Yapışkan Görümcem

ipleri nasıl elime alacağım? Kendimi o kadar güçsüz hissediyorum ki

eşinin bahsettiği yerde oturmak istemedi mi sen oturma biz oturacaz sen durakta bekle o zaman 28 dk. sonra görüşürüz diyip duraktan ayrılsaydınız ipleri ele alma noktasında ilk adımı atmış olurdunuz

Gereğinden fazla içli dışlı olmuşsunuz, hayatınızı onların gölgesinde yaşıyorsunuz. Altlı üstlü oturunca malesef böyle şeyler oluyor. Eşiniz sizin dobra olmanızı isteyeceğine sizin konuşup kötü olmanızdansa kendi konuşabilir, onların dışında sizinde bir hayatınız olduğunu her daim beraber olamayacağınızı onlara izah edebilir diye düşünüyorum...

üç gün sonra evlilik yıldönümümüz. eşim ve kendim için sinemada yer ayırtıcam bakalım ne yapacaklar.

Ya ne yaparlarsa yapsınlar. Eğer sacmalayip gelip size niye benide goturmediniz diye hesap sorarsa pardon sen benim cocuğum musun her gittiğimiz yere seni de götürüyorum dersin sonuçta kavgayı o çıkarırsa senin sucun olmaz sen onun yengesinin o senden korksun. Ha yok gelip bise demez sadece küserse tripli davranırsa bırak küserse kussun cokta tin salaga yat hic anlama kustuğunu bile o da patlasın. Heryere onunla gitmek zorunda değilsiniz hatta hicbir yere onunla gitmek zorunda değilsiniz o sizin sorumluluğunuzda değil gorumcenizle tüm ilişkilerinizde gönüllülük esas istemiyosaniz hicbiseyi yapmak zorunda değilsiniz

dün gelmek istediğini kendisi söyledi. aramasam da bu sefer haber vermeden gittiler diye hem kendisi hem annesi surat yapar.

her halukarda aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

Ya yapsınlar surat cok mu önemli? Görme anlama salaga yat onlarında ici patlasın anlamazdan gel onlarda bu sefer vazgeçerler artık surat yapmaktan.

bazen dobra dobra konuşmam gerektiğini düşünüyorum ki eşim de beni bu konuda zorluyor ama sonra olabilecek sonuçlarından korkuyorum.
demişsiniz. Bence eşiniz sizi zorlamak yerine kendi konuşup bu konuyu halletmeli. Sonuçta eşinizin kızkardeşi ve siz daha fazla yüz göz olmamalısınız, zaten yeterince baskı kurmuşlar üstünüzde bir de bundan dolayı sorun çıkmasın. Eşinizle uygun bir dilde konuştuktan sonra bırakın o halletsin derim.

bence açık açık söylemeliydiniz eşimle başbaşa gitmek istiyorum diye.eğer söyleyemiyorsanisaniz davranışlarinizla belli edin.benim görümcemde her hafta sonu olmasada bazı hafta sonları cumartesi günü gelir pazar da giderdi hemde iki çocuğuyla.eşiminde bi pazarı var. bigün geldi gece kaldı gidecegi zaman bi pazar günü bizede gelin dedi.bende kirmadan şakayla karışık eşimin bi pazar günü var ogun oturmalara biyere gitmeyi tercih etmiyorum.mümkün oldukça misafir de kabul etmiyorum.esimle zaman geçirebilmek için dedim.e bizimde çocukların okulu olduğu için hafta sonu geliyoruz dedi.yanlış anlama senin için demedim sen misafir sayılmazsın dedim ama soz ulaşacağı yere ulaştı.ben gelmesin kalmasın demiyorum cuma gelsin kalsin.ogünden beri fırsat bulamadi herhalde ama yine gelir bence :) sizde kirmadan belli edebilirsiniz.

ooo siz aman üzülür mü, bişey mi der, surat mı asar diye düşünürseniz, evlilik yıldönümününüzde de 3 kişilik plan yaparsınız...
böyle insanlar düşüncesiz olduğu için, özel hayata, başbaşa geçirilmek istenen zamana saygı göstermezler... işine geldiği gibi davranacaksın sende.. çocuğun gibi niye heryere götürüyosun ki...

Anladım kadarıyla sizle vakit geçirmek istemiş görümcen.abisi fırsat vermeden dersaneye gitmesi gerektini söyleseydi keşke.herşeyide eşlerine bırakıyolar sonra gelin görümce birbirine takık oluyo:)bence sen ona eşinle yalnız kalmak istedini güzelce söyleseydin anlardı ve bukadar sıkmazdın canını:)şimdi insan haliyle takık olunca sizle geldindede herşeye takılmışındır:) bidahakine eşinle vakit geçirmek istedini o yokken sana zaman ayırcam tatlım deyip gönlünü hoş edebilirsin:)

Bunu şimdi gördüm dan diye zırt pırt hiç sewmem insan en sewdiği bile zırt zırt gelince hoşlanmıyo..hele benn bekar olmama rağmen hep odama çekilirm odama zırt pırt gelinmesinden bile hoşlanmam düşünün:)..bence bu konuda suçlular misafirniz geldinde neden geliolar
ki anlamadım misafirniz bundan hoşlanmayabilir,uyurken gelmen nedemk yaf tövbe tövbe..bence mesafeni koru kimseyle kötüde olma sakın patlama,sonra eşin çok üzülür ve sende üzülürsünmesafe koy araya mutlaka az önce sana zaman ayırcam tatlım deyip gönünü hoş et diyodumya etme:)eşimle zaman geçirmek istiyorum hadi dersaneye herkes yerine de şakayla karışık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…