en buyuk sansınız eşiniz sızn yanınızda olduğu için kv. olacak kadınıda takmayın bak ne güzel bebeğiniz var eşiniz yanıızda
Tesekkur ederim okudugun icin canim.Herkesin bir imtihani oluyor iste bu hayatta.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sanada Allah kolaylik versin cnm cok zor boyle insanlari idare etmek.O laftan sonra o eve kira odeyecegine baskasina odersin.Insanin cok zoruna gidiyor boyle seyler bilirim.Yardimda etme ama kotude davranma oyle degil mi.Insan ne yapacegini sasiriyor.okurken gozlerm.doldu yasadiklarm gozumun onunden gecti boyle gider benmkide ayni 2 tane evi var ben kirada oturuyorm kendi evine oturmam icin kira istiyor benden kiraci o kadar veriyor diyor herseyimi bende kendm yaptm hcbrsey almadilar bana daha gecen oturuyordk esim birsey soyledi bende cvp verdm bana sen sus diyor kalp hastasi diye uzmek istemiyorm ama.insaninda canindan bezdiriyorlar
bazen hayatinin merkezi olarak sectigin insan hayatinin icine sici.....gidiyor umarim allah kslbine merhamet verir brnimde senden farkim yok cnm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canm cok uzuldum
Aynen oyle cnm cok dogru.Neydim ne oldum diyor insan.Ne mecburiyetim var bunlara dayanmaya diyorsun.Ben kimseye yapmiyorum boyle oda yaomasin diyorsun ama nerde oyle adalet...Allah yardimcin olsun seninde
Dilekderin kusura bakma yaa sana yazmışım
Sanada Allah kolaylik versin cnm cok zor boyle insanlari idare etmek.O laftan sonra o eve kira odeyecegine baskasina odersin.Insanin cok zoruna gidiyor boyle seyler bilirim.Yardimda etme ama kotude davranma oyle degil mi.Insan ne yapacegini sasiriyor.
oraya 750 vericegine buraya 550 ver diyor hc degilse 200 tl cebnde kalsn 200 tl icin yuvamida yiksin hep beraber rahatlayalm.
Eşinde sende mesafe koyacaksınız.. Hem öyle bir mesafeki ya sana saygı duyacaklar(tabiki sende onlara) yada hem oğullarından hemde torunlarından olacaklar.. Başta eşin hayırsız evlat olacak,nankör olacak, kaynanan hastalanacak,görümcen hergün psikolojik baskı yapacak, sen beyin yıkayan şeytan olacaksın....olacakta olacak yani.. Ama eğer bu oyunların hepsine göğüs gererseniz en sonunda saygı içerisinde bir aile olacaksınız.. Sevgide zamanla gelir(belki) eşin tutumunu bu şekilde göstermezse sonunda oda bıkar ve boşanmayla sonuçlanır... Zor bir dönem sizi bekliyor ama emin ol sonunda huzur var.. Allah yardımcınız olsun
kotu olanlar kazaniyor iyilerin yeri yok bu funyada ben esim icin okulumu hayatimi gelecehimi biraktim o ne yapti bir pul niyetine harcadi beni
oraya 750 vericegine buraya 550 ver diyor hc degilse 200 tl cebnde kalsn 200 tl icin yuvamida yiksin hep beraber rahatlayalm.
Tovbe tovbe 200 tl icin huzurunu bozar mi insan.Iste anlamiyorlar yada anlamamazliga vuruyorlar.Halbuki insan evladi rahat etsin huzurlu olsun istemeli.Bizim icin degils3 bile cocuklari icin.
onlarin ogullarini sevdikleri felan yok bide benm kaynvalide dul 2 tane bekar kaynm var dusun birak ev vermeyi 6 ay boynca ayni evde oturuym diye bana cekirdek.bile almadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?