Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım öncelikle teşekkür ederim yardımlarından dolayı:) benim saçım dalgalı uçları özellikle ama şekilsiz dalgaları maşa ile yıpratmak istemiyorum bigudi kullanmak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım... iri dalgalı ve doğal görünümlü olması için ne tür bigudi kullanmak lazım öncesinde ve sonrasında bişey kullanmak gerek mi jöle sprey gibi...bide saçım kuru mu nemli mi olmalı.. çok soru sordum galiba:kedi: şimdiden teşekkür ederim canım:1hug:

rica ederim canım benim:1hug:yalnız ben daha önce hiç bigudi kullanmadım ama iri dalgalar için burda okuduğum bi şeyi paylaşmak istiyorum..arkadaşlar saçlarını tutamlara ayırıp nemliyken kendi etrafında dolayıp açılmaması için ucuna tel tokka takıyolarmış bazıları 1 gece bekliyomuş iri dalgaları oluyomuş hatta fotoğrafta koymuştu bi arkadaş geçekten çok güzel olmuştu ayrıca saçlarını nemliyken akşamdan balıksırtı ördürüp sabah açtığında harika dalgalara kavuşabilirsin..öncesinde saçına çok çok az vaks veya jöle sürersen daha iyi şekil alır..opuyorumnanaktan

canım videolar için sağol saç düzletiricisi ile saçı kıvırmak süpermiş ya hayatta aklıma gelmezdi adı saç düzleştiricisi ama maşallah maşadan yada bigudiden daha güzel ve çabuk kıvırcıklar yapıyor vallaha

rica ederim tatlım..maşadan çok daha pratik benm çok kullandığım bi yöntem cidden harika oluyo saçlarım valla:lepi:

rica ederim canım benim:1hug:yalnız ben daha önce hiç bigudi kullanmadım ama iri dalgalar için burda okuduğum bi şeyi paylaşmak istiyorum..arkadaşlar saçlarını tutamlara ayırıp nemliyken kendi etrafında dolayıp açılmaması için ucuna tel tokka takıyolarmış bazıları 1 gece bekliyomuş iri dalgaları oluyomuş hatta fotoğrafta koymuştu bi arkadaş geçekten çok güzel olmuştu ayrıca saçlarını nemliyken akşamdan balıksırtı ördürüp sabah açtığında harika dalgalara kavuşabilirsin..öncesinde saçına çok çok az vaks veya jöle sürersen daha iyi şekil alır..opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım denicem mutlakaa.s.

gulsen3rm1.png

Kızlar 4lü fotoğraftaki, mavi elbiseli gülşen'in saçı nasıl olmuş-yapılmış öyle??

Bu kadının saçları çok güzel, nasıl yapılır?

kızlar peki popçu gülşenin saçları nasıl yapılmış bu saç için kısa saçmı gerekir yoksa uzn saçada bu model verilebilirmi?

Eklentiler

• $gulsen3.jpg
    $gulsen3.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $gulsen2ak2.jpg
    $gulsen2ak2.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar 4lü fotoğraftaki, mavi elbiseli gülşen'in saçı nasıl olmuş-yapılmış öyle??

Bu kadının saçları çok güzel, nasıl yapılır?

saçının arkasını krepe yapılmış..saçları çok kabarık duruyo ayrıca bunun için saçlarını yıkadığında öne eğerek kurutman lazım..saç diplerine krepe yaparakta elde edebilirsin tabi ki..saçların ucunda hafif dışa doğru fön var

saçının arkasını krepe yapılmış..saçları çok kabarık duruyo ayrıca bunun için saçlarını yıkadığında öne eğerek kurutman lazım..saç diplerine krepe yaparakta elde edebilirsin tabi ki..saçların ucunda hafif dışa doğru fön var

Teşekkür ederim canım, sprey filan gerekiyor mu ki buna peki, böyle yumuşacık durmaz mı o zaman

size faydalı olabiliyosam ne mutlu bana canım..şimdi öncelikle saçın dalgalıysa bi güzel düzleştiriyosun ardından saçını ince ince ayırıp sprey jöle veya vaksı dipten uca kadar sürüyosun saçlarının tamamına bu işlemi uyguluyosun..bu kadar tatlım biraz uğraştırabilir ama çok hoş bi model çıkıcak ortaya..kaydirigubbakcemile5

teşekkürler cnm çok saol kaydirigubbakcemile5

kızlar konumuzla alakası yok ama be eklenti dışında resim yüklüyemiyorum biri bana yardım edebilirmi=)
cnm imageshack diye bi site var google yaz çıkıyor zaten oraya gir oraya girdiğinde browse'ye tıkla sonra resmi seç start upload'a tıkla resim yükleninceye kadar bekle sonra ordan sana bisürü link vericek seçtiğin resme ait sen sadece hotlink for forms (1) seç kopyala sonra buraya yapıştır inşallah anlatabilmişimdir delikafadulden

arkadaslar,bu beren saatin saclarının ön kısmı nasıl yapılıyor ya basit gibi görünsede bi türlü beceremedim:kedi:

AskiMemnuBolum13_00042.jpg

bakım yaparsan çok yakında uzar canımkaydirigubbakcemile4

yapıyorum zaten canım yeni başladım yumurta zeytin yağı yapıyorum :bbo: çünkü çok kuru ve kül gibi duruyolardı baya bi parladılar yumşadılar :içelim: uzun olmasından çok canlık parlak durması önemli benim için. kısada olsa uzun da olsa insan o modeli kendine yakıştıracak şekilde biçimlendirirse iş biter. :lepi: benim kısa ve düz omuzlarımda saçlarım düzken oğlan çocuğu gibi görünüyorum :bbo: ama dalgalı filan yapınca çok tatlı bişey oluyorum zemuszemus kolay kolayda beğenmem hiç kendimiii lülülülülülü

bide bu beren saatin saçınada bayılıyorum kendide süper hatun o ayrı bi konuda nası yapılcak bunun saçları gerçekten

Son düzenleme:
Back