- 27 Kasım 2023
- 11
- -6
- 1
- 23
- Konu Sahibi leilanaz01
-
Ben de doğuluyum bizde böyle bir şey yok ne kadar saçma. Gidin kan verin o kanı dökü
Hahahahh keşke sana fotoğraf atabilseydim yaa , belki bir yerlerine girerdiAynen canım ondan
Seviye yerlerde maşallah. Nerden tutsak elimizde kalan bir konu ve konu sahibi.Hahahahh keşke sana fotoğraf atabilseydim yaa , belki bir yerlerine girerdi
Ne iğrenç bir üslup yaHahahahh keşke sana fotoğraf atabilseydim yaa , belki bir yerlerine girerdi
Nişanlınla yatakta fotoğraf mı atcan? Neyi nasıl kanıtlamayı düşünüyorsunHahahahh keşke sana fotoğraf atabilseydim yaa , belki bir yerlerine girerdi
Ben şöyle bir şey duydum kızlık zarından gelen kanla parmaktan akan kan farklıymış.Profosyonel teyzeler ayırt ede biliyormuş.FBI ajanları mübarek oğlanı tepeden tırnaga süzerler bakalım neresinde kesik var diye.Böyle piskopatlar var galiba maalesef.Parmağınıza iğne batırıp çarşafa sürün o zaman, yapay birşeyler almaya ne gerek var?
Sanırsın Alacakaranlık Cullen ailesi vay anasını millette ne yetenekler varBen şöyle bir şey duydum kızlık zarından gelen kanla parmaktan akan kan farklıymış.Profosyonel teyzeler ayırt ede biliyormuş.FBI ajanları mübarek oğlanı tepeden tırnaga süzerler bakalım neresinde kesik var diye.Böyle piskopatlar var galiba maalesef.
Bazı kocakarular yürüyüşten de anliyorMUŞ aman genç kızları korkutmak için söyleniyormuş onlar aslı yok.Ben şöyle bir şey duydum kızlık zarından gelen kanla parmaktan akan kan farklıymış.Profosyonel teyzeler ayırt ede biliyormuş.FBI ajanları mübarek oğlanı tepeden tırnaga süzerler bakalım neresinde kesik var diye.Böyle piskopatlar var galiba maalesef.
Teyzeleri hafife almayalımSanırsın Alacakaranlık Cullen ailesi vay anasını millette ne yetenekler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?