Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sırf böyle görünmk için yrn gidip kahkül kestiricem:) ben kuaföre nasıl tarif etmem gerektiğini ve nasıl bu şekilde hacimli durabilceğini sormak istedim:)

hareketli kahkül diyince keser canım her yerde aynımıdır bilmiyorum ama..iri bi fırçayla bi kez fön çekersin her gün canım anında forma girer zaten..opuyorumnanaktan

blake-lively-31808.jpg

peki bu şekilde dağınık nasıl yapabilirim?Kahkül kestirmekten vazgeçicem sanırım bana yakışırmı emin değilim.Bide nasıl bu kadar yumuşak görünebiliyor saçlar sanki çok hafifmiş gibi yapısından mı?

blake-lively-31808.jpg

peki bu şekilde dağınık nasıl yapabilirim?Kahkül kestirmekten vazgeçicem sanırım bana yakışırmı emin değilim.Bide nasıl bu kadar yumuşak görünebiliyor saçlar sanki çok hafifmiş gibi yapısından mı?

canım saçlara öncelikle form verilmiş saçın dalgalıysa eğer braz köpükle yapabilirsin değilse de maşayı saçında çok tutmadan çok kalın tutamlar aldıktan sonra köpükle iice karıştır saçlarını..daha sonra önlerden biraz bırakıp tel tokayla yarım topladığında bu şekilde olur tatlım..bu resimdeki kızın saçları çok ince telli ve sönük saçın yapısından kaynaklanıyo ama bakımlarla çok güzel saçlara kavuşabilirsin tatlım..

benimde ince telli ama pek sönük diildir.Uğraşılmamış duruyo ama uğraşılmış demekki:ecrin_bebek:

cnm maşa yapmadan once duzlestırıyomusunuz sacınızı.duzlestırdıkten sonra maşa tutmaz fln dıyolar ben hıc denemedım gercı ama

meraba hemserim sana bişi sorucam.avon sprey vaks tan bahsetmişin.sprey vaks nasıl bişi kuru mu ıslak mı saca uyguluyosun.bi de sert mi oluo kullandıında sacın merak ettim .dalgalandırmak için kullanılıo.ay amma soru sordum her neyse canm cevap veririsen cok memnun olcam

cnm çok güzel bir topik açmışsın çok teşekkürler burda britneyin saçı nasıl yapılmış

Eklentiler

• $45284_aaaaaa_122_499lo.jpg
    $45284_aaaaaa_122_499lo.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 64
  • $98.JPG
    $98.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 72
canım videolar için sağol saç düzletiricisi ile saçı kıvırmak süpermiş ya hayatta aklıma gelmezdi adı saç düzleştiricisi ama maşallah maşadan yada bigudiden daha güzel ve çabuk kıvırcıklar yapıyor vallaha

canm benim saçım zaten kıvırcık ve omuzlarımda yıkayıp jöleleynce faln hoş oluo ama ben bu resmdeki gbi yapmak istiyorum saçımı nasıl olucakk ?*

kivircik-4.jpg

canım öncelikle teşekkür ederim yardımlarından dolayı:) benim saçım dalgalı uçları özellikle ama şekilsiz dalgaları maşa ile yıpratmak istemiyorum bigudi kullanmak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım... iri dalgalı ve doğal görünümlü olması için ne tür bigudi kullanmak lazım öncesinde ve sonrasında bişey kullanmak gerek mi jöle sprey gibi...bide saçım kuru mu nemli mi olmalı.. çok soru sordum galiba:kedi: şimdiden teşekkür ederim canım:1hug:

cnm maşa yapmadan once duzlestırıyomusunuz sacınızı.duzlestırdıkten sonra maşa tutmaz fln dıyolar ben hıc denemedım gercı ama

valla canım bazılarının saçı düzleştirdikten sonra maşa tutmuyo..zaten maşa yapçaksın düzleştirmene hiç gerek yok saçın maşa tutsa bile düzleştirerek kendini yormuş olursun..

meraba hemserim sana bişi sorucam.avon sprey vaks tan bahsetmişin.sprey vaks nasıl bişi kuru mu ıslak mı saca uyguluyosun.bi de sert mi oluo kullandıında sacın merak ettim .dalgalandırmak için kullanılıo.ay amma soru sordum her neyse canm cevap veririsen cok memnun olcam

merhaba hemşerimm..sprey vaksı kuru yada nemli saça uygulayabilirsin farketmez..nemli saça uygulayınca daha sert oluyo kuruda daha doğal duruyo..dalgalandırmak için kullanabilirsin ben krepe yaptığımda sabitlemek için de kullanıyorum..opuyorumnanaktan

hemso bide su sac nasıl yapılır bi anlatsana.yani o topuzun etrafına o sacı nerden bulmusta örmüş bi anlasam
009fby27.jpg

bu saçın yapılışı acayip kolay hemşehrim..şimdi saçını normal topluyosun lastik tokayla sonra kuyruğnu tokanın etrafında döndürerek topuz yapıyosun..o örgü gibi duranda toka hani bant olarak kullanılanı flnda var ya onlardan işte..renk bijuteride bant şeklinde olanı vardı toka gibi olanı da mutlaka vardır..sonra o örgü tokayı da bir güzel topuzuna takıyosun ve bu modeli elde ediyosun..opuyorumnanaktan

cnm çok güzel bir topik açmışsın çok teşekkürler burda britneyin saçı nasıl yapılmış

size faydalı olabiliyosam ne mutlu bana canım..şimdi öncelikle saçın dalgalıysa bi güzel düzleştiriyosun ardından saçını ince ince ayırıp sprey jöle veya vaksı dipten uca kadar sürüyosun saçlarının tamamına bu işlemi uyguluyosun..bu kadar tatlım biraz uğraştırabilir ama çok hoş bi model çıkıcak ortaya..kaydirigubbakcemile5

Back