ve sinir bozucu geliyor.Başta ben okuduğumda kaynanamın yanında eşime davranışlarını sordum dedin diye ben öyle yazmıştım , eğer duymadıysa iyi.. ama sen bence çok büyütüyosun ortada bişey yok bence. Tamam keşke sormadan etmeden açmasaymış her dolabı ama belki bişey eksik mi diye bakıyodur ? Belki eksikse sana getirecek? Veya baksa ne olur oğlunun evi sorsan öyle diyecek çünkü hazır cevap üstünden girsen altından çıksan baş edemezsin. Farkındamısın pekmezi kavanozlara bölecek diye sinirleniyosun? Bu hiç iyi bir şey değil ufak şeylere niye sinirlenir ki insan? Sana saygım var aynı düşünmeyebiliriz ama şimdi yeri geliyo biz kendi annemizle anlaşamıyoruz tartışabiliyoruz KV ile anlaşamaman çok normal.. başkasının annesi veya eşinin annesi olunca sanırım coğu kadın Nem kapıyo her hareketinden.. evet gerçekten huzur bozan kötü kaynanalar var ama seninki o tipten değil.. önce kendinden başlamalısın.. eşin sana bişey demiş yapmacıksın demiş herkesi umursama ama eşinin dediğini bi dinle düşün derim.. dışarıdan seni görenler sana gelip olanı söyler çünkü. Sana bunu hakaret olarak söylememiştir olanı söylemiştir..
Kendimden örnek vereyim çok baskıcı ve sesi yükselen bir kadındım eşim bana bi kaç kez sesin çok yükseliyo en ufak şeye bağırıyosun ! Dediğinde biyerden sonra artık duruldum.. misal hani o yüzden sakin kal ortada büyük bişey yok senin rahatsız olduysan söylemelisin eşinin yanında söyle hatta yanliş anlaşılma olmasın , annecim yardımını görüyorum teşekür ederim ama benim mutfakta ve diğer alanlarda bi düzenim var bişeylerin değiştirilmesini veya bakılmasını sevmiyorum sonuçta özel şeyler de olabilir bitti bukadar.. hem yumuşak hem net bana göre tabi sana göre değilse yine saygım var.. sıkma canını bukadar eşinle kötü olmaya değmez!
Evet dediğiniz gibi zaten kendim de yapmacık olduğumu biliyorum. Kadını hiç sevmiyorum sevemiyorum da. Aslında sadece kaynanam ve ben kaldığımızda sohbeti sarıyor benim fikrimi falan alıyor işte o anlarda olduğum gibiyim gülerim şey yaparım ama eşim ve ablası da ortamda olunca kadına bir haller oluyor kraliçe gibi davranmaya başlıyor , sana mı soracağım oğlumun evi tavırlarına bürünüyor hemen o vibei alıyorum ondan… işte böyle yaptığı zamanlarda hem çok üzülüyorum hemde moralimi aşırı bozuyor… suratım düşmesin diye gülümsemeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar kopuyor haliyle gülmem de yapmacık oluyor