Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Zqe,terra,aystea kızlar beren saatin saçlarının sadece uç kısımlarında maşa var..saçlarımızı kalın kalın sardıktan sonra ellerimizle iyice açıyoruz..daha sonra saçımızı öne eğip jöle veya vaksla bi güzel buklelerimize şekil veriyoruz bir nevi mıncıklıyoruzkaydirigubbakcemile3olmayan yerlerin tekrar üstünden geçebilirsinz kızlar..işte bu kadar..umarım anlatabilmişimdir..

canımm resim gözükmüyo:(

kivircik-4.jpg

sacmodel1.jpg

tatlım gözükür inşallah :(
bu ikisi gibi bişeyy senağlama

sug.,angel_angel kızlar bu modeli spiral maşayla yapıyoruz s maşa da deniyo..diplerden sarmaya başlıyoruz..burda saçı bayağı bi karıştırmış sizde böyle bi görünüm istiyosanız eğer arkadan sardığınız bi kaç tutamı öne doğru atın..daha derli toplu istiyosanız da normal bi şekilde sarın her yeri..diplere de birraz krepe atın ki daha havalı olsun..işte bu kadar kızlar..

teşekkrler canm internettn baktm şmdii en kısa zamnda almyı düşünüorm sağol :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Zqe,terra,aystea kızlar beren saatin saçlarının sadece uç kısımlarında maşa var..saçlarımızı kalın kalın sardıktan sonra ellerimizle iyice açıyoruz..daha sonra saçımızı öne eğip jöle veya vaksla bi güzel buklelerimize şekil veriyoruz bir nevi mıncıklıyoruzkaydirigubbakcemile3olmayan yerlerin tekrar üstünden geçebilirsinz kızlar..işte bu kadar..umarım anlatabilmişimdir..

anladım cnm sağol a.s. peki sol taraftaki ön kısmı nasıl yapıcam onu çözemedim:kedi:

sug. evet tatlım o da spiral maşa onların daha farklı olanları da var..o modeli kesinlikle bu maşaylada yapabilirsinopuyorumnanaktan

anladım cnm sağol a.s. peki sol taraftaki ön kısmı nasıl yapıcam onu çözemedim:kedi:

tatlım onun saçına çok dikkatli baktım saçının önü uzun olduğu için onu dalgasının arkasına almış spreylede sabitlemiş..başka yapılan hiç bi şey yok saçının önündeopuyorumnanaktan

Birde bana yarim edi ver ablacim yaa :(

burcin_terzioglu_1.jpg
bende saclarimi boyle istiyorum ama nasil yapacam hic bi fikrim yok

canım burda saç kesimide çok önemli bu modeldeki saçta bayağı kat var..önleri düzleştirici veya fönle dışa doğru kıvırtmış..düzleştirici kullanırsan eğer yapımı daha pratik olur senn için..bunun dışında bu saçta başka bi şey yok umarım yardımcı olabilmişimdir..

Back