Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
merhaba :) ben daha çok doğal dalgaları nası yaratabileceğimizi merak ediyorum. saçlarım bayaa kısa, omuzlarımda. jöle sürünce bişeye benzemiyolar :çok üzgünüm: sürekli maşa yapıp da uçlarını yakmak istemiyorum açıkçası.. zamanında mahvettim çünkü saçlarımı. sosis bigudi ya da normal bigudiyle mi yapsam... püffffff. :(

Krepe yapmak icin bir oneri..
Tarark yerine dis fircasi kullanabilirsiniz..Gerci bunun icin ozel fircalar da var ama alamayan bulamayan arkadalr kullanmadiklari bir dis fircasi ile de yapabilirler..hem boylece cok karismaz saclar..Krepe yaptiktsan sonra da firca ile ustu hafifce tarayabirler..Elektiriklenme olmus gibi gorunmesin diye :)

dalgalsacmodelleri154.jpg

canım bunlar nasıl oluyo diğerleri gibi maşa dalgası istemiyorum yapıldığı çok belli oluyo lüle lüleopuyorumnanaktanzaten maşamda yok ince saç düzleştiricim var nasıl yapabilirim böyle dalga saçlarımda gür değil ayrıcalaelaelaelaelae

iyi bi teknik var videoda yani böyle ne güzel s s oluyo saçlar böyle az az alırsam güzel olur sağol canım çok teşekkür ederim =)

DAĞITIP DAĞITMAMAK ıZıN ELıNıZDE TABıı kaydirigubbakcemile3 REMıNGTON D1001 SPıN CURL ADI VE 130-140 TL CıVARI FıYATI VAR... KOLERA SAÇINDAN BAHSEDEN ARKADAŞIMA BELKı YARARI OLUR..

ya gerçekten süpersinn bazı modelleri bende merk ediyrdum kndimce öğrenmiş oldumm :)
bende sana saç kesimi vee saç modelleri sorcaktım :):)
benm saç kabarık,dalgalı,ve çokdu..gttm kat attırdım.perçemide emo perçemi yptım ama pişman oldumm saçlarım az göründü ama perçem canımı sıkıyorr yasemin ergene nin perçemi gbi ypcam ama resimlerini göstermek isitoyrum hepsi aynı perçemmi ve çok hoş dalgalı ypmış perçmleride nasıl ypcam bnada söylersin inş :)

linkle vermek zorndayım :)
Imageshack - dsc00417ahr.jpg

Imageshack - 14215534

özllkle bu çk hoş olmuş yaa
http://img98.imageshack.us

/i/85339373.jpg/

Imageshack - 67799058

Imageshack - 92953432

Imageshack - 91122248

Imageshack - 15361195
Imageshack - 61642341

Imageshack - 32275370

Imageshack - 60339448

okuL bşLamadn bir şekL vermeyLİmm dalgaları çok hoşuma gidiyo..perçemLeride nasıL daLgaLı ypmış acaba en sondaki sac topLayışı nıda merk ettim ..şimdiden tşk ederim:)

çok teşekkür ederim güzel sözlerin için tatlım..resimlerde tüm perçemler aynı model..en çok beğendiğin modelde perçem düzleştiriciyle dalgalandırılmış..toplu olanda ise perçem dışa kıvrılmış ama dalga verilmemiş..sonra saçı ortadan toplamış gayt kolay bi model canım..umarım yardımcı olabilmişimdir..

Mrblar çok güzel bir paylaşım alanı olmuş canımmm gerçekten ihtiyacımız olan bişey bu.. Eğer vaktin varsa bende bi konuda yardımını isticektim.. Saçlarım belime kadar geliyor düzleştirici kullanmadığım zaman oldukça hacimli ve gür bir yapıya sahip uçları hafif dalgalı. Ancak banyodan çıkıp kurutunca öyece kullanamıyorum nasıl desem çırçıl çırçıl oluyor saçlarım birde şöyle b ir sorunum var ki üst kısmında yani tepemdeki saçlarda yana dökülüyor yanları çok kabarık kalıp başımın üst kısmında saç yokmuş gibi oluyor bunun için önerebileceğin bir kesim ya da bir yöndem var mı acaba? Çok karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir..

çok teşekkr ederim canım ya biraz olsun yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana..öncelikle haftada 1 kez eğer saçın yağlı değilse bakım yağlarını kullanmanı öneririm..hoşlanmadığın o görüntü için önerim saç diplerine biraz krepe yapmalısın..diplerdeki o basıklık gidicek saçın çok daha havalı olacaktır..ama dikkatli ol çünkü saçların gürmüş krepeyi abartırsan çok fazla kabarabilir..o yüzden sadece saç diplerine krepe yapmalısın tatlımopuyorumnanaktan

slm canım ben bi model daha soracaktım:

bu saça belikli bantlar takılmış sanırım.ama eğer gerçek belikse de ben belikli bant alarak o kısmı halledeceğim.merak ettiğim tepe ve arka kısmı?nasıl öyle duruyor..

canım resmi göremiyorum:uhm:resim açıldı tatlım aynen verdiğim cevap geçerli saçın arka kısmında krepe varsa ve sıkı bi bant takarsan yuvarlak daha doğrusu yassı bi şekil alabilir..bantta örgü saç bantı canım

Son düzenleme:
ama üst taraftaki saç simit gibi yuvarlanmış olarak duruyor canım dikkat edersen ya krepe değil gibi:)

canım resmi göremiyorum ama bi şeyler canlandı kafamda saçın arka kısmında krepe varsa ve sıkı bi bant takarsan yuvarlak daha doğrusu yassı bi şekil alabilir resmi tekrar yüklersen iice yardımcı olabilirm..

merhaba :) ben daha çok doğal dalgaları nası yaratabileceğimizi merak ediyorum. saçlarım bayaa kısa, omuzlarımda. jöle sürünce bişeye benzemiyolar :çok üzgünüm: sürekli maşa yapıp da uçlarını yakmak istemiyorum açıkçası.. zamanında mahvettim çünkü saçlarımı. sosis bigudi ya da normal bigudiyle mi yapsam... püffffff. :(

mrb canım ben daha önce hiç bigudi kullanmadım ama saçlarını yıpratmadan dalgalndırmak istiyosan bigudi kullanabilirsin..ayrıca gazeteyle fln da saçı dalgalandırıyolarmış..sende deneyebilirsin..

Krepe yapmak icin bir oneri..
Tarark yerine dis fircasi kullanabilirsiniz..Gerci bunun icin ozel fircalar da var ama alamayan bulamayan arkadalr kullanmadiklari bir dis fircasi ile de yapabilirler..hem boylece cok karismaz saclar..Krepe yaptiktsan sonra da firca ile ustu hafifce tarayabirler..Elektiriklenme olmus gibi gorunmesin diye :)

teşekkürler önerin için tatlım değişik fikirler sunulması çok hoş gerçekten

Back