Yapilanlari unutamiyorum.

kedicikkk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
152
5
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar;
3yilik evliyim.Ilk zamanlar esimin ailesiyle cok iyi gecinirdik.Cok severdim kendilerini.Dugunumuz oldu herseyin en ucuzuna kacildi ses etmedim.Oturacagimiz evin depozitosunu bile cebimden odedim sorun etmedim.Neyse bir zaman gecti ne zaman maddi sikintimiz olsa yok dediler bir ay sonra araba almalar falan..Gozumuz yok cok sukur ama genc insaniz bizde ozeniyoduk hep ama daha cok nispet yapmayi tercih etti kayinvalidem.Kiracilik zor yasayanlar bilir ufacik bir ev alalim dedik devede kulak bir miktar yardimlari oldu.Sonra basimiza kakilmaya baslandi.Sayemizde ev sahibi oldunuz imalari.Bizim ev demeler.Benimde onuruma dokundu vaz gectik o evden kendi imkanlarimizla birseyler yaptik.Sonra kayinvalidemin derdi cocuk oldu.Bizimde cocugumuz olmuyordu her gece aglardim.Yasayan bilir cok zor Allah kimseye evlat hasreti cektirmesin.Zaten derdim var cok afedersiniz siz yapmicaksaniz biz cocuk yapalim demeler.Sustum.Allah a cok sukur tedavi yanit verdi hamilelik yasadim.Ogrendigi gunun ertesi telefon acip acaba bende mi hamileyim doktora gidicem demeler.Cocuk oldu sozde yardim ediyor ama cocuk kucaginda bana vermiyor.Sezeryan oldum o gece tek basima kalkip gittim lavoboya herkes uyudu.O sahneyi asla unutamiyorum.Kendime acidim resmen.Buyuk bir lohusa bunalimina girdim sutum azaldi.Halada tam olarak atlatamadim.En sonunda tastim bir bir soyledim yuzune her tel acisinda ayri bir laf sokuyordu lohusa halimle cunku.Onu evimde istemedigim icin lohusalikta. Ya ne yapacaktim ki dahada bunalmak istemedim.Torununu goremeyecek korkusuyla aglamalar cahilligime ver demeler.inandim ama hata etmisim hala ayni laf sokmalar devam ediyor.Ben daha ne yapayim.Sanssa verdim idare etmekse ettim.En sonunda takinti oldu laflarini yutmaktan biktim.Ailemde uzakta iyice yanliz kaldim.Bir o olsa gorumcemde ayni tavirda.bize geldiklerinde cocugu vermiyorlar bana hep hirpaliyorlar.Ben alinca kiskaniyorlar.Bana bir yol gosterin arkadaslar nasil basa cikabilirim.Tek destekcim esim cok konustu faydasini goremedik.Mesafe koymamizada izin vermiyor her gun ariyor her hafta geliyor laf sokup gidiyor.Uzun oldu kusuruma bakmayin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canm cok uzuldum

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başta koyduğun tavrı devam ettirseydin canım keşke eşinde yanındaymış ne güzel tekrardan bir tavır koy kendini üzme

Eşin bunca olanlara nasıl oluyorsa tepki gösteremiyor ya..
Yardım ediyor falan diye mi..
Ya ben cidden anlamıyorum. Ha kendi ailesi olsun ha karşı tarafın ailesi olsun, eğer bir insanın yanlış tavırları varsa bunu söylemekten kaçmasınlar..
Sonuçta yaptıkları hareketlerin bir doğruluğu yok.
Sana maddi açıdan bir desteği olsa da bu insanların manevi yönden gram desteği yok !

Tavrını koy. Bırak arkandan konuşsunlar.
Ağlasınlar ,zırlasınlar ..
Acıma !
Onlar sana acıyor mu ! Alttan al al al nereye kadar..
Büyük olan onlar ! Yol gösterip destek olacağı yerde , neler yapıyor..

Acayip sinirlendim böyle insanlardan nefret ediyorum ! Allah'ım tez zamanda yüzünüzü bu dertlerden yana güldürür inşallah..

Esimde sustu sustu en sonunda konustu nankor evlat oldu.Uzuluyorumda benim yuzumden aralari acilmasin ama sucumda yok, Maddiyata onem veren bir insan asla olmadim bes kuruslarini kabul etmiyorum artik.Allah herkesin kendine versin.Cok haklisiniz.Tesekkur ederim.

O da bir yere kadar sabreder .
Senin yüzünden mi..
Ya canım bırak Allah aşkına.. Kadın laflarıyla yemiş bitirmiş seni.. Verdiklerini gözünüze gözünüze sokmuş..
Bırakın siz nankör olun ama uzak durun. Ne derlerse desinler boşverin..
En güzelini yapıyorsun..

Bir dahaki laf sokuşunda olay çıkar ne mal olduğunu söyle yüzüe ve kov evden. Kimin evinde kime laf sokuyormuş hadsiz. Lohusa kadına yapılır mı bu? Torun falan haketmiyor böyle tipler.

Yabanci bir sehirde bunlarla tek basima mucadele vermek agir geldi.Cahille ugrasmak cok zor.Kendimi cok sukur gelistirmis egitim hayatimi tamamlamis biriyim.Kimseyede tamah etmem ama yinede yaranamadim.uzak durmak en iyisi haklisin canim...

Bir dahaki laf sokuşunda olay çıkar ne mal olduğunu söyle yüzüe ve kov evden. Kimin evinde kime laf sokuyormuş hadsiz. Lohusa kadına yapılır mı bu? Torun falan haketmiyor böyle tipler.

En cok agrima gidende lohusa halimle acimadan devam etmeleri.Allah herkese once vicdan versin.Tesekkur ederim cnm.

En cok agrima gidende lohusa halimle acimadan devam etmeleri.Allah herkese once vicdan versin.Tesekkur ederim cnm.

Allah herkese vicdan versin ama bazı kullarının kalpleri köreldiği için nasiplenemiyorlar.

Tek yapmanız gereken şey kendinizi korumak. Onlar kim oluyor ki size böyle davranıyorlar. İzin vermeyin.

okurken gozlerm.doldu yasadiklarm gozumun onunden gecti boyle gider benmkide ayni 2 tane evi var ben kirada oturuyorm kendi evine oturmam icin kira istiyor benden kiraci o kadar veriyor diyor herseyimi bende kendm yaptm hcbrsey almadilar bana daha gecen oturuyordk esim birsey soyledi bende cvp verdm bana sen sus diyor kalp hastasi diye uzmek istemiyorm ama.insaninda canindan bezdiriyorlar

Allah herkese vicdan versin ama bazı kullarının kalpleri köreldiği için nasiplenemiyorlar.

Tek yapmanız gereken şey kendinizi korumak. Onlar kim oluyor ki size böyle davranıyorlar. İzin vermeyin.

Cok dogru soyluyorsun yaparlar yaparlar ese dostada bizi istemiyor diye kotulerler ne diyeceksin iste..Sabir etmekten baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…