- Konu Sahibi kelebekcik
canım öncelikle teşekkür ederim yardımlarından dolayı:) benim saçım dalgalı uçları özellikle ama şekilsiz dalgaları maşa ile yıpratmak istemiyorum bigudi kullanmak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım... iri dalgalı ve doğal görünümlü olması için ne tür bigudi kullanmak lazım öncesinde ve sonrasında bişey kullanmak gerek mi jöle sprey gibi...bide saçım kuru mu nemli mi olmalı.. çok soru sordum galiba:kedi: şimdiden teşekkür ederim canım:1hug:
rica ederim canım benim:1hug:yalnız ben daha önce hiç bigudi kullanmadım ama iri dalgalar için burda okuduğum bi şeyi paylaşmak istiyorum..arkadaşlar saçlarını tutamlara ayırıp nemliyken kendi etrafında dolayıp açılmaması için ucuna tel tokka takıyolarmış bazıları 1 gece bekliyomuş iri dalgaları oluyomuş hatta fotoğrafta koymuştu bi arkadaş geçekten çok güzel olmuştu ayrıca saçlarını nemliyken akşamdan balıksırtı ördürüp sabah açtığında harika dalgalara kavuşabilirsin..öncesinde saçına çok çok az vaks veya jöle sürersen daha iyi şekil alır..opuyorumnanaktan