Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim saçlarım dalgalı ama çok kabarık sanki tel tel ayrılıyomuş gibi pofidik sırnaşık şey
saçımı bu model kestirsem saç nasıl durur sence ve bide tabi bu saç nasıl yapılıyo :1hug:

bu kadının her haline bayılıyorum canım canım canımmmmmmmm

v103.jpg

benim saçlarım dalgalı ama çok kabarık sanki tel tel ayrılıyomuş gibi pofidik sırnaşık şey
saçımı bu model kestirsem saç nasıl durur sence ve bide tabi bu saç nasıl yapılıyo :1hug:

bu kadının her haline bayılıyorum canım canım canımmmmmmmm

v103.jpg

ay bayılırım kabarık saçlaraa:teytey:canım ya saçının resmini görmeden tam olarak bi şey diyemem istersen bi resim koy..bu şekilde kestirceksen de çok fazla kısaltma kabarma riskini göz önünde bulundur..onun dışında saçın dalgalıymş ztn ve bu modelide eminm ki kaldırır..ama çok kısaltmamak şartıyla..bu saçta hafif bi maşa olbilir ama senn saçın ztn dalgalıymış bi köpük alırsın saçlarını öne atıp mıncıklarsın(başka bi tabir gelmedi aklıma yaamafoldumben)sonra geriye atıp olmayan yerleri bi daha elden geçirirsin..tabi bu modeli maşayla da elde edebilirsin..uçları hafif maşalayıp ellerinle bi güzel açarsın..sabitleyip bana teşkkr edersin canımkaydirigubbakcemile3

merhaba canım beğenmene çok sevindim elimden geldiği kadarıyla herkese yardımcı olamaya çalışıyorum..ilk olarak saçı elinde olan en ince maşayla sarıyosun ve diplerden başlıyosun..bu işlemi bitirdikten sonra saçı bir güzel krepeliyosun..daha sonra ister saçını ortadan ayır istersen yandan..önden bi miktar saç alıyosun ve elinle hafif şekil verip tel toka tutturuyosun..diğer tarafa da aynı işlemi yapınca bu saç modelini elde etmiş olursun:lepi:

cok cok saol canım cok seviyorum bu kızın saclarını ya denedim bi kere olmamıştı deniycem hatta foto çekebilirsem koyucamda sacım da bu boyutlarda zaten hihoyyyt tekara saol öptüm kaydirigubbakcemile4

ay bayılırım kabarık saçlaraa:teytey:canım ya saçının resmini görmeden tam olarak bi şey diyemem istersen bi resim koy..bu şekilde kestirceksen de çok fazla kısaltma kabarma riskini göz önünde bulundur..onun dışında saçın dalgalıymş ztn ve bu modelide eminm ki kaldırır..ama çok kısaltmamak şartıyla..bu saçta hafif bi maşa olbilir ama senn saçın ztn dalgalıymış bi köpük alırsın saçlarını öne atıp mıncıklarsın(başka bi tabir gelmedi aklıma yaamafoldumben)sonra geriye atıp olmayan yerleri bi daha elden geçirirsin..tabi bu modeli maşayla da elde edebilirsin..uçları hafif maşalayıp ellerinle bi güzel açarsın..sabitleyip bana teşkkr edersin canımkaydirigubbakcemile3

resim koyamam ki ama ben kapalıyım :)
köpük elektriklenmesin diye mi kullanılıyo hep duyuyorum ama neden kullandıklarını hiç bilmiyorum =)
çok çok çokkkkk teşekkürler a.s.

Son düzenleme:
aa canım şimdi aklıma geldi sorayım dedim maşaya saçı sarmadan önce sprey falan sıkmam gerekir mi hiç sevmiyorum o tarz seyleri de cabuk bozulur mu sıkmasam

aa canım şimdi aklıma geldi sorayım dedim maşaya saçı sarmadan önce sprey falan sıkmam gerekir mi hiç sevmiyorum o tarz seyleri de cabuk bozulur mu sıkmasam

bütün işlemi bitirdikten sonra sıkıcaksın canım sarmadan sıkarsan krepe yapman çok zor olur..ama saç krepeli olduğu için kolay kolay bozulmaz o yüzden çok fazla sprey sıkıp doğallığını bozma bencea.s

resim koyamam ki ama ben kapalıyım :)
köpük elektriklenmesin diye mi kullanılıyo hep duyuyorum ama neden kullandıklarını hiç bilmiyorum =)
çok çok çokkkkk teşekkürler a.s.

kusura bakma canım bilmiyodum:1no2:köpük sprey vaziffesini görüyo ama spreyden daha doğal duruyo genelde bu tür saçlarda köpük kullanmk daha doğru oluyo..rica ederim bu arada:1hug:

peki =) ya yine sonradan aklıma geldi şimdi yapıyım diyorum sıkıldım da onun için saçımı düz bi forma getirmem gerekir mi kendi saçımda dalgalı da ?

Ben saçımı normalde hep düz kullanırım yani genelde düzleştiriyorum..Ama bu dalgalı modeli çook beğendm ama maşam yok:çok üzgünüm: Bu model başka türlü yapılmaz mı yani maşa olmadan? İlla maşayla yapılcaksa da nasıl yapılır?kaydirigubbakcemile4

Çok güzel yaa böyle dağınık dalgalar olsun istiyorum...-tatlicadiarzu-

Ben saçımı normalde hep düz kullanırım yani genelde düzleştiriyorum..Ama bu dalgalı modeli çook beğendm ama maşam yok:çok üzgünüm: Bu model başka türlü yapılmaz mı yani maşa olmadan? İlla maşayla yapılcaksa da nasıl yapılır?kaydirigubbakcemile4

Çok güzel yaa böyle dağınık dalgalar olsun istiyorum...-tatlicadiarzu-

düzeleştiriciyle de yapabilirsin tatlım mesela ben bu gün öyle yaptım arkalara krepe önüm perçem haricinde dağınık ve iri iri dlgalar..düzleştiricin ince mi canım?

canım yaptım ama gün ışığı olmadığı için fotoda belli olmuyo saçım siyah digitalinde kaybetttm bulamıorm bi türlü şarjını =( ama aynen dediğin gibi yaptım oldu modeldeki gibi yalnız maşam biraz kalındı daha iri dalgalısı oldu ama oldu yani saol =)

canım yaptım ama gün ışığı olmadığı için fotoda belli olmuyo saçım siyah digitalinde kaybetttm bulamıorm bi türlü şarjını =( ama aynen dediğin gibi yaptım oldu modeldeki gibi yalnız maşam biraz kalındı daha iri dalgalısı oldu ama oldu yani saol =)

canım benm çok sevindim gerçekten resim olmasada memnun olduğunu bilmek güzel..opuyorumnanaktan

Back