Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhaa oyleyiz :))biz halk olarak ali expres müdavimiyiz farkında mısın![]()
Aynen. Düşünsenize 500 yıl önce "uzay mühendisliği" diye bir meslek olacağını öğrenen insanlarıyeni yeni sektörler doğacaktır muhakkak
ya şimdi bulgar kahin babavangayı da çöpe atmayalım nostradamus (kesin yanlış yazdım)Aynen. Düşünsenize 500 yıl önce "uzay mühendisliği" diye bir meslek olacağını öğrenen insanları![]()
Şimdi ben yazacaktım hele ki Westworl izleyınce iyice tırstım düşünemıyorummmm bize gerek kalmaz ozaman hepimizi yok ederlerbenim sevgili de bana şaka yollu bu konuda sataşır, neymiş efendim yapay zeka iyice gelişince işteparkbyull 'un gösterdiği gibi kızlar gelecekmiş de evde her işi yapıp hem trip atmayıp hem her türlü hizmette bulunacak baş ağrıtmayan yapay hatunlar olacakmış
gelişsinler buyur ben hediye ederim dedim. Kendime de biscolata alırım
Geyik bir yana, ben çok desteklemiyorum Westworld dizisini izleyenler daha iyi anlar; çok tehlikeli bir gelecek bizi bekliyor olabilir. Üretimden lojistiğe kadar bir zincir düşünün , hiç birimizin işe yaramadığı; her alanda bu yapay zekaların olduğu...karnımızı kim doyuracak acaba. Bence kötü bir senaryo![]()
Robotlarda var tabii, ordulara yardımcı olsun diye üretilen, geliştirilen muhteşem ötesi robotlarda yapıldı, yapay zekadan korkmam, karşı da olmam, insanoğlunun yararına kullanıldığı sürece gelişen teknolojinin nimetlerinden yararlanmak lazım, ben o yapay zekayı yapan insandan korkarım, amacı insanlığı ele geçirmekse vay dünyanın haline.
Zaten mesele yapay zeka değil, yapay zeka teknolojinin bize bir getirisi yalnızca, bu programlamaları yapan, robotlar, yazılımlar üreten kişiler ürkütmeli insanoğlunu, yapay zeka insandan öğrendiğini yapar, onu programlayan insanlık yararına uğraşan biriyse yapay zeka insanlığı yok edeceğim deyip Erol Taş kahkahası atmaz.
Bütün mesele zaten insan ahlak ve etik kavramlarını hiçe sayan insanların ne yapacağı. Şuanki teknolojik versiyonla yaptıklarına bakıyorum ve gelecekte yapacaklarının teminatını görüyorum maalesef.
Sanırım benim insanlığa inancım iyice azalmış![]()