Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım ya lütfen bir ara su linkte tarif ettiğim sac sekline bakar mısın uzun zamandır arıyorum bulamıyorum ya...http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...9826-su-sac-modelinin-adi-allah-askinaaa.html

dediğini çok iyi anladım canım:))tek yapman gereken şu..banyodan çıkıyosun saçın hafif nemli saçını tutamlara ayırıp parmağanla döndürüyosun ama topuz gibi fln değil..saçını kendi etrafında döndürüyosun yani..sonra kendi halinde kurumaya bırakıyosun..işte bu kadar tatlım saçının her yerine bunu yapıyosun ama doladığın tutamın aynı kat üzerinde olmasına dikkat et mutka..sonucu yazarsan çok sevinirimzemuszemus

arkadaşın dediği böyle bir şey olabilir mi acaba.kıvırcık saçlı arkadaşların saçını böyle yapıoduk biz parmağımıza dolaya dolaya tabi bizimki düz olduğu için olmuyodu ben de çok beğeniyorum bunu

$5814_121234393778_117761123778_2453937_5801404_n.jpg
işte bu saç...

Eklentiler

• $l_ed1aede713ba42eaaac40204ed652277.jpg
    $l_ed1aede713ba42eaaac40204ed652277.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 53
canım şu saçı nasıl yapabilirim.burada tost var ama ben tost yapmadan düz saça uygulamak istiyorum bunu.yanları ve arkayı nasıl yapmış.resmin üzerine tıklayarak büyük görebilirsina.s.

canım şu saçı nasıl yapabilirim.burada tost var ama ben tost yapmadan düz saça uygulamak istiyorum bunu.yanları ve arkayı nasıl yapmış.resmin üzerine tıklayarak büyük görebilirsina.s.

canım saçta çok fazla krepe var hemen hemn saçın tamamında..krepe yapıp saçını kabartıyosun tabi bu resimde tost olduğu içinde bu kadar kabarık duruyo..krepe yaptıktan sonra saçını geriye doğru üstten üstten tara..yanlardan bi miktar saç al onu arkandaki saçların arasına sokup tel toka tak..saçın kabarık olduğu için bu tokalar asla gözükmez emin ol..aynı işlemi diğer tarafada yaptğında bu sonucu alırsın..

canım bi şey sorcam
tel toka ile geride saçı tutturduğumda o saçlar aşağı düşmez mi
şimdi resim koyuyorum oklarla gösterdim anlatmak istediğim şeyi

ya gerçekten süpersinn bazı modelleri bende merk ediyrdum kndimce öğrenmiş oldumm :)
bende sana saç kesimi vee saç modelleri sorcaktım :):)
benm saç kabarık,dalgalı,ve çokdu..gttm kat attırdım.perçemide emo perçemi yptım ama pişman oldumm saçlarım az göründü ama perçem canımı sıkıyorr yasemin ergene nin perçemi gbi ypcam ama resimlerini göstermek isitoyrum hepsi aynı perçemmi ve çok hoş dalgalı ypmış perçmleride nasıl ypcam bnada söylersin inş :)

linkle vermek zorndayım :)
Imageshack - dsc00417ahr.jpg

Imageshack - 14215534

özllkle bu çk hoş olmuş yaa
http://img98.imageshack.us

/i/85339373.jpg/

Imageshack - 67799058

Imageshack - 92953432

Imageshack - 91122248

Imageshack - 15361195
Imageshack - 61642341

Imageshack - 32275370

Imageshack - 60339448

okuL bşLamadn bir şekL vermeyLİmm dalgaları çok hoşuma gidiyo..perçemLeride nasıL daLgaLı ypmış acaba en sondaki sac topLayışı nıda merk ettim ..şimdiden tşk ederim:)

bu örgüler nasıl yapılıyor? :kedi: çok merak ediyorum özellikle 1.sini, çok hoş duruyor. alkisalkisalkis yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :sm_cool:

Mrblar çok güzel bir paylaşım alanı olmuş canımmm gerçekten ihtiyacımız olan bişey bu.. Eğer vaktin varsa bende bi konuda yardımını isticektim.. Saçlarım belime kadar geliyor düzleştirici kullanmadığım zaman oldukça hacimli ve gür bir yapıya sahip uçları hafif dalgalı. Ancak banyodan çıkıp kurutunca öyece kullanamıyorum nasıl desem çırçıl çırçıl oluyor saçlarım birde şöyle b ir sorunum var ki üst kısmında yani tepemdeki saçlarda yana dökülüyor yanları çok kabarık kalıp başımın üst kısmında saç yokmuş gibi oluyor bunun için önerebileceğin bir kesim ya da bir yöndem var mı acaba? Çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir..

slm canım ben bi model daha soracaktım:

bu saça belikli bantlar takılmış sanırım.ama eğer gerçek belikse de ben belikli bant alarak o kısmı halledeceğim.merak ettiğim tepe ve arka kısmı?nasıl öyle duruyor..

ama üst taraftaki saç simit gibi yuvarlanmış olarak duruyor canım dikkat edersen ya krepe değil gibi:)

Back