- Konu Sahibi kelebekcik
geçenlerde bi konu açılmıştı da pantenin daha etkili olduğu söyleniyordu sizce bu doğru mu:1hug:
açıkçası pantene i hiç denemdim canım bundan çok memnunum onu deneme ihtiyacı duymadım hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçenlerde bi konu açılmıştı da pantenin daha etkili olduğu söyleniyordu sizce bu doğru mu:1hug:
ya ama benim saçlarım baya inatcı canım 2 saattte duzleşiyo ertesi gune kalmıyo bakalım napcam
canım benim saçlarım da dalgalı ve ben elidorun şampuanının yanında harketli bukleler kremini kullanıyorum çok çok memnununm saçımı genelde çok beğenirler ama bi sorum olcak sana ben saçımı yıkadığım ilk gün saçım çok güzel oluyo ama şekli akşam yatınca ertesi gün kalmıyo ne yapmam lazım bunun için sence cnm?
canm benim saçlarım dalgalı ben jöleden nefret ediyoru kalıp gibi oluyor. banyodan sonra saçlarım çok güzel oluyor ama kuruyunca sonuç hüsran oluyor. doğal duracak şekilde banyodan sonraki gibi yapabilirmiyim. saçlarım yanları uzun yaprak dökümünde ceyadnın modelinden. genelde düzleştiriyorum ama bıktm biraz dalgalı kullanmak istiyorum.
benim saçımda çokkkkkkkkkkkk kabarıyor
birde şakaklarımdaki tüylerde uzamıyor..taş çatlasa 5 cm oluyorlar..nefret ediyorum..ne yapayım..yıllardır böyle..tokaylamı gezeyim heppppp..neden diğer saçlarım gibi uzamıyorlar..aslında sadece oraları değil kulaklarımın arkasındaki tüylerde öyle
canım jöle çok kötü görünüyo gerçekten o yüzden vaks kullanabilirsin avonun sprey vaksı var bende ondan çok memnunun ayrıca oriflime saç köpüğü saç müthiş doğal gösteriyo doğal bi görünüm için ya köpük al yada sprey vaks..opuyorumnanaktan
tamam canım çok sağol ben avonun hiç bi ürününü beğenmiyorum ama umarım bu iyidir.orflime saç köpüğümü alayım sence avon vaks mı ikiside yok ikisinden birini alıcam.
melekimsi toka yok gibi duruyo canım dalgalar elle açılmış doğal durması için thalianınkinde de maşa kullanılmış tutamlar kalın alınmş ama elle form verilmilmiş ve diplerden sarılmamş canm daha sonrada perçem haricinde kalan kısım yarım bi şekilde toplanmş ve harika bi model çıkmş ortaya yalnz yarım tolarkan saçların yönünün yukarıya doğru bakmasına özen gösterilmiş..
saol cnm anladım.. bide toplarken saçının yönü yukarı verilmiş dedin yaa onu anladım ve başka yerlerde de görüyorum onu ama ben öle toplayamıyorum onun özel bi toplayış tarzı varmı ben toplarım klasik asagı bakar fisfisfis
evet tatlım özel bi toplayış tarzı var oda şöyle..ellerini kulaklarının üstünden saçlarına geçiriosun ve yukarıya doğru itiyosun sonra yukarda biriktirdiğin saçlarını tel yokayla sabitliyosun..umarım anlatabilmişimdir..yana çekmiyosun saçlarını canım yukarıya doğru istediğin kadar kaldırabilirsin saçlarını
teşekkürler tatlım sayende bir iki şey daha öğrendim :)
youthanasia7 canım yardımcı olabiliyosam ne mutlu banasositosositosaça tost yapılmış öncelikle perçemler bırakılmış ama ardından sıkı bi at kuyruğu yapılmış ve çok fazla krepe uygulannmış başka bi şey yok saçları kısa olduğundan tost ve krepe birleşince iyice kısaltmış ve fotodaki gibi olmuş..burda önemli olan tost..evinde tostun yoksa saçlarını 1 gün önceden ince ince ama çok sıkı bi şekilde ör örmeden önce vaks fln sürebilirsin sabah açıpta krepe atarak bu modeli yapabilirsin canımm