Yapay kizlik zari

Saol tatlim beni bilinçlendirdin .ozaman sana diyorum savunduğun şeylerle yaşa herzaman ve her daim karsina ciksin. Kimseyi kucuk dusurmuyorum kinamiyorum da olabilir hatadir bu bayan erkek farketmiyor bir kadin nekadar bakir olmasi gerekiyor sa bir erkegin de oyle olmasi lazim. Ve bu konuda da herzaman benden sonra gelenleri dusunuyorum. Burda bu konuda ego yapmaniza gerek yok yani komik oluyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Alplna Savunduğum şeylerin arkasındayım. Bana beddua ettiğini sanıyorsun öyle diyerek ama beddua değil bu. Seninle çok farklı düşünen iki insanız belli ki ben sana saygı duyarım ama sen kendi doğrularından başka bir şeye saygı duymayı öğrendiğin zaman

Tırnak çıkarmadım ama sen beni karalamaya odakladığın için kendini ne yapsam batıyor sana. İyi dileklerini dileyip gittin sözde ama hala kopamıyorsun kim kızgın şu an acaba

Sende insan gibi sanada iyi şanslar desen ben çoktan kopmustum ama senin kaşıntın bitmedigi icin yine laf sokmaya kalktin

bosverin bence çok
Ya sen haddini asiyosun bence oncelikle konusmana ve uslubuna dikkat et. Her kimsin nesin nasil bir insansin bilmem... Bende sana burda yorumlarina bakip çok guzel geniş derim şunu derim bunu derim de yakismaz yani . Ha cocugun varmi evlimi bekarmisin bilmem ama bn Anne olarak butun gencleri cocuklari dusunuyorum neyin nereye gidebilecegini hesap edebiliyorum... Temiz nesil istiyorsan temiz olacaksin bu kiz icinde erkrk icin de gecerliiiii.

Sen beni düzelticek biri misin sence? Senin yazım hatalarını yazmaya kalksam sonu gelmez tenezzül etmedim ben senin için nasıl olsa anlamazsın diye :) anlaşılaan kuyruğuna bastım di mi )
Ya sen mutlumu oluyorsunn boyle kendince .minnak egonu yazim yanlisi bularak mi tatmin ediyorsun. Kaç yadindasin bu arada yas seviyen gercekten tatlis ergenler gibi yada daha mı kucuk

Ya sen mutlumu oluyorsunn boyle kendince .minnak egonu yazim yanlisi bularak mi tatmin ediyorsun. Kaç yadindasin bu arada yas seviyen gercekten tatlis ergenler gibi yada daha mı kucuk
Önceki mesaja ithafen yazılmış bir yazı. Tamamını okumanızı öneririm. Yoksa hiçbir şey bilmeden böyle boş boş hakaret edersiniz şu an yaptığınız gibi

Tamm cnm i.aksmlar

Off valla laf anlamayan laf anlatmaya çalışmak boşa zaman kaybı. Senin yazdığını aynen sana geri yazdım belki tekrar okuyunca bi ışık yanar diye yok gene yok.

Asenayi bile gectin farkindamisk o bile bu kadar kiviramiyor ama tebrik ederim buda bi başarıdır

Kızın hikayesine çok üzüldüm adama güvenmiş ama adam dişarıya kapı atmış
Şimdi erkekler bana bişey olmaz dıyıp ilişki yaşıyor sonra da bakire kız ile evleniyor
Ama bakire kızın suçu yok
Ee ki tecavüze uğramış bir kızı kimse kabul etmiyor Aslında kız isteyerek olmadı toplum çok önyargılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…