- Konu Sahibi kelebekcik
hilal cnm sen saç şekillerinin fotosunu koysann?
nasıl saç şekilleri canım?kendi beğendiklerimden mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hilal cnm sen saç şekillerinin fotosunu koysann?
kendinde denediğin yani mesela krepe:))))
düzeleştiriciyle de yapabilirsin tatlım mesela ben bu gün öyle yaptım arkalara krepe önüm perçem haricinde dağınık ve iri iri dlgalar..düzleştiricin ince mi canım?
Evt düzleştiricim ince..a.sYalnız denemiştim düzleştiriciyle bukle yapmayı ama hiç beceremedm..Nasıl yapıorsunuz yahu :kedi:
Bu arada burda dalgalar iri mi ya bana daha ince dalgalar gibi gelmişti, ben ince dalgalar halince ve dağınık olsun istiyorum ama..fisfisfis
hilalcım bende dağınık topuzu soracaktım.saçımı katlı kestirdim daha kolay dağınık topuz yapmam gerek ama yapamıyorum bi türlü.hep balerin topuzu gibi oluyor...![]()
![]()
evet ya ben de dağınık topuz yapamıyorum. ama saçlarım düz. uzman tv de bi video izlemiştim. dalgalı saça yapıyorlardı. hatta kıvırcık bile diyebilirim. onların yaptığı gibi yaptım. ama saçlarım dalgalı / kıvırcık olmadığı için hiç benzemedi.[/QUOTE
tatlım dağınık topuzdan bahsettim biraz istersen bide o şeklde dene
ilk resim hadisenin saçından daha basit canım krepe derdi falan yok bunda diplerden başlanmş maşaya ama ters maşa değil hayatım düz maşa..düz maşa dediğimde saçı maşaya sararken saç maşanın altından geçirilip sarılıyo biliyosun dimi?iki modelde harika çok zevklisin
yine ben :)
bu arada google de araştırdım şu krepe işini (nedense bu kelimeyi her duyduğumda aklıma krep geliyor :))
tamam ben anladım şimdi bildiğimiz kabartma yöntemiymiş ben bunu zaten senelerdir yapıyorum tarağıda özel kuaför malzemeleri satılan yerden almıştım
ama saç düzleştiri ile saç kıvırma hakkında biligiyli bekliyorum yinede canım sağol
canım arkadaşın seçtiği modeller benimde hoşuma gidiyo ama dediğini anlamadım ben yaa :gitme:maşa yaparken maşayı yere dik olarak tutuyorum ve dışa doğru yani arkaya doğru sarıyorum. diplerden başlamış derken dibine kadarmı sarmış yani?? düz maşa ne canm ya anlatırsan çoouk sevinirim zemuszemuszemuszemus
saol canım ya zati saçım kısa uzayınca hergün sarcam valla bi uzasalar.![]()
nasıl bakım tatlım var mı ozel bişey