Yapay kizlik zari

Çoğu biliyor. Beni doktora götürcek adama yazıklar olsun
Evet ama bunu evlenmeden bilemez konu sahibi. Kendisini doktora götürüp götürmeyeceğini ya da ne bileyim kan görmeyi isteyip istemeyeceğini. Bazı erkekler kendilerini tatmin etmek emin olmak için istiyor. Zamanın da bir sürü kızla gezmiş , yeri gelip birliktelik yaşamış erkekler evlenmeye gelince eline erkek eli değmemiş kız istiyor

Eee aklınızı kullanın öyle adamlarla olmayın

benimde kanamam olmadı ama sıkıntıda olmadı . Sizi doktora götürecek erkekle evlenmeyin zaten o nasıl bi zihniyettir . Kendinizi bu duruma düşürmeyin
Ben evli değilim evli olsam ne olurdu bilmiyorum.. eşiniz bir şey dedi mi sordu mu

Ben evli değilim evli olsam ne olurdu bilmiyorum.. eşiniz bir şey dedi mi sordu mu
Hayır sormadı bana güveni tamdı . Konusu bile olmadı yani . Bişey yaşamış olsam da söylerdim . yok doktora götürmek yok erkek nerden bilsin ne iğrenç tanımlar . Biz biliyo muyuz onların daha önce neler yaptıklarını

Helal olsun Allah sizi ayırmasın

Ya ben bir şeyi anlamıyorum kızlar.. esnek olabilir o yüzden kan gelmedi de diyor bir arkadaş.. vajinal olarak anlaşılır sonuç ta..girilmiş ile girilmemiş anlaşılır yani ne kadar esnek olursa olsun...
Hayır benim ki hala çok dar :)))

Ya ben bir şeyi anlamıyorum kızlar.. esnek olabilir o yüzden kan gelmedi de diyor bir arkadaş.. vajinal olarak anlaşılır sonuç ta..girilmiş ile girilmemiş anlaşılır yani ne kadar esnek olursa olsun...
yoo adam bunu nerden anlıycak?ülkedeki adamlar çok profesyonel sanki ki yapı meselesi darlık genişlik, doğum yaptığı halde daralan var operasyonsuz.

Bu operasyonlar nedeniyle Türk erkekleri yabancı kızları tercih ediyorlar. Buradaki konuları okuduktan sonra ben de hak vermeye başladım. Bekarete önem vermeyen erkekler de var, onlarla tanışın. Adam anladı diyelim düğünden sonra rezil olmayacak mısınız? Yalanlar üstüne kurulu bir evlilik olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…