yapışkanlı folyodan duvar kağıdı oluyormuş arkadaşlar deneyeniniz var mı bir arkadaşım anlatmıştı almanyada bi komşusu altın rengi yapışkanlı folyoyla duvarlarını kaplamış deneyen var mı dnemek istiyorum da danışmak istedim sizce nasıl olur??
güzel ve mat rengini bulabilirsen neden olmasın
genelde parlak ve karışık kuruşuk desenliler oluyor
yaparsın beğenmezsen çıkarırsın a.s.
bende akşam kedi sticker yaptım yapışkanlı folyodan
ama eksi görüntüsü var parlak olunca
deseni iyi seçmen gerek
ne kadar duvar alçıda olsa
parlak olunca folyo en ufak bi pütür göze batıyor
mat ve güzel bi desen seçmen gerek canım.
burda güzel desenler var bir yerde ama korkuyorum duvar boyam saten boya ve çok çabuk kavlıyo olmazsa nasıl çıkarcam?keşke diğer sıva duvardan olsaydı bi denerdim..
bence folyolar mobilya için daha uygun.. duvarlara pek yakışmaz yahu..üstelik ensiz oluyo onlar.. yanyana yapıştırınca ek ek olacak..boya en iyisi bence cnm
yapışkanlı folyodan duvar kağıdı oluyormuş arkadaşlar deneyeniniz var mı bir arkadaşım anlatmıştı almanyada bi komşusu altın rengi yapışkanlı folyoyla duvarlarını kaplamış deneyen var mı dnemek istiyorum da danışmak istedim sizce nasıl olur??
walla benim mutfagim ve evimin girisinde var mutfakta super duruyor ocagin oldugu yere yapistirdik cicekli :)) ve yag falan sicrayinca silebiliosun kagit kalkmiyo kesinlikle ayrica duwarada zarari yok siddetle tavsiye ederim tatlim delikafadulden
bnm odamn altlrı full o kağtlarla kaplnmış duvrmn rengi hoşuma gtmiodu kış mevsmydi o zmn boya badna uğrşmylm dedm duvr kağıdı kapldm duvrlrm fıstk yeşili genç odm mor yatk örtmde mor krem lila karışımı bnde üstnde mor beyaz yeşil lila falan olan bi desen buldm aldm kapldm işte duvar saatmi gece lambamı resim çerçevelrmi aynamın etrafını ve duvar kağıdı kaplamdm yerleride yuvarlk büyüklü küçüklü dairelrle süsledm süper duruo... ve bayaadrda kullnıorm bişe olmadı boyadan daha iyi bnce..