- Konu Sahibi angryangel
Arkadaşlar bu gün malumunuz hafta sonu. Eşimle uzun zamandır baş başa dışarı çıkamıyorduk. Bu gün hava da güzelken dışarı çıkalım dedik. Hem gittiğim kurs için alıncak malzemelerim vardı onları da alacaktık. Görümcem tutturdu ben de geleyim malzemelerin alınacağı yerleri biliyorum diye. Ama ben ona demiştim hoca malzeöeleri alabileceğim yerleri yazdırdı diye. Dün de biz yemek yerken geldi ne zaman gidiyoruz diye eşim gelmeye istekli olmasına rağmen o sorunca ne zaman gideceğimizi siz ikiniz gidin bari dedi. Ben de sen de gel diye ısrar ettim. Sonra görümcem sabah 8 de gidelim ben oradan dershaneye gideceğim dedi. Ben de sabah 8 erken olur o saatte kalkamam sanırım dedim ki eşim haftasonu o saatte hiç kalkamaz ve o saatte aç susuz yola çıkıp dışarıda geçirdiğim vakitten hiçbirşey anlayamam. Neyse sabah 9 buçuk gibi kalktım 10 buçuk gibi kahvaltımızı bitirdik çıkalım dedik eşime bir ara bari biz çıkıyoruz sormazsak küser belki şimdi dedim (çünkü dershaneye gidecek sanıyorum ben hala) Bizim aramamızı bekliyormuş herhalde saniyesinde hazırlanıp geldi. Eşim sordu dersaneye gidecek misin sen diye gitmeyecekmiş eşimin de canı sıkıldı çünkü biz bugün birlikte vakit geçirmek istiyorduk neyse takıldı peşimize bütün günümü de ziyan etti. onun yüzünden adamakıllı gezemedik laf söyleyip durdu. eve dönerken otobüsün kalkmasına yarım saat varmış eşim yakındaki bir pastanede oturup çay içelim dedi bu hemen itirazlarda. yok efendim orası pismiş o oturmazmış. Ben eşimle defalarca gittim oraya bir pisliklerini görmedim. onun yüzünden yarım saat durakta pineklemek zorunda kaldık. Her gittiğimiz yerde böyle yapıyor hep kendi isteklerini kabul ettirmeye çalışıyor. O yüzden çoğunlukla onunla bir yere gitmek istemiyorum ama yapışıyor.
Aynen bugün de resmen haftasonu keyfimin içine limon sıktı.
Aynen bugün de resmen haftasonu keyfimin içine limon sıktı.