- 13 Nisan 2007
- 33.056
- 100.207
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
Yok onları zaten savcılığa sunarsın.Var evet ama okutursam sanırım eşimi kimse tutamaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onları zaten savcılığa sunarsın.Var evet ama okutursam sanırım eşimi kimse tutamaz
İnanın eşim tanımasa zaten kendisi ile asla irtibatımız olmazdı.adam takıntılı ve rahatsız hasta..
başına bela olmaz umarım,laftanda anlamaz ki böylesi istedigin kadar tehdit et..
böyleleri yüzünden erkeler eşlerinin erkek arkadas mevzusundan hoşlanmıyo işte,belkı eşin sana bıle demıstır,erkekle arkadas olursan böyle olur gibilerden..
bide dayak yemiş vay be takıntıya bak:)
Ruh hastası ya taamm , Allah aşkına hatır gönül boşver şikayette bulun .Ailesini aramayı düşündüm ama yine de çok kararsız kaldım.
En kötüsü çocugumun okulunu bile biliyor olması.
Kafayı yiyeceğim artık biran evvel atağa geçmem lazım
Kızlar evet hasta ve ciddi yapışkan sürekli düşündügün gibi degil deyip aptal saptal şeyler anlatıyor.
Bir ara kendini bile öldürmekle tehdit edip sebebi sensin diye bir not bırakacağını bile demiş bir adam bu offffffffffff.
Aynı dert benim başımd var ... ama ben bekar o evli... yapabilecek pek bişey yok malesef savcılığa vermek dışında... ben şikayetçî olamıyorum ailemin duymasını istemiyorum çünkü.. ama şu da var ki bu tip insanlar gerçekten tehlikeli olabiliyorlar... masumane aşık gözüyle bakıp merhamet etmeye gelmezler ...Allah yardımcımız olsun...benim tek dileğim öldü haberini almak başka kurtuluş şansım yok çünkü... ama siz şikayetçi olup dersini verin
İşte bana fikirleriniz lazım konuyu açış sebebim bu.
Savcılık işini es geçmeyeceğim ama bunu yapmadan önce acaba eşim duymadan ailesi ile irtibata geçsem ne kadar saglıklı ?
Zaten daha önce irtibata geçtim ama çözüm olmadı okuduğunuz üzere.
Eşimin tavrı da muhim.
Bu adamı hastanelik edene kadar dövüp, telefonunu parçaladı çünkü.
Bilmiyorum kızlar çok karışığım.
Acıma yetime gelir koyar g.... diye bir atasözünü resmen yaşıyorum.
Merhamet ettik maraz doğdu.
İt gibi pişmanım yahu
Anlatırsam tutamam artık onu.Önce sen savcılık işlerini kendin başlatıp , sonra eşinle konuşsan nasıl olur ?
Ben zaten işlemleri başlattım sen sakin ol desen ?
Hoş adam ne kadar sakin olabilir , ben cinlendim burda okurken .