Egzersiz yaparsin daralir ona bakilirsa adet donemim yaklasinca rahmim gevsiyor bende egzersiz yapiyorum daraliyor
Ve insanlar surekli degisir ilk zaman umursamaz sonra neler neler olur bence aciklama yapma sormadiktan sonra kaygilanma da kendi sorsun sana o zaman da ona gore cevap verirsin
Tabi canim bizim bir arkadas yaptirmisti ama o kucukken tv kanallarina az cinsel konulu seyler gorunce kurcalamis hatirlamadigi icinde baktirmisti
Siringa ya kanini aldirip dokenleri duymustum da bu daha tuhaf geldi
O kadar masarafa girecegine parmagindan bir parca kan akitsaymis ya en asagida bir olay anlatacagim okur musun
Sukur evimdeydim de kapida bekleyen olmadi
Asagida bir olay anlatacagim okur musun
Esim kimseyle birlikteligim olmadi diyor ama bunlari nerden ogrendi merak icerisindeyim
Size iki olay anlatacagim rahmetli nenem anlatirmis
1
gelin geldigi zaman sabah kanli bezi kontrol eder ordan da gelini banyo yaptirip vucudunda kesik olup olmadigini kontrol ederlermis gercekten vajinadan mi gelmis diye 40 50 yil once
2
Bu cok hüzünlü
Tarlada calisirken kiza dayisinin yada amcasının oglu tecavuz etmis kiza
Kizda kimseye diyememis gorucusu gelmis evlenmis
Ilk gece kan gelmeyince adam kiza kizmayacagini babasinin evine goturmeyecegine soz verip agzindan lafi almis
Adam da sabah kadinin kafasini sifira vermis yari ciplak bir sekilde essege bindirip babasinin koyune kadar goturmus
Ve kiz olanlari ailesine anlatinca inanmamis aile
Kizi sonra dul bir adama vermisler binbir turlu rezillik yasamis hala da hayatta kadin
Eskiden boyleymis