• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapışkan bir erkek modeliyle baş edemiyorum.

Universite zamanlarımda ailesinin çok emeği geçti bize ramazan aylarında evlerine grupça iftara giderdik sadece bana söz verdikleri bir daha olmayacak dedikleri için vazgeçtik.
Bir nevi minnet duygusu o an bu salaklığı yapmama vesile oldu
Belki çocuk seni normal seviyor kaybedince saçmalamış çok yakınmışsınız demiştim sonra hepsini okudum vazgeçtim

Manyak adam bekar kiz mi kalmadi evli hatuna asılıyo bide utanmaz.
Hastaysa tedavi görsün.
Bukadar saplantiliysa sagi solu belli olmaz önleminizi alın
Sikayetci olun

Konuştum parkbyull parkbyull kıyamet koptu.
Sakinleştirneye çalıştım, konuştum, ifade ettim.
O ise sakinleşmek yerine aklına kötü kötü senaryolar getirip ki haklı iyice dellendi.
Bana saydırdı bir ara agzımı açmadım, anlıyorum çünkü o da endişelendi ama işte gururuna yediremiyor.
İzin alıp işyerinden savcılıga gidecegiz yanıma gelmesini bekliyorum öğleden sonra
Bakalım neler olacak
Dün gece boyunca uyuyamadı beni kaldırıp kaldırıp ya ceza almazsa o zaman iyice sararsa ben katil olurum deyip durdu

Adam yapışkan değil Kontes. Adam düpedüz hasta!
Takıntılı, normal olmayan ve hatta tehlikeli olabilecek birisi var karşında.
Dikkatli ol, kaçırabilir, zarar verebilir. Senin haricinde aile üyelerine falan yaklaşabilir.
Bunların nasıl düşüneceğini bizler tahmin edemeyiz. Sıradaki hamlesi çok daha büyük de olabilir.
O yüzden ne yaparsan yap ama sakın bir şey yapmadan bekleme. Polisse polis, karakolsa karakol bir şekilde önlem alman lazım.
Hastaysa da tedavi olsun canım, ailesi de icabına baksın. Gidip elin evli kadınına musallat olmak hak reva mı? Mağdur olan sensin, cezasını sen çekme.
Bana kalırsa eşin de bilsin.

O ise sakinleşmek yerine aklına kötü kötü senaryolar getirip ki haklı iyice dellendi.
Bana saydırdı bir ara agzımı açmadım, anlıyorum çünkü o da endişelendi ama işte gururuna yediremiyor.
İzin alıp işyerinden savcılıga gidecegiz yanıma gelmesini bekliyorum öğleden sonra
Bakalım neler olacak
Dün gece boyunca uyuyamadı beni kaldırıp kaldırıp ya ceza almazsa o zaman iyice sararsa ben katil olurum deyip durdu
Şimdi okudum bunu, en iyisini yapmışsın... Bırak eşin bağırsın normal bu tepkisi...
Savcılıktan sonra musait olunca beni ara kontesimm :KK19:

Bakalım neler olacak
Lannnnnn :KK57::KK57::KK57::KK57:
Kız ogün bana sen telefonda anlatmıştın bunu üstünden bayağı zaman geçmiştir hala mı peşindee...
Sen bence eşine bunu tekrar söylemekten asla çekinme...
Ve telefon numaranı da kesinlikle değiştir...
Sen vicdan yapıp dava açmamışsın ama bence şu an bunu kesinlikle hakediyor...
Kız cocuğun war lütfen eşinle biran önce konuş canım...

Bakalım neler olacak
haklı ama telkin edeceksin durmadan,benim gözüm senden başkasını görmez o adam sağlıklı değil ,zaten aklı selim olsa böyle bir şey yapmaz ilkinde ceza alacaktı biz vazgeçmeseydik iyilikten maraz doğarmış ceza almaması imkansız ,sakın kötü bir şey yapıp beni sensiz bırakma,o zaman hiç güvende olmam ,benim senden başka kimim var ki....

gibi gibi şeylerle durmadan işle eşini canım..onu şu an dinginleştirecek tek kişi sensin,bir erkek olarak gururuna yedirememesi normal.

Lannnnnn :KK57::KK57::KK57::KK57:
Kız ogün bana sen telefonda anlatmıştın bunu üstünden bayağı zaman geçmiştir hala mı peşindee...
Sen bence eşine bunu tekrar söylemekten asla çekinme...
Ve telefon numaranı da kesinlikle değiştir...
Sen vicdan yapıp dava açmamışsın ama bence şu an bunu kesinlikle hakediyor...
Kız cocuğun war lütfen eşinle biran önce konuş canım...
Aynen canım yine türedi bu manyak !

Back