Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Belki çocuk seni normal seviyor kaybedince saçmalamış çok yakınmışsınız demiştim sonra hepsini okudum vazgeçtimUniversite zamanlarımda ailesinin çok emeği geçti bize ramazan aylarında evlerine grupça iftara giderdik sadece bana söz verdikleri bir daha olmayacak dedikleri için vazgeçtik.
Bir nevi minnet duygusu o an bu salaklığı yapmama vesile oldu
KonuştumLed_BiR_Vele_DisTiri akşam konuştun mu?
Adam yapışkan değil Kontes. Adam düpedüz hasta!
Takıntılı, normal olmayan ve hatta tehlikeli olabilecek birisi var karşında.
Dikkatli ol, kaçırabilir, zarar verebilir. Senin haricinde aile üyelerine falan yaklaşabilir.
Bunların nasıl düşüneceğini bizler tahmin edemeyiz. Sıradaki hamlesi çok daha büyük de olabilir.
O yüzden ne yaparsan yap ama sakın bir şey yapmadan bekleme. Polisse polis, karakolsa karakol bir şekilde önlem alman lazım.
Hastaysa da tedavi olsun canım, ailesi de icabına baksın. Gidip elin evli kadınına musallat olmak hak reva mı? Mağdur olan sensin, cezasını sen çekme.
Bana kalırsa eşin de bilsin.
Şimdi okudum bunu, en iyisini yapmışsın... Bırak eşin bağırsın normal bu tepkisi...Konuştumparkbyull kıyamet koptu.
Sakinleştirneye çalıştım, konuştum, ifade ettim.
O ise sakinleşmek yerine aklına kötü kötü senaryolar getirip ki haklı iyice dellendi.
Bana saydırdı bir ara agzımı açmadım, anlıyorum çünkü o da endişelendi ama işte gururuna yediremiyor.
İzin alıp işyerinden savcılıga gidecegiz yanıma gelmesini bekliyorum öğleden sonra
Bakalım neler olacak
Dün gece boyunca uyuyamadı beni kaldırıp kaldırıp ya ceza almazsa o zaman iyice sararsa ben katil olurum deyip durdu
LannnnnnKonuştumparkbyull kıyamet koptu.
O ise sakinleşmek yerine aklına kötü kötü senaryolar getirip ki haklı iyice dellendi.
Bana saydırdı bir ara agzımı açmadım, anlıyorum çünkü o da endişelendi ama işte gururuna yediremiyor.
İzin alıp işyerinden savcılıga gidecegiz yanıma gelmesini bekliyorum öğleden sonra
Bakalım neler olacak
Dün gece boyunca uyuyamadı beni kaldırıp kaldırıp ya ceza almazsa o zaman iyice sararsa ben katil olurum deyip durdu
haklı ama telkin edeceksin durmadan,benim gözüm senden başkasını görmez o adam sağlıklı değil ,zaten aklı selim olsa böyle bir şey yapmaz ilkinde ceza alacaktı biz vazgeçmeseydik iyilikten maraz doğarmış ceza almaması imkansız ,sakın kötü bir şey yapıp beni sensiz bırakma,o zaman hiç güvende olmam ,benim senden başka kimim var ki....Konuştumparkbyull kıyamet koptu.
Bakalım neler olacak
Aynen canım yine türedi bu manyak !Lannnnnn
Kız ogün bana sen telefonda anlatmıştın bunu üstünden bayağı zaman geçmiştir hala mı peşindee...
Sen bence eşine bunu tekrar söylemekten asla çekinme...
Ve telefon numaranı da kesinlikle değiştir...
Sen vicdan yapıp dava açmamışsın ama bence şu an bunu kesinlikle hakediyor...
Kız cocuğun war lütfen eşinle biran önce konuş canım...
Ara beniiiiAynen canım yine türedi bu manyak !
Musait olayım akşam ararım lili'm bayadır da konuşmadık seninle.Ara beniiii
Aynen ihmal ettin beniiMusait olayım akşam ararım lili'm bayadır da konuşmadık seninle.
Aynen canım ararım konuşuruz öpüyorum seniAynen ihmal ettin benii
Haberleşirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?