Yapay kizlik zari

Akıllı olup böyle erkeklerden uzak durursak kimse için kendimizden taviz vermemiş oluruz...

Kizlar bir onceki iliskimde soyledim once kabul etti. Tam aileler taniscagi vakit bu konuyu one surup ayrildi benden. Simdiki iliskimde ise soylemekten korkuyrm. Evet giden gider uzulmuyorum ama insan soyleynce kendini eksik hissedebiliyor 10senede gecse cocukta yapsaniz bunu yuzune vuran kocalar var duyuyoruz. Kocanizi iyide tanisaniz bu konu hakkinda tam olarak ne tepki vericegini kestiremezsiniz. Oyuzden kullanan varsa deneymlerini paylassin lutfen

Asla söyleme canım klasik türk erkeği kabullense bile ilk kavgada başına kakarlar, kendilerininin yemediği halt yok

Tatlım söylemeyeceksin .Söylemek koz vermektir.Saklamayacaksında . Çünkü sen doğal birşey yaptın . Nasıl saklamayacağına gelince konuşmalarına serpiştirceksin. Cinselliği yaşamak doğal birşey ben açık görüşlüyüm ve öyle birini isterim diye.

Kesinlikle bunu yüzüne vurucak her gununuz sonucta mukemmel gecmyck . Kavgali gunlerinizde bu kozu kullanicak. Yukarida birinin yazdigi gibi iliski esnasnda adetinin son gunleri olursa bi fark olmuyormuş.

Kesinlikle bunu yüzüne vurucak her gununuz sonucta mukemmel gecmyck . Kavgali gunlerinizde bu kozu kullanicak. Yukarida birinin yazdigi gibi iliski esnasnda adetinin son gunleri olursa bi fark olmuyormuş.
Niye yüzüne vursun bu suç mu? Bu kimsenin eline koz vermek falan değil. hangi devirde yaşıyorsunuz siz ya bu konuya yazılanları hayretle okuyorum her seferinde

Valla geçmiş geçmişte kalmıştır erkek kaç kişiyle birlikte oluyorsa kadın da olur ikisi aynı şey. Onlar nasıl anlatmıyorsa sizde anlatmayın. Bunun dürüstlükle filan alakası yok. İnsanların geçmişini kurcalamamak saygı duymak gerekiyor. Toplumun kadına olan baskısı burda da ortaya çıkıyor kadın dürüst ol anlat konuş der. Hayır yani niye anlatacak ne alaka mecbur mı değil aynı hassasiyeti erkek gösterir mi ? Oda muamma. Önünüze bakın çok psikolojik olarak takarım derseniz de yukarıda arkadaşın biri yazmış adet döneminde ilişkiye gir diye. Bana aşırı Harika bir fikir gibi geldi. Hem de masrafsız olur daha iyi olur.

Niye yüzüne vursun bu suç mu? Bu kimsenin eline koz vermek falan değil. hangi devirde yaşıyorsunuz siz ya bu konuya yazılanları hayretle okuyorum her seferinde
Bazı şeyleri normalleştirmeyin lütfen .bunun devirle alakası yok baştan yanlış olmuş bu bayanin ama olmuş birkere. Ama bu konulari normalleştirmeyin erkeklere kendini temiz sunma meselesi değil bu Allah katindaki hesbın onemli . Ozaman size gore kadinda erkkdebtamam ozgur herkesle hoşbeş lutfen normalleştirmeyin.

Zaten normal olan bir durumu neden normalleştirme çabasına gireyim ki? Allah katında hesap meselesi allah ile o kişi arasında günahtı hesaptı lafı yapmak kimseye düşmez. normalleştirmeyin diyorsunuz ama SİZE GÖRE anormal diye bütün herkese göre anormal olmak zorunda değil. kendi yaşam biçiminiz sizi ilgilendirir siz normal bulmuyorsunuz diye bu anormal bi durum olmuyor.

Ya ben bir şeyi anlamıyorum kızlar.. esnek olabilir o yüzden kan gelmedi de diyor bir arkadaş.. vajinal olarak anlaşılır sonuç ta..girilmiş ile girilmemiş anlaşılır yani ne kadar esnek olursa olsun...
Hayir anlasilmaz. Benim de ilk ilişkim de kan olmadı. Çoğunda da kanama olmuyor. Abartacak bir şey yok.

Kizlar yapay zari iliskide tecrube edinenler paylasabilirmi
işlemden 1 gün sonra ve 5 gün sonraya kadar ömrü var sonra kendiliğinden düşüyor e fiyatıda buna göre artıyor pek bilindik bişey değil ama işe yarıyor bizzat ablamın eşi ablama yaptırdı ailesi kanamayı görüncede yediler kendi dokularınızdan olduğu içinde aynısı gibiymiş değişen bişey yokmuş

Ailesi kanamayı görünce derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…