Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım benim şöyle bir sorum olucak saç arkadan toplanıp hafif kabartılıyor çok bğeniyorum bu modeli sanırım krepe diyolar buna bende tam olarak bilmiyorum bana yardımcı olurmusun bu konuda

onu ben de bilmiyordum öğrendim ne olduğunu :lepi: internette arayınca videosu var nasıl krepe yapılır diye link vereyim mi bilemedim yasak olur mu :kafamçokkarıştı ama genel olarak böyle tarakla saç diplerini aşağı yukarı hızlıca yapıyorlar (pek anlatamadım ama.. )

Son düzenleme:
bu şekil bir saçı nasıl yapabilirm ? önler değil de arkaları nasıl yapmışlar böylee.. dümdüz uzun sçalarım war düzken de güzeller ama bu da pek havalıymış zemuszemus
uzunsac.jpg
ya da bunun gibi
jessica-simpson-picture-6(384x500).jpg

canım benm verdiğin her iki modelde aynı birinin saçı yandan ayrık diğerininki ortadan..şöyle yapabilirsin tatlım hani şu kalın maşalar oluyo ya onu kullanıcaksın veya kalın maşan yoksa normal maşayla çok kalın parçalar halinde sarıyosun..ama saçın ortasından başlıosun diplerden değil..maşa işlemi bitince havalı olması için diplere krepe atıyosun..daha sonra maşalı olan kısımları elinle açıson hatta bayağı bi oynuyosun ki tek tek aynı bu resimdekiler gibi ayrılsın..umarım anlatabilmişimdir

canım benim şöyle bir sorum olucak saç arkadan toplanıp hafif kabartılıyor çok bğeniyorum bu modeli sanırım krepe diyolar buna bende tam olarak bilmiyorum bana yardımcı olurmusun bu konuda

tabiki canım..önce saçın krepe yapmak istediğin kısmı krepe tarağıyla ayırıyosun hani şu kuaförlerde oluyo uçları sivri..ayırdığın kısmı serbest bırakıp kalan kısmı topla ki saçların karışmasın..ardından ayırdığın tutamın ön kısmından biraz daha ayıroyusun diplerden uçlara doğru tarakla orta sertlikte tarıyosun..yani ayırdığın tutamı tekrar tekrar ayırıp bu işlemi yapıosun..her krepe attığın tutama biraz sprey sıkmalısın..krepe atınca saçların çok kötü olcak en başta ama aldırma sonra bu bölümü arkaya doğru alup hafifçe tarıyosun ki karışmş yyerler düzelsin ama çok tarayıp krepeyi bozma sakın:olmaz:canım sonra topladığın kısmı aç önce yarım sonra da bütün olark bir güzel topla krepen inmesinden korkarsan da arkadan biraz hacim verip 1-2tane tel toka takabilirsin..biraz karışık anlattım sanırımsenağlamaumarım yararlı olabilmişimdir tatlım..

süper anlatmışsın canım ya düzleştiricim var maşam var ama tostum yok. bunu da düşünerek başka bi alternatif sunman çok hoşuma gitti.ama benim saçım bu kızınki kadar kısa değil yani belime gelmek üzere sütyen hizamı geçiyor 5 parmak kadar.
at kuyruğunu sıkıca ve çok tepeden toplamak gerekiyor sanırım. peki benim saçım uzun olduğu için napıyım? tel tokalarla falan tutturarak dağınık topuz yaratmaya çalışsam aynı görüntüyü elde eder miyim? ya da tost mu alsam ki? her gün yapmak çok uğraştırır mı bi fikrin var mı ve saçı çok yıpratır mı tost? cevapların için çok teşekkür ederim..
kaydirigubbakcemile5

canım örgü de aynı tost yapılmş havası veriyo ztn..tost her gün yapıldığında saçı yıpratır ztn tost almadan önce ilk başlarda örerek dene bence..saçın uzunsa tel tokalarla dağınık topuz resimdeki modelden daha güzel olur..ama saça hep tost hem krepe yapınca boyu bayağı da kısalır..at kuyruğu yaparsanda şöyle bi yöntem söliyim..saçını tel tokayla kuyruğunun olacağı yerdetutam tutam alıp bu tutamları katlayıp katladığın yerden tel toka takarsan saçının boyu daha kısa olur kalan yerleri de at kuyruğu yaparsın..çıt çıt kullandığımda çok uzun olmasın diye o şeklde topluyodum..opuyorumnanaktan

canım örgü de aynı tost yapılmş havası veriyo ztn..tost her gün yapıldığında saçı yıpratır ztn tost almadan önce ilk başlarda örerek dene bence..saçın uzunsa tel tokalarla dağınık topuz resimdeki modelden daha güzel olur..ama saça hep tost hem krepe yapınca boyu bayağı da kısalır..at kuyruğu yaparsanda şöyle bi yöntem söliyim..saçını tel tokayla kuyruğunun olacağı yerdetutam tutam alıp bu tutamları katlayıp katladığın yerden tel toka takarsan saçının boyu daha kısa olur kalan yerleri de at kuyruğu yaparsın..çıt çıt kullandığımda çok uzun olmasın diye o şeklde topluyodum..opuyorumnanaktan

tamam canım deneyeceğim bunu hatta iyi olursa resim bile koyarım :lepi:

tamam canım deneyeceğim bunu hatta iyi olursa resim bile koyarım :lepi:

evet canım ya harika olur hatta bütün arkadaşlar denediği modelleri buraya koyabilirler..çok içinize sinmese bile koyun bence hataları düzeltip neler yapmamız gerektiği konusunda konuşabiliriz..böylece daha verimli olur diye düşünüyorum..hepinizi öpüyorumm

canım benm verdiğin her iki modelde aynı birinin saçı yandan ayrık diğerininki ortadan..şöyle yapabilirsin tatlım hani şu kalın maşalar oluyo ya onu kullanıcaksın veya kalın maşan yoksa normal maşayla çok kalın parçalar halinde sarıyosun..ama saçın ortasından başlıosun diplerden değil..maşa işlemi bitince havalı olması için diplere krepe atıyosun..daha sonra maşalı olan kısımları elinle açıson hatta bayağı bi oynuyosun ki tek tek aynı bu resimdekiler gibi ayrılsın..umarım anlatabilmişimdir

çok teşekkür ederim en kısa zamanda deniycemm hihoyyyt:sm_cool:zemuszemusopuyorumnanaktan

tamam canım çok teşekkürler birde benim alınımdaki tüylerden nefret ediyorum onlar için öb,nerceğin bişe varmı?

canım benm küçük küçük saçlardan mı bahsediyosun?eğer öyleyse limon sprey vaks gibi şekillendiricilerle onları diğer saçlarına yapıştırabilirsin..ben bazen perçemimin en kısa kısmını abartıp çok kısaltıyorum ozamnlar birazcık krepe yapıyorum o kısma sonra sprey sıkıp normal kısma yapıştırıyorum..işine yarar inşopuyorumnanaktan

canım benm küçük küçük saçlardan mı bahsediyosun?eğer öyleyse limon sprey vaks gibi şekillendiricilerle onları diğer saçlarına yapıştırabilirsin..ben bazen perçemimin en kısa kısmını abartıp çok kısaltıyorum ozamnlar birazcık krepe yapıyorum o kısma sonra sprey sıkıp normal kısma yapıştırıyorum..işine yarar inşopuyorumnanaktan

tamam canım çok sağol opuyorumnanaktan

Back