Yapışkan bir erkek modeliyle baş edemiyorum.

Bu durumda artık eşinizin bilmesi gerekir. Ruh sağlığı bozulmuş hastalıklı psikopat belli ki karşıda ki kişi. Lütfen çocuğunuza dikkat edin okula tek yollamayın ne yapacakları belli olmaz böyle saplantılı kişilerin.

Ah kızlar eşimi ikna ettigim için o kadar pişmanım ki.
Bana baştan dedi ama bu olay tekrarlanırsa sonuçlarına kötü katlanır dediği için açıkçası eşimden çekinmiyor da değilim
Adamın ailesine ulaşsanız,"sizin ısrarınız yüzünden,vazgeçtik biz savcılığa gitmekten ama yine aynı duruma geldik"deyip bu kez şikayetçi olacağınızı söyleseniz olmaz mı?
Belki bu sayede onlar durduracak birşey yapar.
Eşinize söyleyin diyeceğim ama olaylar büyüyecek,siz ısrar ettiğiniz için zor durumda kalacaksinız. Ailesiyle konuşmak bu anlamda makul geldi bana.

Adam takıntılı hasta, Allah yardımcınız olsun, eşinize sizi tekrar rahatsız ettiğinizi söyleyip beraber savcılığa gidip şikayet etmeni gerektiğini söyleyin, polisi arayın rahat bıraksın gerekirse hastaneye kapatsınlar...

Eşinizden bu konuyu saklamayın ama hiçbir şekilde

Şimdiye kadar niye şikayetçi olmadın anasının babasının zaptedemediği zibidilere Acımayacaksın arkadaş!

Senin bu takıntı da bir suçun yok
Eşine dos doğru anlat, anlatmazsan daha kötü olur sonuçları
Birlikte gidip şikayetçi olun
Ailesini falan karıştırma, git ve şikayet et, o taraftan kimse ile de diyaloğa girme bence, iş dallanıp budaklanmasın
Eşin sinirlenecektir muhtemelen ama sonradan öğrenip seni incitmesinden iyidir

Bence de savcılıkta işlemleri başlatıp eşinize zaten başlattım hatamın farkındayım keşke vazgeçmeseydim deseniz sizin endişeli pişman üzgün halinizi görünce çokta üzerinize gelmez destek olacaktır diye düşünüyorum, geçmiş olsun canım( inşallah tez zamanda kurtulursun bu sülükten.

Adam resmen şizofren. Baktı ki sen geri adım attın daha çok üstüne gelmeye başladı. Bence eşime açık açık söyle. Ben hata ettim üzüldüm ailesine, ama anladım ki adam olmayacak ne gerekiyorsa yapalım de.

Adama da hiçbir şey yazmayın olumlu olumsuz. Peşimi bırak vs bile demeyin yok sayın görmezden gelin mailleri mesajları.

Eşinden sakın birsey saklama. Konustugunuda anlat mantikli bir açıklama yap ileride sorun olur yoksa. Adam tam psikopat ne olacagi belli olmaz. Dikkat et. Eşine anlat ki senide yanlış anlamasına fırsat verme. Kolay gelsin bacım işin zor.

Sagolun kızlar, iş stresi yetmiyormuş gibi bir de bu musallat oldu başıma.
Akşam eşimle konuşcagım bakalım neler olacak, bilmiyorum.
Kızacak belki ama yapacak bir şey yok suan için
Savcılık mantıklı evet ama sonrasında serbest kalırsa işte o zaman ne olur kestiremiyorum.
Eşim bu işin yakasını bırakmazsa gerçekten durum ciddi demektir.

ben yorum yapmıyorum doğru kararı vermişsin gelişmelerden haberdar et..bu arada konuşmaya başlamadan önce eşine onu çok sevdiğini sağlıklı bir şekilde yanında olmasını istediğini bu sebeple mantıksız davranmamasını söyle.

Mutlaka eşine anlat Allah korusun ama çok korkarım böyle takıntılı hasta tiplerden.
Koruma falan da talep edebilirsin sanırım o intihar ederim falan mesajlarını da göstersen avukat arkadaşlar daha iyi bilir tabii de.
Ama ihmal etme ve eşine mutlaka söyle.
Normal değil çünkü ben buradan korktum.
Umarım hasarsız bir şekilde temelli kurtulursun o manyaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…