- Konu Sahibi kelebekcik
-
peki bu şekilde dağınık nasıl yapabilirim?Kahkül kestirmekten vazgeçicem sanırım bana yakışırmı emin değilim.Bide nasıl bu kadar yumuşak görünebiliyor saçlar sanki çok hafifmiş gibi yapısından mı?
benimde ince telli ama pek sönük diildir.Uğraşılmamış duruyo ama uğraşılmış demekki:ecrin_bebek:
cnm maşa yapmadan once duzlestırıyomusunuz sacınızı.duzlestırdıkten sonra maşa tutmaz fln dıyolar ben hıc denemedım gercı ama
meraba hemserim sana bişi sorucam.avon sprey vaks tan bahsetmişin.sprey vaks nasıl bişi kuru mu ıslak mı saca uyguluyosun.bi de sert mi oluo kullandıında sacın merak ettim .dalgalandırmak için kullanılıo.ay amma soru sordum her neyse canm cevap veririsen cok memnun olcam
hemso bide su sac nasıl yapılır bi anlatsana.yani o topuzun etrafına o sacı nerden bulmusta örmüş bi anlasam
cnm çok güzel bir topik açmışsın çok teşekkürler burda britneyin saçı nasıl yapılmış
canm benim saçım zaten kıvırcık ve omuzlarımda yıkayıp jöleleynce faln hoş oluo ama ben bu resmdeki gbi yapmak istiyorum saçımı nasıl olucakk ?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?