Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
düzeleştiriciyle de yapabilirsin tatlım mesela ben bu gün öyle yaptım arkalara krepe önüm perçem haricinde dağınık ve iri iri dlgalar..düzleştiricin ince mi canım?

Evt düzleştiricim ince..a.sYalnız denemiştim düzleştiriciyle bukle yapmayı ama hiç beceremedm..Nasıl yapıorsunuz yahu :kedi:
Bu arada burda dalgalar iri mi ya bana daha ince dalgalar gibi gelmişti, ben ince dalgalar halince ve dağınık olsun istiyorum ama..fisfisfis

hilalcım bende dağınık topuzu soracaktım.saçımı katlı kestirdim daha kolay dağınık topuz yapmam gerek ama yapamıyorum bi türlü.hep balerin topuzu gibi oluyor...:( :(

evet ya ben de dağınık topuz yapamıyorum. ama saçlarım düz. uzman tv de bi video izlemiştim. dalgalı saça yapıyorlardı. hatta kıvırcık bile diyebilirim. onların yaptığı gibi yaptım. ama saçlarım dalgalı / kıvırcık olmadığı için hiç benzemedi.

Evt düzleştiricim ince..a.sYalnız denemiştim düzleştiriciyle bukle yapmayı ama hiç beceremedm..Nasıl yapıorsunuz yahu :kedi:
Bu arada burda dalgalar iri mi ya bana daha ince dalgalar gibi gelmişti, ben ince dalgalar halince ve dağınık olsun istiyorum ama..fisfisfis

canım düzleştiriciyle bukle yapımı sabit konularda var ama kısaca anlatmak gerekirse saçından istediğin kalınlıkta bi parçayı dipten düzleştiricinin arasına alıyosun saçının sol tarafını yapıosan sola sağ tarafını yapıyosan sağa doğru uçlara kadar döndürüyosun tüm işlem bitince dağınık olması için eline köpük sıkıyosun ve saçlarını karıştırıyosun tatlım..işte bu kadar..opuyorumnanaktan

hilalcım bende dağınık topuzu soracaktım.saçımı katlı kestirdim daha kolay dağınık topuz yapmam gerek ama yapamıyorum bi türlü.hep balerin topuzu gibi oluyor...:( :(

canım benm en kolay dağınık topuz şu şekilde olur..önce bi miktar köpüğü veya vaksı elimize alıyoruz daha sonra saçları biraz karıştırıyoruz..perçemin varsa onları bırakıyosun tabiki..sonra saçları altlardan tutam tutam ayırıp tel tokayla yukarda biriktiriosun..harika bi model olucak sonuç olarak..denediğinde buraya yazarsın sonuçları tatlım..veya istersen beğendiğin modelleri koy onu tarif ediyim sanakaydirigubbakcemile5

evet ya ben de dağınık topuz yapamıyorum. ama saçlarım düz. uzman tv de bi video izlemiştim. dalgalı saça yapıyorlardı. hatta kıvırcık bile diyebilirim. onların yaptığı gibi yaptım. ama saçlarım dalgalı / kıvırcık olmadığı için hiç benzemedi.[/QUOTE

tatlım dağınık topuzdan bahsettim biraz istersen bide o şeklde dene

canım çok güzel bilgiler veriyorsun
anlamadığım şu krepe işi resim falan yokmu hiç ya hiç bişe anlamadım vallaha okadarda saç yapma hakkında az çok şeyler bilirim düğünlere falan giderken kendim sarıp toplarım hep saçlarımı
ama bide şöyle bişe var ben almanyada doğup büyüdüğüm içinde krepe sözünü hiç duymadım ondanda olabilir bişe anlamadığım
bide şey sorcam bu saç düzleştirici ile nasıl dalga oluyor ya bi türlü göz onüne getiremedim şu bildiğimiz düzleştirici daha hani saçımızı arasına koyuyoruz aşağıya doğru çekiyoruz????

emeğine sağlık canım

yine ben :)
bu arada google de araştırdım şu krepe işini (nedense bu kelimeyi her duyduğumda aklıma krep geliyor :))
tamam ben anladım şimdi bildiğimiz kabartma yöntemiymiş ben bunu zaten senelerdir yapıyorum tarağıda özel kuaför malzemeleri satılan yerden almıştım
ama saç düzleştiri ile saç kıvırma hakkında biligiyli bekliyorum yinede canım sağol

ilk resim hadisenin saçından daha basit canım krepe derdi falan yok bunda diplerden başlanmş maşaya ama ters maşa değil hayatım düz maşa..düz maşa dediğimde saçı maşaya sararken saç maşanın altından geçirilip sarılıyo biliyosun dimi?iki modelde harika çok zevklisin

canım arkadaşın seçtiği modeller benimde hoşuma gidiyo ama dediğini anlamadım ben yaa :gitme:maşa yaparken maşayı yere dik olarak tutuyorum ve dışa doğru yani arkaya doğru sarıyorum. diplerden başlamış derken dibine kadarmı sarmış yani?? düz maşa ne canm ya anlatırsan çoouk sevinirim zemuszemuszemuszemus

yine ben :)
bu arada google de araştırdım şu krepe işini (nedense bu kelimeyi her duyduğumda aklıma krep geliyor :))
tamam ben anladım şimdi bildiğimiz kabartma yöntemiymiş ben bunu zaten senelerdir yapıyorum tarağıda özel kuaför malzemeleri satılan yerden almıştım
ama saç düzleştiri ile saç kıvırma hakkında biligiyli bekliyorum yinede canım sağol

merhaba canım düzleştirici ile bukle yapmada sözler pek yeterli olmuyo diye düşündüğüm için uzun bi arayıştan sonra bu videoyu buldum düzleşticiniz ne kadr inceyse yaptığınız işlem o kadr güzel olur ayrıca bu videodaki kız ortalardan başlıyo yapmaya o yüzden sadece uçlarda gibi duruyo sizler dipten başlarsanız çok daha güzel olur..saç tutamlarını çok kalın almamaya dikkat edin arkadaşlar..
işte saç düzleştiricisi ile bukle yapımı videosu
Anne Kaz: Saç düzleştiricisi ile bukle yapmak

işte buda krepe yapımı videosu
Krepe nasıl yapılır? - UZMAN TV
işinize yarayacağını umuyorum

canım arkadaşın seçtiği modeller benimde hoşuma gidiyo ama dediğini anlamadım ben yaa :gitme:maşa yaparken maşayı yere dik olarak tutuyorum ve dışa doğru yani arkaya doğru sarıyorum. diplerden başlamış derken dibine kadarmı sarmış yani?? düz maşa ne canm ya anlatırsan çoouk sevinirim zemuszemuszemuszemus

canım maşayı sarmaya diplerden başlarsan daha güzel olur..ters maşa eline aldığın tutamı maşanın üstünden dolamaya başlayarak elde ediliyo..düz maşa da ise tutamı maşanın altından sarmaya başlıyosun..inş anlatabilmişimdir tatlımopuyorumnanaktan

sırf böyle görünmk için yrn gidip kahkül kestiricem:) ben kuaföre nasıl tarif etmem gerektiğini ve nasıl bu şekilde hacimli durabilceğini sormak istedim:)

Back