- Konu Sahibi angryangel
-
Arkadaşlar bu gün malumunuz hafta sonu. Eşimle uzun zamandır baş başa dışarı çıkamıyorduk. Bu gün hava da güzelken dışarı çıkalım dedik. Hem gittiğim kurs için alıncak malzemelerim vardı onları da alacaktık. Görümcem tutturdu ben de geleyim malzemelerin alınacağı yerleri biliyorum diye. Ama ben ona demiştim hoca malzeöeleri alabileceğim yerleri yazdırdı diye. Dün de biz yemek yerken geldi ne zaman gidiyoruz diye eşim gelmeye istekli olmasına rağmen o sorunca ne zaman gideceğimizi siz ikiniz gidin bari dedi. Ben de sen de gel diye ısrar ettim. Sonra görümcem sabah 8 de gidelim ben oradan dershaneye gideceğim dedi. Ben de sabah 8 erken olur o saatte kalkamam sanırım dedim ki eşim haftasonu o saatte hiç kalkamaz ve o saatte aç susuz yola çıkıp dışarıda geçirdiğim vakitten hiçbirşey anlayamam. Neyse sabah 9 buçuk gibi kalktım 10 buçuk gibi kahvaltımızı bitirdik çıkalım dedik eşime bir ara bari biz çıkıyoruz sormazs
Madem görümcen,teklifsizce gelmek isteyip,sonra istekleri konusunda diretecek kadar samimi imiş...
O halde sen de aynı samimiyetle gerçek sebebi söyleyebilirsin bence.
Mesela kızkardeşimiz olsa,söyleriz.
Aman sen şimdi mızmızlanırsın,birşey beğenmezsin,burnumuzdan getirirsin deriz mesela :)
Eh hadi görümcedir,azıcık sansürlü söyledik diyelim.
Aman canım,biz şimdi gezeriz,başka yerlere takılırız.Sana uymuyor,biz de istediğimizi yapamıyoruz şeklinde olabilir.
Dobra olmak isterdim ama sonuçlarından korkuyorum
o zaman alttan alttan keseceksin canım..
o seni korkutmuş madem; sonuçlarından korkuyorum, söylemine dayanarak diyorum bunu..
sende yıldırma bıktırma (sizinle gezmekten zevk almaması için), politikası uygulayacaksın..
Keşke aratmasaydın eşine,dersanedesin zannettik der geçerdin
o zaman alttan alttan keseceksin canım..
o seni korkutmuş madem; sonuçlarından korkuyorum, söylemine dayanarak diyorum bunu..
sende yıldırma bıktırma (sizinle gezmekten zevk almaması için), politikası uygulayacaksın..
salaklığıma doymayayım ben
dün gelmek istediğini kendisi söyledi. aramasam da bu sefer haber vermeden gittiler diye hem kendisi hem annesi surat yapar.
her halukarda aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
Olur mu hiç?
Asıl siz kendinizi bunu söylemeye sorumlu hissettiğiniz sürece o ya da onlarda yapışmayı kendilerine hak sayacaklar.
dün gelmek istediğini kendisi söyledi. aramasam da bu sefer haber vermeden gittiler diye hem kendisi hem annesi surat yapar.
her halukarda aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?