parayı ortaya süren de insan robotu ortaya süren deYapay Zeka;insanın insanla ilişki kurmasına gerek kalmadan işlerin daha hızlı,daha az hata ile yapılmasını sağlayan bir sistem,bir mantık.İş piyasasında, çalışan insanı devre dışı bırakarak,maliyetlerin ve hataların azalmasını sağlıyor ,böylece satışa çıkan metanın yada hizmetin ücreti düşüyor.Ama...makina halısı ile el halısı arasındaki nitel ve nicel fark gibi yapay zekada insan emeğinin olmadığı fabrikasyon üretim yada hizmet ile zaten bunların değerini düşürüyor.Ve ama ucuzlayarak daha erişilebilir halede getiriyor,iki etkenli yani.Yapay zeka;hızlandırıyor,hatayı azaltıyor,ihtiyaca erişimi ucuzlatarak kolaylaştırıyor...da...otomasyon veya robotlar sebebi ile işini ve parayı kaybeden insanlar bunlara nasıl talip olacaklar ,nasıl yararlanacaklar?Yoksa sistemin bir avuç sahibinin insan çoğunluğu hakkında farklı hesaplarımı var???siz ne dersiniz?
Yapay Zeka;insanın insanla ilişki kurmasına gerek kalmadan işlerin daha hızlı,daha az hata ile yapılmasını sağlayan bir sistem,bir mantık.İş piyasasında, çalışan insanı devre dışı bırakarak,maliyetlerin ve hataların azalmasını sağlıyor ,böylece satışa çıkan metanın yada hizmetin ücreti düşüyor.Ama...makina halısı ile el halısı arasındaki nitel ve nicel fark gibi yapay zekada insan emeğinin olmadığı fabrikasyon üretim yada hizmet ile zaten bunların değerini düşürüyor.Ve ama ucuzlayarak daha erişilebilir halede getiriyor,iki etkenli yani.Yapay zeka;hızlandırıyor,hatayı azaltıyor,ihtiyaca erişimi ucuzlatarak kolaylaştırıyor...da...otomasyon veya robotlar sebebi ile işini ve parayı kaybeden insanlar bunlara nasıl talip olacaklar ,nasıl yararlanacaklar?Yoksa sistemin bir avuç sahibinin insan çoğunluğu hakkında farklı hesaplarımı var???siz ne dersiniz?
Senelerdir bizim evin bir numarali tartisma konusudur
Esim yapay zaka taraftari ben ise karsitiyim
Insanlarin kendi eliyle insanligi mahvedecek seyi uretmesini de anlayamiyorum
Cok sacma cok
Ha bizler ileride issiz kalinca , yapay zekanin urettiklerini almamiz icin devletler bize para verir artik , tabi devlet de kalirsa ortada
Yapay Zeka;insanın insanla ilişki kurmasına gerek kalmadan işlerin daha hızlı,daha az hata ile yapılmasını sağlayan bir sistem,bir mantık.İş piyasasında, çalışan insanı devre dışı bırakarak,maliyetlerin ve hataların azalmasını sağlıyor ,böylece satışa çıkan metanın yada hizmetin ücreti düşüyor.Ama...makina halısı ile el halısı arasındaki nitel ve nicel fark gibi yapay zekada insan emeğinin olmadığı fabrikasyon üretim yada hizmet ile zaten bunların değerini düşürüyor.Ve ama ucuzlayarak daha erişilebilir halede getiriyor,iki etkenli yani.Yapay zeka;hızlandırıyor,hatayı azaltıyor,ihtiyaca erişimi ucuzlatarak kolaylaştırıyor...da...otomasyon veya robotlar sebebi ile işini ve parayı kaybeden insanlar bunlara nasıl talip olacaklar ,nasıl yararlanacaklar?Yoksa sistemin bir avuç sahibinin insan çoğunluğu hakkında farklı hesaplarımı var???siz ne dersiniz?
hakkkatten ya öğrenci sayılır arkadaşDoğru söyle, çaktırmadan ödevini burada bize yaptırmaya çalışmıyorsun di mi?
böyle deyince aklım yakında robot gelin ve damatlar da çıkar diye gelmedi değilDeğişime ve gelişime dirençli bir toplumuz biz, boşuna yapay zeka dünyayı ele geçirecek diye dertlenmeyin
O robotlara kına yakar, erik dalı oynamayı öğretir, kendimize kahve falı baktırırız..
Yapay zeka=ucuz işçilik ise insan emeği=yüksek fiyat
yapay zekanin bu kadar guclenmesi bir cok etiksel sorunu da ortaya cikardi aslinda.
ben yapay zekaya veriyorum oyumu :)
insanlik da kendini gelistirsin bir zahmet.
aynen sen kodunu yazmadıkça robot ne yapabilir kiInsanlik yapay zekayi gelistiriyor zaten
Ahhaa o da yakindoraynen sen kodunu yazmadıkça robot ne yapabilir ki
ama ya kendi kodunu yazan kendini imal eden robotlar çıkarsa
işte o zaman ayvayı yedik
Insanlik yapay zekayi gelistiriyor zaten
DoğruYalan mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?